Demó Elküldve Július2, 2007 Megoszt Elküldve Július2, 2007 Ki ez a jóképű gyerek? <_< Nem is láttam magam egy képen se... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július2, 2007 Megoszt Elküldve Július2, 2007 Ennek nincs véletlenül folytatása? Ahol az Astrám jobban látszik! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július3, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július3, 2007 Ki ez a jóképű gyerek? :rolleyes: te szerintem nem jó képeket nézegettél ;) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július3, 2007 Megoszt Elküldve Július3, 2007 Ki ez a jóképű gyerek? :rolleyes: Nem tudom, de elég beteg feje van! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július3, 2007 Megoszt Elküldve Július3, 2007 Tegnap este próbáltam versengésre bírni egy vectrát.Látszólag jól meg volt csinálva, ültetve, brümmögött is, szal jó alternatívának tűnt egy esetleges kikapásra. El is indultunk, de aztán lemaradt.Nyilván 1.6-os lehetett.V. v.mi hosszúváltós C20NE....... Tegnap amúgy v.mi volt a levegőben..... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július3, 2007 Megoszt Elküldve Július3, 2007 Ma is van.Az előbb felhívott a laboros hölgy, hogy a 4 CANN AROMEN, az milyen fajta, ill. a CANN mit jelent.Ki kellett ábrándítanom, hogy az a KANNA angol megfelelője.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július3, 2007 Megoszt Elküldve Július3, 2007 Voltak páran... :rolleyes: <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július3, 2007 Megoszt Elküldve Július3, 2007 Ma is van.Az előbb felhívott a laboros hölgy, hogy a 4 CANN AROMEN, az milyen fajta, ill. a CANN mit jelent.Ki kellett ábrándítanom, hogy az a KANNA angol megfelelője.... Szótár! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július3, 2007 Megoszt Elküldve Július3, 2007 Szótár! Tudod, legalább lelkes! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július3, 2007 Megoszt Elküldve Július3, 2007 Voltak páran... :rolleyes: <_< :D Ha már zene! Egy igazi belazulós,dzsangatekerős,belesz@rós R&R! Erre lehet jót vezetni reggel a sok marha között! ;) Napok óta nem tudom megunni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július3, 2007 Megoszt Elküldve Július3, 2007 Asszem el kellene menni lazítani kisit..... ;) :lol: :lol: :D :rolleyes: <_< :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július3, 2007 Megoszt Elküldve Július3, 2007 Amúgy erősen érik bennem a "lexaromamunkahelyemelakarokmennilazítani" dolog...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július3, 2007 Megoszt Elküldve Július3, 2007 Ha már zene! Egy igazi belazulós,dzsangatekerős,belesz@rós R&R! Erre lehet jót vezetni reggel a sok marha között! :rolleyes: Napok óta nem tudom megunni! Határozottan tetszik! Holnap izzítok is isohuntra! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július3, 2007 Megoszt Elküldve Július3, 2007 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július3, 2007 Megoszt Elküldve Július3, 2007 Határozottan tetszik! Holnap izzítok is isohuntra! :rolleyes: Iszonyat feeling van benne!!! Jah és hogy tudd is,hogy miért is alapmű ez a banda! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július3, 2007 Megoszt Elküldve Július3, 2007 A pics@ba! Épp mondani akartam, hogy Isten vagy, de mégsem... Olyan kár, hogy a csóka a Space Cadet-be beleénekel. Pont ilyen zenéket keresek, válogatok, szöveg nélkül. De ez bukta... Végighallgattam. Határeset, elfogadom, mégiscsak Isten vagy. :rolleyes: Ez a pár suttogás nem számít igazán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július3, 2007 Megoszt Elküldve Július3, 2007 Szerintem meg jah....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július3, 2007 Megoszt Elküldve Július3, 2007 Esetleg nem.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július3, 2007 Megoszt Elküldve Július3, 2007 Ez pedig a 11000. hozzászólásom...... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július3, 2007 Megoszt Elküldve Július3, 2007 Ez pedig a 11000. hozzászólásom...... :P Off mester! :rolleyes: Most persze erre mondhatnád azt hogy: <_< ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július3, 2007 Megoszt Elküldve Július3, 2007 Énilyetnemmondokkabbe...... :rolleyes: Amúgy elvileg cseréztem avatart, meg minden, meg töltögettem fel a személyes galériába is képet........utóbbi látszik is, de az avatar még mindig a Mitsus korszakból ismert 4G93A moci ...... Remélem holnapra megjavul! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július3, 2007 Megoszt Elküldve Július3, 2007 Tominak felni! Biztos feltöltötted? Nyomj egy frissítés gombot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július3, 2007 Megoszt Elküldve Július3, 2007 http://images.netbag.hu/20070703/22512618952.jpeg Tominak felni! Biztos feltöltötted? Nyomj egy frissítés gombot! Szép gép! Amúgy igen.Ha bemejek azavatar beállításba, ott látszik ish.Csak ígynem...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július3, 2007 Megoszt Elküldve Július3, 2007 Szép gép! Nekem az ilyen "minimal" tuning tetszik!Kivülről szolid,belül pedig ott lapul mondjuk egy 3000 V6 biturbó! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Július3, 2007 Megoszt Elküldve Július3, 2007 Astra F Gsi nyomul...a vége igazi csemege. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts