Sörös Sanyi Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 Ha már zenélgetünk, meg kedvenc klipp, meg mifene, akkor a vájtfülűeknek itt egy kis csemege: Persze állhatna itt még a Pearl Jam is, de azt már a zenés topicba beraktam. Klippügyileg nekem az az igazán igazi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 Na Újra magyar földön vagyok! Nyaralas megvolét nagyon durvan meleg volt megérkezéskol 44 fol fogadott de az aszfalt közelsége kb 50 fokra hevitette tenger 27fokost volt! kicst barnultunk is :rolleyes: De sokat kell vissza olvasnom hogy mi történt itt 1 hét alatt! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 A balcsin kellemesebb az idő... :rolleyes: 14-15 fok árnyékban ( most csak az van ) A víz most a legjobb 24 fok... :D A múlt héten szomorkodtunk a 25 fok miatt, most nem is tudom mit csinálnánk...jól be rúgnánk..... <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 A balcsin kellemesebb az idő... :rolleyes: 14-15 fok árnyékban ( most csak az van ) A víz most a legjobb 24 fok... ;) ..............és tutira nem égsz porrá....... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 Na Újra magyar földön vagyok! Nyaralas megvolét nagyon durvan meleg volt megérkezéskol 44 fol fogadott de az aszfalt közelsége kb 50 fokra hevitette tenger 27fokost volt! kicst barnultunk is <_< De sokat kell vissza olvasnom hogy mi történt itt 1 hét alatt! ;) Hát a 44fok nem egészséges,hideg sör nélkül nem tudnám elviselni! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július4, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július4, 2007 :rolleyes: ehhh....mind saját kocsi.....és lapul még otthon a garázsban pár hasonló jóság neki <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 Losi ez beteges! :rolleyes: Minden 3. hsz a fórumon ma a miénk! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 ehhh....mind saját kocsi.....és lapul még otthon a garázsban pár hasonló jóság neki :rolleyes: Tudom,láttam JKay autóit már! Szivesen hódolnék én is gyűjtőszenvedélynek,ha megtehetném,mint pl Jay Leno! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július4, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július4, 2007 Tudom,láttam JKay autóit már! Szivesen hódolnék én is gyűjtőszenvedélynek,ha megtehetném,mint pl Jay Leno! biztos ez is olyan mint a pénzgyűjtés....csak az első millilo dollárt nehéz összeszedni :rolleyes: és egy autód már van <_< jöhet a többi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 Losi ez beteges! :rolleyes: Minden 3. hsz a fórumon ma a miénk! <_< Meg ezt teszi az unalom... ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 Na Újra magyar földön vagyok! Mi ez az 1-es szám? Tán az asszonyt becserélted sok tehénre? Mennyit adtak érte? 10-et? :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 Hát a 44fok nem egészséges,hideg sör nélkül nem tudnám elviselni! :rolleyes: Hála istenek a hideg csapolt sör benne volt az árban ugyhogy annyit amenyit akartam annyit ittam <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 Mi ez az 1-es szám? Tán az asszonyt becserélted sok tehénre? Mennyit adtak érte? 10-et? :rolleyes: <_< Azaz vagyunk! törökbe a tehének, tevének nincs értéke csak az aranynak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 Azaz vagyunk! törökbe a tehének, tevének nincs értéke csak az aranynak! na vazze... akkor legalább aranyárt beszámíthattad volna :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 Losi! Ne csodálkozz rajta a reptér miatt van, nálunk is csak a város fele látható az ok hasonló elektronikai...egység. :rolleyes: Ez hulyeseg, egyszeruen csak nehol csinaltak (vagy mindenhol csak rendre rakjak fel) nagy felbonatsu kepeket igy csak ott lathato minden. Nezd meg NewYork-ot ott mar 3D-s epuletek is vannak, elobb utobb meglesz az egesz fold. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 mohács is jól látszik pedig ez aztán igazi stratégiai város :rolleyes: szerbusztok ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 mohács is jól látszik pedig ez aztán igazi stratégiai város :rolleyes: szerbusztok ! Üdvözlünk OpelZsolt! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Július5, 2007 Megoszt Elküldve Július5, 2007 Azért vannak olyan katonai objektumok amik nem nyilvánosak érthető okok miatt. Kecskeméti reptér ezek közé tartozik, Kkfháza pont félbe van vágva ha megnézed az sem véletlenül. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Július5, 2007 Megoszt Elküldve Július5, 2007 Hát a 44fok nem egészséges,hideg sör nélkül nem tudnám elviselni! :rolleyes: Nyúltam már mellé sörözgetéssel, ilyen melegben: egyrészt előbb sikerült a józanság fogalmát hátunk mögött hagyni-->arról nem is beszélve, hogy elaludtam a napon és szénné égtem...bár amíg hatott az altató nem éreztem semmit se nem.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július5, 2007 Megoszt Elküldve Július5, 2007 Szhéépséges szeles időő van ma............. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július5, 2007 Megoszt Elküldve Július5, 2007 Most ebédelek és megzavartak. Egy ilferros ügyfél keresett meg, hogy eltávolítsuk a dekorációt az S-es autójáról. hát sajnálom de a 6eHUF drága volt neki, pedig jól tele volt ragasztgatva, jó gagyi fóliával, és jó sok vegyszer kell hozzá hogy visszaállítsuk az eredeti állapotot :rolleyes: Sajnálom...de van egy ismim is aki másnál 12 ezret fizetett a fekete passat-ra hogy leszedjék, és a ferronál meg bebukott 150-et Ez is Magyarország! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július5, 2007 Megoszt Elküldve Július5, 2007 Most ebédelek és megzavartak. Egy ilferros ügyfél keresett meg, hogy eltávolítsuk a dekorációt az S-es autójáról. hát sajnálom de a 6eHUF drága volt neki, pedig jól tele volt ragasztgatva, jó gagyi fóliával, és jó sok vegyszer kell hozzá hogy visszaállítsuk az eredeti állapotot :rolleyes: Ez is Magyarország! Ha sokallta, miért nem kapirgászta le saját maga............. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július5, 2007 Megoszt Elküldve Július5, 2007 Ha sokallta, miért nem kapirgászta le saját maga............. Ott kezdődik a probléma hogy miért kellet ráragasztani! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július5, 2007 Megoszt Elküldve Július5, 2007 Ott kezdődik a probléma hogy miért kellet ráragasztani! :rolleyes: Mert nagy a teremtő állatkertje........csak alacsony a kerítés....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július5, 2007 Megoszt Elküldve Július5, 2007 Kihalccság van.Vagy csak ÉN nem dógozok? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts