Joee Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Szal rögtönzött SMS-s közvéleménykutatásom eredménye, hogy Tomi, Johnny, és Joe már fixre tud jönni, Gepárd, és Hagalex még nem válaszolt. De ami késik, az ugye ............. Szóval akkor Holnap este 20:00, CENTRUM parkoló, és Tomi023 jelezte, hogy beugorhatnánk a Club 69-be.Körbenézni! :wink: Ott leszek 19.00-kor és a Club69-et díjjazom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 OK, DE MELYIK NAP??? :?: :?: :?: :lol: :D :lol: PÉNTEK :supz: :supz: :supz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 MA 4 kor hozzák a Fődet!! :lol:( Accony telefonált ahogy eljöttem Tomitól a Bem uccáról!!...dógozás! :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Centrum parkoló, és 19:00.Végleges a verzió. :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Wolfi! Most vetik a Winampot a kubai asszonyok?? :shock: 8) 8) Jaja! :lol: :D Már megvan, meg minden, de még nem akart elindulni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Centrum parkoló, és 19:00.Végleges a verzió. :!: Akkor ebből is kimaradok, sajna :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Akkor ebből is kimaradok, sajna :lol: :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Ez királyság volt gyerekek!!! :lol: :D Ilyet nyomthatnánk sűrűbben! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Ez királyság volt gyerekek!!! :lol: :D Ilyet nyomthatnánk sűrűbben! :lol: Két fajta gyalogos van: 1.Gyors 2.Lapos! :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Két fajta gyalogos van: 1.Gyors 2.Lapos! :lol: :lol: :lol: :lol: Az említett fickót majdnem a lapos kategóriába soroltuk... de végül váltott! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 :prayer: :supz: :smt023 Nekem ez a véleményem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Ez királyság volt gyerekek!!! :lol: :D Ilyet nyomthatnánk sűrűbben! :lol: Én nem vagyok semmi jónak az elrontója!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Április30, 2005 Megoszt Elküldve Április30, 2005 Ez királyság volt gyerekek!!! :lol: :D Ilyet nyomthatnánk sűrűbben! :lol: Meséljetek! :lol: Nekünk a tegnapi este termése egy jól megtermett őz a jobb lökhárítón. Eléggé leamortizálta a céges kocsit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április30, 2005 Megoszt Elküldve Április30, 2005 a pancser nivas kukásmellényes legyorsult mert hagytam magam de ha tudom hogy versenyezni akar.. A malom mögött 80-al nem értem utól. Speed az a rugó nagyon tetszett. Ha valahol találsz még eladót légyszi szólj nekem. Köszi. Az Orsi még 22h kor is a postánál parkolt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április30, 2005 Megoszt Elküldve Április30, 2005 a pancser nivas kukásmellényes legyorsult mert hagytam magam de ha tudom hogy versenyezni akar.. A malom mögött 80-al nem értem utól. Speed az a rugó nagyon tetszett. Ha valahol találsz még eladót légyszi szólj nekem. Köszi. Az Orsi még 22h kor is a postánál parkolt. Figyi Tomi, ha érdekel én lehet, hogy eladom... :roll: de ezt megbeszéljük még. Okka? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április30, 2005 Megoszt Elküldve Április30, 2005 a pancser nivas kukásmellényes legyorsult mert hagytam magam de ha tudom hogy versenyezni akar.. A malom mögött 80-al nem értem utól. Speed az a rugó nagyon tetszett. Ha valahol találsz még eladót légyszi szólj nekem. Köszi. Az Orsi még 22h kor is a postánál parkolt. Aszem Wolfi is tud eladót! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április30, 2005 Megoszt Elküldve Április30, 2005 meglátjuk még az ültetést. Teszteltem a Lacettit kombit. Jó. szép a belső, lekerekített mint az F nem olyan durva mint a H. A helykínálat bőséges több mint az Fben Csomagtere jó, teljesértékü pótkerék hagyoményos villamos rendszer nem can-busos. nézzétek meg a chevrolet.hun a lacetti SWt az ára is baráti nekem az elit felszereltség tetszik digit klíma meg minden 3,2M egyenlőre de ez sztm nem a vége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április30, 2005 Megoszt Elküldve Április30, 2005 meglátjuk még az ültetést. Teszteltem a Lacettit kombit. Jó. szép a belső, lekerekített mint az F nem olyan durva mint a H. A helykínálat bőséges több mint az Fben Csomagtere jó, teljesértékü pótkerék hagyoményos villamos rendszer nem can-busos. nézzétek meg a chevrolet.hun a lacetti SWt az ára is baráti nekem az elit felszereltség tetszik digit klíma meg minden 3,2M egyenlőre de ez sztm nem a vége. Utána olvastam én ennek a lacettinak,nem rossz,de a futómű és az 1,8-as moci nem lett megdicsérve!Én ha vennék,akkor dizelt néznék,de sajnos nem gyártják dizel motorral! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április30, 2005 Megoszt Elküldve Április30, 2005 Utána olvastam én ennek a lacettinak,nem rossz,de a futómű és az 1,8-as moci nem lett megdicsérve!Én ha vennék,akkor dizelt néznék,de sajnos nem gyártják dizel motorral! :roll: Gyerekek, nem akartok KÓREAI SZART venni, ugye??? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április30, 2005 Megoszt Elküldve Április30, 2005 Gyerekek, nem akartok KÓREAI SZART venni, ugye??? :roll: Na-na,nekem nincs szándékomban,Tomi szándékozik áruló lenni! "Kényelmes, tisztességesen néz ki, az ára pedig büntetővámos gyarmatáru létére is határozottan méltányos. 4.049 M, egy 1.8-as alsóközép kombiért automata klímával, esőérzékelős ablaktörlővel, jó hifivel, blokkolás -és kipörgésgátlóval, alufelnivel inkább kevés, mint sok. Három gyenge pontja van, ráadásul elég fontos posztokon. Sorrendben: 1: váltó 2: motor 3: futómű." Szóval ezek tekintetében én nem vennék ilyet.Sajnos a három alap dolog nem túl jó benne. :wink: http://dl.totalcar.hu/tc310_2.zip Ezt töltsd le Tomi!!! Megjegyzés a linkhez: (Nem becsomagolt, nem archív változat, csak a proxy-t használók kedvéért neveztük át .zip-re. Letöltés után wmv-re kell átnevezni, és nem érdemes kicsomagolással foglalkozni, mert hibát fog jelezni.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április30, 2005 Megoszt Elküldve Április30, 2005 Mit szólnátok egy jövöheti,péntei hasonló mini meethez,megint a centrum parkolóban? Kellene már a weblapra egy közös fotó a szexcióról! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április30, 2005 Megoszt Elküldve Április30, 2005 Három gyenge pontja van, ráadásul elég fontos posztokon. Sorrendben: 1: váltó 2: motor 3: futómű." Szóval ezek tekintetében én nem vennék ilyet.Sajnos a három alap dolog nem túl jó benne. :wink: Jaaa, hogy ennyi mindössze az autó gyenge pontja? :lol: Hisz ezek nem számítanak! Akkor simán vegyünk. Van még esetleg valami egyéb, ami szar lehet egy autóban? :D Állítólag egész jó pofa az új swift is... kíváncsi lennék ott is a belsőre. Valamikor nyilván kiugrok majd egy tesztre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április30, 2005 Megoszt Elküldve Április30, 2005 Tomi, a rugókat tényleg úgy néz ki, hogy eladom. De még meglátjuk, hogy hogy alakul. Mellesleg rendeltem ma 1-2 cuccot a kisautómhoz. Úgy döntöttem, hogy a "következő szintre léptetem" a gépet. Meglátjuk, hogy milyen lesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május1, 2005 Megoszt Elküldve Május1, 2005 Tomi, a rugókat tényleg úgy néz ki, hogy eladom. De még meglátjuk, hogy hogy alakul. Mellesleg rendeltem ma 1-2 cuccot a kisautómhoz. Úgy döntöttem, hogy a "következő szintre léptetem" a gépet. Meglátjuk, hogy milyen lesz! Na és mik azok a cuccok? Vagy még titok egyenlőre??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május1, 2005 Megoszt Elküldve Május1, 2005 Na és mik azok a cuccok? Vagy még titok egyenlőre??? :lol: Majd ha felkerülnek megmutatom. :lol: (nem akarom elkiabálni, lehet, hogy nem lesz olyan jó, mint szeretném) Remélem javítani fogják az összképet! :D :roll: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts