tomi023 Elküldve Június27, 2007 Megoszt Elküldve Június27, 2007 na még egyet Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június27, 2007 Megoszt Elküldve Június27, 2007 még van addig egy pár Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június27, 2007 Megoszt Elküldve Június27, 2007 LOSI! Megjött a másik műszerfal is a corsába ... <_< Nagyon zsivány! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június27, 2007 Megoszt Elküldve Június27, 2007 Nagyon zsivány! :rolleyes: embör... nem akarod te eladni igazából azt a corsát, én úgy látom! <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június27, 2007 Megoszt Elküldve Június27, 2007 na még egyet Tomi! Lehet, hogy erről lekéstél... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június27, 2007 Megoszt Elküldve Június27, 2007 500.-ik oldal megkezdve! bocsi Tomi... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június27, 2007 Megoszt Elküldve Június27, 2007 embör... nem akarod te eladni igazából azt a corsát, én úgy látom! <_< ;) El szeretném adni de úgy, hogy minden klappoljon.Tehát ne legyen a dologban olyan, hogy jó, meg szép, meg minden, de...... Meg lassan néznék egy fogyasztást is. Ahoz viszont vennem kell 2 új külső féltengelycsuklót, hogy érdemileg használni tudjam.Az meg nem most lesz, mert inkább a nyaralásra, és a családra költöm azt a 25e.ft-ot. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június27, 2007 Megoszt Elküldve Június27, 2007 Szeva köszi a tippet. Majd fizetéskor kipróbálom. Remélem csak ennyi a baj!!! Hátt, ne feledd azért, hogy a 82LE csak bizonyos fordulaton jön elő a gépből, az is csak főtengelyen.Keréken már más a helyzet. (ezért kell erős verdát venni alapból) <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június27, 2007 Megoszt Elküldve Június27, 2007 Ma eléggé el sötétedett az idő....főleg a verdánkban... :rolleyes: Ugyan is Tomival kicsit csökkentettük az ablakok fényáteresztő képességét....na ezt jól megaszondtam.... :P <_< ;) Nagyon kafa lett, köszönet érte a KOMA dekorosának , Tominak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Boldog szülinapot a 2 sexciótársnak! (Johnny ;Paja!) :rolleyes: <_< ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Csatlakozom Losihoz, boldog szülinapot J0hnny és Paja!!! Happy birtday....:rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 A sztory folytatása: Part II. Hétfőn elindultam céges kisteherrel alkatrészeket venni, felhívtuk a beszállítókat de csak másnapra tudnák beszerezni :rolleyes: nem maradt más választás irány a Csergő. Ott mindent megkaptam azonnal kedvezményes áron...szuper irány haza! ;) Később jöttem rá, hogy megfeletkeztem a lendkerékcsavarokról...szerencsére útközben Kecskeméten Tormásiéknál sikerült megvennem. Céges autót leadtam, Losi és Tomi eljöttek értem és együtt mentünk Bazsiékhoz ahol már várt ránk J0hnny. Losi és J0hnny nekifogott a melónak kuplungszerkezet tisztítás, szimering berakása, utánna Tomi is segített a váltót a helyére emelni, én kikerestem a szervizkönyvből a meghúzási nyomatékokat, J0hnny a dieseles sokat panaszkodott a sok kábelre ami mindig útban volt neki. :D Szépen haladt a munka jeladók, csövek, kábelek is a helyükre kerültek, váltórudazat is be lett állíłtva, olajat cseréltünk stb. 4 órás meló után elkészült a verda közben kiderült, hogy a jobb első gumin szálszakadás kezdődik tehát gumikat is cserélnem kellene hamarosan. Hazafelé párszor bevillant a sárga motorkontroll lámpa, másnap megnéztem és lambdaszondán nincs feszültségváltozás tehát lassan az is cserés lesz mivel a 4-es leömlő miatt alul van a kartel után az is kapott rendesen az olajból. <_< Beálltam a garázsba és tettem alá egy kartonpapírt reggel majd megnézem, hogy folyik-e az olaj még valahol. folyt.köv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mad Max Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Szevasztok Arcok! Na figyuzzatok asszem rájöttem mi lehet a gond, miért nem megy 180-at a verda. tegnap megnéztem 98-as benyával is és csak 165 a vége. Amikor 180-at mentem vele akkor fel voltak fújva a gumik 3.0 bárra és most visszaengedtem 2.2-re. Asszem ez a probléma. Szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 500.-ik oldal megkezdve! bocsi Tomi... :rolleyes: Majd az 1000-et én kezdem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Na figyuzzatok asszem rájöttem mi lehet a gond, miért nem megy 180-at a verda. tegnap megnéztem 98-as benyával is és csak 165 a vége. Amikor 180-at mentem vele akkor fel voltak fújva a gumik 3.0 bárra és most visszaengedtem 2.2-re. "Az ki van zárva, mert nem tudom" De ettől függetlenül nem hinném, hogy a guminyomásnak ekkora befolyása lenne a sebességre. Meg minek neked a 180? Németországban jársz vele? :rolleyes: Persze sok apró kis tényező is összeadhat ekkora csökkenést. Szél, guminyomás, kerékméret,emelkedő, lejtő stb. A 98-as benyától azért még ne várj nagy változást, nálam sem hozott megdöbbentő különbséget, sőt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mad Max Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 "Az ki van zárva, mert nem tudom" De ettől függetlenül nem hinném, hogy a guminyomásnak ekkora befolyása lenne a sebességre. Meg minek neked a 180? Németországban jársz vele? :rolleyes: Persze sok apró kis tényező is összeadhat ekkora csökkenést. Szél, guminyomás, kerékméret,emelkedő, lejtő stb. A 98-as benyától azért még ne várj nagy változást, nálam sem hozott megdöbbentő különbséget, sőt... Nem járok németországba csak szoktam gyorsulgatni meg versenyezgetni ha akad vki aki tolja neki. A guminyomáson kívül más magyarázatot nem tudok mert a motor jó állapotban van és mikor visszaengedtem azóta lassabb egy kicsit. Na de mindegy mert ezt az 1.4-est le akarom passzolni szüleimnek és akarok venni egy GSI-t!!! Nekik elég ez úgyse mennek 90-nél jobban. Nekik örök élet + 2 nap az tuti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mad Max Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Hátt, ne feledd azért, hogy a 82LE csak bizonyos fordulaton jön elő a gépből, az is csak főtengelyen.Keréken már más a helyzet. (ezért kell erős verdát venni alapból) <_< :rolleyes: Szeva tudom hogy csak kb 4000 felett adja le a max teljesítményt. Neked mi a véleményed a guminyomásos témáról amit Gepárdnak is írtam?????? És mi a véleményed a GSI-k ről??? Jó és megbízható gépek és érdemes venni ha sportkocsit szeretnék vagy inkább Calibra???? Szerintem a GSI gyorsabb mert könnyebb nem??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Calibra? Megy, megy, de nem az igazi. Nagy motor, farhajtás, az a móka! Mantát vegyél az az Isten! <_< (Nem komolyan venni!) De azért ez így van. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Szerintem a Gsi-vel kb annyi melód lesz, mint 1 Calibrával..bár mind a 2 más és másra való. Én inkább Calit vennék, abból is V6-os mocival meg 4 kerékmeghajtással-->persze ezekkel szokott a legtöbb gond lenni, de ha van időd és kellő pénzed nem bánod meg! Isten éltesse: Johnny-t meg Paja-t!!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mad Max Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Szerintem a Gsi-vel kb annyi melód lesz, mint 1 Calibrával..bár mind a 2 más és másra való. Én inkább Calit vennék, abból is V6-os mocival meg 4 kerékmeghajtással-->persze ezekkel szokott a legtöbb gond lenni, de ha van időd és kellő pénzed nem bánod meg! Isten éltesse: Johnny-t meg Paja-t!!! :rolleyes: Hát lehet hogy a V-os Cali nem az én pénztárcámhoz való! ;) Ja de mi a külömbség a Cali meg a Gsi között????? Mi az hogy mind a kettő másra való???????? <_< Jó étvágyat az ebédhez mindenkinek! Aztán szépen egyetek mert elveszem!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Szeva tudom hogy csak kb 4000 felett adja le a max teljesítményt. Neked mi a véleményed a guminyomásos témáról amit Gepárdnak is írtam?????? Én nem hinném, hogy guminyomás köze lenne a dolognak.Más lesz...... És mi a véleményed a GSI-k ről??? :D :rolleyes: <_< ;) Ez volt az enyém.Most Albertnél van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mad Max Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Én nem hinném, hogy guminyomás köze lenne a dolognak.Más lesz...... :D :rolleyes: <_< ;) Jaj ne rémisztgess! Hát mi baja lenne? 1-2-3-4-be ugyanúgy húz csak ötbe nem megy ki 180 ig! 4-be 160 at megy ötbe most 165. Nemtom mi van de az ideg néhe szétver már!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Én a Calit igazi túrázó autónak tartom, a Gsik inkább városi autók..most nyilván megköveznek..mind 2 egy álom..de nekem a Cali a mérete, a formája miatt mindig is álomkocsi lesz. A Gsik igazi örörmkocsik! Szal mind2 jó választás, de készülj föl rá, hogy amit megveszel, arra még kb az autó értékét rá kell dobni, hogy a mindennapokban is megbízható társad legyen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 az én gépem megy 198at mérés szerint, de még sose próbáltam, a max eddig 180 volt pályán..de átlagban 140-150 között használom a kocsit..nem kell a 180 se..bár jó ha van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 10 ezer!!! ;) <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts