Kacsero Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Értem én hogy direkt marketing hát biztos nem véletlen :) de ne már hogy itt a forumon föleg ugy hogy most regisztrált még azt se tudja mi hogy van! Arra nem gondoltál, hogy lehet, hogy csak ezért reggelt, hogy tudjon marketingelni? B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Szombaton a Szil-Coop parkolóban is lesz egy kiebb tuning tali.A Gubacsi Tibi kérte, hogy aki ki tud jönni a klubból, az tegye meg..... Én már beterveztem....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Nagymenő az árok felé........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Egy kis felpörés...... B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 ha már felpörögtél,akkor egy kis táncot is tanulhatunk a srácoktól :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Szombaton a Szil-Coop parkolóban is lesz egy kiebb tuning tali.A Gubacsi Tibi kérte, hogy aki ki tud jönni a klubból, az tegye meg..... Én már beterveztem....... viszed a corsat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 viszed a corsat? Ma lejárt a ZK.ja.Kp.m meg egyenlőre nincs, hogy hosszabítsam.Ez van.Nyaralás Rlz.Első a család. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Nagymenő az árok felé........ Roppant segítőkészek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Szelidre valakinek ilyen uszógatyesz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Miért? Te felpróbálnád, kedves Borátom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Szelidre valakinek ilyen uszógatyesz? http://port.hu/picture/instance_1/101484_1.jpg B) A 4 csaj közül valamelyiket nem lehetne inkább? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Legalább ne neonzöld lenne..... :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július14, 2007 Megoszt Elküldve Július14, 2007 Voltam ma kint ezen a helyi tuning talin.Kisit kevesen voltak/tunk.De pl. kijött Tomi is, igaz, csak benézett. Kisit nem volt jól leszervezve.Sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július14, 2007 Megoszt Elküldve Július14, 2007 Voltam ma kint ezen a helyi tuning talin.Kisit kevesen voltak/tunk.De pl. kijött Tomi is, igaz, csak benézett. Kisit nem volt jól leszervezve.Sztem. Meg volt ez hirdetve szarvájlingon? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július14, 2007 Megoszt Elküldve Július14, 2007 Meg volt ez hirdetve szarvájlingon? :) Nem.Szóval több sebből vérzett a dolog.Pedig az elképzelés jó volt.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július14, 2007 Megoszt Elküldve Július14, 2007 Nem.Szóval több sebből vérzett a dolog.Pedig az elképzelés jó volt.......... Nem volt a koma szervezőbrigádja bevonva,az a baj! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július14, 2007 Megoszt Elküldve Július14, 2007 Nem volt a koma szervezőbrigádja bevonva,az a baj! :) Szemlélet beli különbségek vannak a 2 dolog között.A MOTE nem erről szól....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július14, 2007 Megoszt Elküldve Július14, 2007 Szemlélet beli különbségek vannak a 2 dolog között.A MOTE nem erről szól....... Jah bocs igen.Ájem nem tag! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július14, 2007 Megoszt Elküldve Július14, 2007 Jah bocs igen.Ájem nem tag! :) Ideje lenne rászánnod azt a 3500ft-t.Bár pl. nem csak erről lenne szó.Az egyiknek van egy fajta kultúrája.A másik pedig csak zajlik. Legfőképpen erre akartam utalni......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július14, 2007 Megoszt Elküldve Július14, 2007 Ideje lenne rászánnod azt a 3500ft-t.Bár pl. nem csak erről lenne szó.Az egyiknek van egy fajta kultúrája.A másik pedig csak zajlik. Legfőképpen erre akartam utalni......... Tudom én,de ezt ne itt beszéljük meg,mert megint kapok a pofámra! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július14, 2007 Megoszt Elküldve Július14, 2007 Tudom én,de ezt ne itt beszéljük meg,mert megint kapok a pofámra! :) na jah... menjél már, hív a traktor... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július14, 2007 Megoszt Elküldve Július14, 2007 Akkor beszéljük meg a Társalgóba. Azt hiszem, Johnny azt nem látja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július14, 2007 Megoszt Elküldve Július14, 2007 Akkor beszéljük meg a Társalgóba. Azt hiszem, Johnny azt nem látja. :) :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Július14, 2007 Megoszt Elküldve Július14, 2007 Eskuvon voltam igy nem tudtam menni, de gondoltam, hogy nem lesz nagy valami mivel ket hete szervezik es csak ismerosoknek szoltak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július14, 2007 Megoszt Elküldve Július14, 2007 Akkor beszéljük meg a Társalgóba. Azt hiszem, Johnny azt nem látja. Álmatlan éjszakáim lesznek,mert nem látom! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts