Joee Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Okhaj! B) Amúgy elég nagy az esély rá, hogy Gepárd Astrájáról itt a cég parkolójában lelopták a sportdobot........Bazzegg.... :) Bammeg az azert nemsemmi muvelet ott! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Okhaj! B) Amúgy elég nagy az esély rá, hogy Gepárd Astrájáról itt a cég parkolójában lelopták a sportdobot........Bazzegg.... :) Viccelsz?Azt meg hogy?Fürésszel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Viccelsz?Azt meg hogy?Fürésszel? Valszeg szépen és gyorsan lebontották......nap közben.....faxa kis környék ez.A múltkor egy kollégának a mélyládáját lopták ki.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Amúgy elég nagy az esély rá, hogy Gepárd Astrájáról itt a cég parkolójában lelopták a sportdobot........Bazzegg.... :) Az facca... :omg: B) De azért ez elég érdekes művelet, és az is, hogy nem vette észre senki... :) De Pisti nem is tudja még? nem most vannak nyaralni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 De Pisti nem is tudja még? nem most vannak nyaralni? De tudja.Ő vette észre, hogy elég furcsa hangja van az autójának hazafelé...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 De tudja.Ő vette észre, hogy elég furcsa hangja van az autójának hazafelé...... B) mellesleg,van 1 eladó kipuffom... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Valszeg szépen és gyorsan lebontották......nap közben.....faxa kis környék ez.A múltkor egy kollégának a mélyládáját lopták ki.... Magyarországon élünk !!!!! Sajna egyre rosszabb a helyzet. A vízmű parkolójában 1 KIS POLSZKI ébredt téglákon.... :) Valakinek pont az kellett, de 1 kipufogót leszedni 1 ültetett otóról, Gubacsi úr biztos hasznát venné 1 ilyen segédnek. Corsáról megmaradt saválló dobot fel tudok ajánlani, picit lehet alakítani kell. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Baccus, mik vannak, lehet, hogy megint rakok kerékőrt az Astrára is.... (bár elég csúnya karcos az alufelnim :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 a karcról jut eszembe: valami kötschög megkarcolta a Rapid hátulját....!! (szerencsére csak kicsit látszik) Ha elkapom, eltöröm mindkét kezét!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Aki ismeri az Úriembert, annak lehet, nem lesz új ez a dolog Nekem az volt........... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Aki ismeri az Úriembert, annak lehet, nem lesz új ez a dolog Nekem az volt........... :) elnézést de én a hölgyet ismerem... még általánosból. Tornász volt a lány... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 elnézést de én a hölgyet ismerem... ezen én már nem is csodálkozom... :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 .... lehet, hogy megint rakok kerékőrt az Astrára is.... Az egy hasznos dolog, az enyémeket, már megvédték a lopástól :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 B) SOK BOLDOG ENDYKA NÉVNAPOT KÍVÁNOK! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 B) SOK BOLDOG ENDYKA NÉVNAPOT KÍVÁNOK! :) Csatlakozom!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 B) SOK BOLDOG ENDYKA NÉVNAPOT KÍVÁNOK! :) Lemásoltam én is, hehehehehe... :) De most komolyan, Isten éltessen soká ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 B) SOK BOLDOG ENDYKA NÉVNAPOT KÍVÁNOK! :) Isten éltesen soká Dini & Zsóci Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Ma gondoltam megoldom az Angel eye project első felét tehát a lámpa szétszerelést meg is találtam a neten hogy kell szétszedni! igaz OFF e39 es lámpan van bemutatvan az én ON Astra lampamon gondoltam ugy is ugyan ugy kell mindent csinaéni! Elő és készítettem a dolgokat! sűtőből kipakolt mert ugy 15 percig sütni kell 120 fokon! mielőtt bekapcsoltam volna eszembe jutot hogy be kellene probálni a sürőbe! itt jött a koppanás kicsi a sötű! Ugy nem tudom mi lesz! Nincs valakinek ismerőse akinek van nayobb sutője mondjuk ilyan pizza sutű az mar jó lenne! Vagy ötleteket kérek hogy melegítsem fel 120fokra a lápamat. mert ugye a ragasztó ott lagyul meg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Nincs valakinek ismerőse akinek van nayobb sutője mondjuk ilyan pizza sutű az mar jó lenne! Vagy ötleteket kérek hogy melegítsem fel 120fokra a lápamat. mert ugye a ragasztó ott lagyul meg! La Verde pizzéria... :) ott már úgyis ismernek minket ... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 La Verde pizzéria... :) ott már úgyis ismernek minket ... :) Kérnék két darab della nonna pizzát meg két darab H Astra lampat 120 fokon sütve 15 percig , de gyorsan B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 nehéz eset a stütő, mert nem csak akkora kell legyen, hogy beférjen, de pontosan 120°-ra beállítani az így együtt nehezebb lesz asszem nade viszont bejelentkeztem műszakira jövhét péntekre elég komoly rali lesz, mer se futómű nincs alatta, ezt meg még takarítani és fújni kell, belül ténylég semmi, se kormány, se fék sehol, meg még hegeszteni is kell vagy öt helyen, meg ajtó sincs, meg még fényezni is kell, meg a riasztót behúzni. a leömlő meg nemcsakhogy el van repedve de két kurvakis csavar bele van szakadva, na fúrhatom ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 ja és kaptam 4 nap szabit erre a mutatványra bemutatási kötelezettséggel... az összesen 5 nap +1 a műszakira, mert ezmeg reggeltőestés ja de esküszöm a nemlegális műszaki olcsóbb mint a hivatalos és tényleg vagy 30 lesz a zkval Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Nincs valakinek ismerőse akinek van nayobb sutője mondjuk ilyan pizza sutű az mar jó lenne! Vagy ötleteket kérek hogy melegítsem fel 120fokra a lápamat. mert ugye a ragasztó ott lagyul meg! Sógorom pékségben melózik, megkérdem, hogy tudnak produkálni 120 fokot a kemencékkel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Sógorom pékségben melózik, megkérdem, hogy tudnak produkálni 120 fokot a kemencékkel :) Gondolom nem lesz probléma ha ez valamivel több, masképp nem tudom szétszedni, elvileg a mi sütönk tudja a 120 fokot csak hát kicsi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Gondolom nem lesz probléma ha ez valamivel több, masképp nem tudom szétszedni, elvileg a mi sütönk tudja a 120 fokot csak hát kicsi! Beszéltem vele, azt mondta hogy szívesen megoldja, csak le kell beszélni vele egy időpontot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts