paja Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Egy ilyen bátor nekiindulásban én is benne lennék a kombival :D mondjuk csak a kuplung csere után... Hát , ez nagyon hirtelen felindulásból fog történni....kb. másfél hetünk van útlevé, EU-kártya stb... elintézésre. Arról nem is beszélve, hogy május óta kb 2 hetet melóztam,(a maszekot is hanyagoltam picit), és most újra kellene 1 hét szabi..... :P <_< ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Hát , ez nagyon hirtelen felindulásból fog történni....kb. másfél hetünk van útlevé, EU-kártya stb... elintézésre. Arról nem is beszélve, hogy május óta kb 2 hetet melóztam,(a maszekot is hanyagoltam picit), és most újra kellene 1 hét szabi..... :D <_< ;) :rolleyes: Útlevél nem kell, elég a személyi (de asszem csak az új) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Útlevél nem kell, elég a személyi (de asszem csak az új) Hova is pontosan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Hova is pontosan? Ez egy jó kérdés :rolleyes: Asszem Horvátra gondolnak Pajáék. Ha nem akkor nem szóóótam semmit <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Útlevél nem kell, elég a személyi (de asszem csak az új) <_< Máténak még személyi-e sincs, nekünk meg régi van, és csak az új plasztikot fogadják el. Amúgy meg a horvátokhoz mennénk... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Olvastam egy másik témában, hogy lesz Kméten egy dögös Corsa GSi! :P :rolleyes: Miket nem olvasol... <_< ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Erről van szó <_< : http://totalcar.hu/nepitelet/index.php?op=...mp;cat_id=32595 Udi! Ez jó, ezt nem is tudtam... ;) KÖSZÖNÖM Mindenkinek a gratulációt, de majd tényleg csak akkor ha már teljesen nálam lesz... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július11, 2007 Megoszt Elküldve Július11, 2007 ;) Máténak még személyi-e sincs, nekünk meg régi van, és csak az új plasztikot fogadják el. Amúgy meg a horvátokhoz mennénk... :rolleyes: A fene, akkor most lehet intézkedni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Július11, 2007 Megoszt Elküldve Július11, 2007 majd tényleg csak akkor ha már teljesen nálam lesz... :rolleyes: Ez mit is jelent pontosan? Még több infót Tsikánó! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július11, 2007 Megoszt Elküldve Július11, 2007 Udi! Ez jó, ezt nem is tudtam... <_< KÖSZÖNÖM Mindenkinek a gratulációt, de majd tényleg csak akkor ha már teljesen nálam lesz... :rolleyes: Mikor is, és hogyan tovább? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július11, 2007 Megoszt Elküldve Július11, 2007 Ez mit is jelent pontosan? Még több infót Tsikánó! :) Mikor is, és hogyan tovább? :o Szóval, hétfőn még csak lefoglalóztam. Majd augusztusban mikor otthon leszek, akkor fogom csak tudni intézni a vásárlást. ;) Viszont Tomi mondta, hogy segít utánnajárni a dolgoknak,amíg kint vok, vagyis a hiteleknek néz utánna. A hogyan tovább meg annyi, hogy majd az enyimet kell eladnom, de ez független a GSi megvételével kapcsolatosan. :D Az biztos, hogy néhány apróságot vissza kell gyárira alakítani, és úgy megy majd piacra. B) Majd felrakom a hirdetést, de most jöttem vissza, és a netem is carakodik... :) De remélem a héten sikerül meghirdetnem. szvl ennyi hirtelen... :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július11, 2007 Megoszt Elküldve Július11, 2007 Szóval, hétfőn még csak lefoglalóztam. Majd augusztusban mikor otthon leszek, akkor fogom csak tudni intézni a vásárlást. :o Viszont Tomi mondta, hogy segít utánnajárni a dolgoknak,amíg kint vok, vagyis a hiteleknek néz utánna. A hogyan tovább meg annyi, hogy majd az enyimet kell eladnom, de ez független a GSi megvételével kapcsolatosan. :omg: Az biztos, hogy néhány apróságot vissza kell gyárira alakítani, és úgy megy majd piacra. B) Majd felrakom a hirdetést, de most jöttem vissza, és a netem is carakodik... :) De remélem a héten sikerül meghirdetnem. szvl ennyi hirtelen... :) Szóltam Márknak de kellene a GSI minden adata. évjárat motor felszereltség etc pl e-mailben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július11, 2007 Megoszt Elküldve Július11, 2007 Losi és SS! Mai zene! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Losi és SS! Mai zene! Tecc! B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 De vajh' hova tűnt Mad Max? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 De vajh' hova tűnt Mad Max? :) lehet keresi, hogy miért nem megy a gépe 180-at... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 De vajh' hova tűnt Mad Max? :) Én is ezen gondolkodom már egy hete, de gondoltam, én nem kérdezem meg, mert szerintem miattam tűnt el. Pedig én kedveltem. (Mint RCS-t annakidején B)) Losi és SS! Mai zene! Nagyon jó, bár a régi stílusukhoz képest sokat változtak. Régen nagyjából olyan elvont volt a zene, mint a Nirvana vagy a Bush. Nagyon tetszett akkor is. Régi nagy slágereik: Alice in Chains - Again Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Én jártam Szalkon múlt hétvégén és láttam egy-két tuning Opelt arrafelé... :) Jön valaki közületek a hétvégi Veterán talira? Mi valószinűleg megyünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Nagyon akartam, de részemről kilőve. Valamit eltoltak a bér(nagyon)elszámolásnál, és nem kaptam meg az ehavi táppénzem. Ráadásul a múlt hónapban jól megloptak, úgyhogy egy vasam sincs. Ami meg van, az számlán, ahhoz meg nem férek hozzá személyi nélkül. Szülinapomra is úgy vettem most sört, hogy visszavittem az üres üvegeket. Sokan mondják, hogy betétben tartják a pénzüket. Hát én is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Szegény.... :) Biztos leírtad valamrlyik topicban, de mostanában reitkán netezek. ÍEllopták az irataidat is???? Kénköves pokolra jusson a tolvaj!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Hát, olyan nagyon nem reklámoztam. Egy szép lány vállán könnyeb kisírni magam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Na ma kaptmas egy pü-t Feladó: rencsi Sziasztok! Ha szeretnétek LEFÓLIÁZTATNI az autótokat,de nincs kedvetek elmenni a telephelyre, csak hívjatok, mi házhoz megyünk és pár óra alatt kész is az autó.Még megmozdulni se kell hozzá nektek. CSAK TELEFONÁLJ! Hívj és a garázsodban pik-pakra elkészül az autód.Műbizonylatot, számlát, mindent adunk ami szükséges! Tel.: 06-20-557-61-39 Lehet ti is kaptatok de ha nem akkor nem tudom mivel érdemetem ki a megkölönböztetést B) Gyors felindulásból irtam is neki:) A következő sorokat! Nagyon szépen köszönöm az üzenetet! Csak szeretném megjegyezni nem biztos hogy ez a leg alkalmasabb hirdetési forma a forumon. Amugy jelzem feléd hogy az MOTE egyik támogatója és "oszlopos tagja" :) a lap alján PIROS-FEKET logóval szerepé Sztár Reklám Bt. Aki nem csak Autó foliázással de az össze klubbos aitonak ezentúl ő fogja csinálni a feliratozását. Ez nem azt jelenti hogy te ne csináld hanem csupán anyit hogy nem privát üzenetbe küld el hogy te is tudsz ilyet hanem erre megvannak a megfelelő forumok amit mindenki olvas. Üdv Újratöltve u.i.: Amugy nem tudom hogy hova valósi vagy de ha hozzám hazhoz kijösz az lehet sokba fog neked kerülni mert jó messze vagyok mindentől! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Ne idegesítsd magad rajta. Ez a direct marketing :) de ne fürgyé le... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Én is kaptam mail-t...ilyen se volt még itt a fórumon... Tényleg Tomi: tudtok műbizonylatot adni a fóliázáshoz? Érdekelne a dolog! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Én is kaptam mail-t...ilyen se volt még itt a fórumon... Tényleg Tomi: tudtok műbizonylatot adni a fóliázáshoz? Érdekelne a dolog! Hogy a viharba nem tudnának 100.000 de abol még kapsz vissza valamennyit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts