Sörös Sanyi Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Csütörtökön mire hazaértünk már beszélni sem tudtam. De védekezni tudtál? :rolleyes: Bár, a némaság nem kéztörés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Te, Sanyi, tegnap láttam két Dutrát itt Kőrösön. Rögtön eszembe jutottál.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Ez övön aluli volt kéhlek... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Persze már megy, csak most egyelőre még dörmögősebb a hangom, mint eddig volt. Akkor te mondod,hogy rablótámadás,neked mélyebb a hangod! :rolleyes: Udi gépe kész,Losival meghebrákoltuk! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Ezt vette meg öcsém sógora. V8, 5000ccm. 20" alufelni! és mar egéssz barátságos na meg lehet egy nyomtáv szélesítás aztán mar dögös kis verda! (természetesen uj fényezés az kell!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Udi gépe kész,Losival meghebrákoltuk! <_< Remélem, hogy faxa lett.De hogy ma reggel kómában jöttem melózni az újabb 4 órás alvás után, az is 100......... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 ;) öööö... izé.. asszem én valahol lemaradtam... :rolleyes: Ém küldtem neked múltkor egy pü.t, egy Tigra Angel Eye-al kapcs.Megkaptad? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 20" alufelni! és mar egéssz barátságos na meg lehet egy nyomtáv szélesítás aztán mar dögös kis verda! (természetesen uj fényezés az kell!) Balra fent van egy link, ott vannak képek a festés utáni állapotról. Ha majd készen lesz, egyszer elkérem egy CP bemutató erejéig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Ha majd készen lesz, egyszer elkérem egy CP bemutató erejéig. Hozd csak el, ledurrantunk pár gumit róla! ;) :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Udi gépe kész,Losival meghebrákoltuk! :rolleyes: A teljesség igénye nélkül <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 A teljesség igénye nélkül :rolleyes: Tomi segítségével, Bazsinál! <_< Amúgy beszéltem Udival, faxa lett a gép, nem volt vele gond.Külön kiemelte a váltóbeállítást! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mad Max Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 'ENDYKA' Szép a verdád! Na hali Oplos Arcok! Mizu veletek? Én nyomatom a munkát! Na figyuzzatok lenne egy kérdésem: Van valamelyikőtöknek 1.4 f Astraja a 82 lovas? Mert lenne pár kérdésem! Hy Azt vettem észre az 1.4 F 82-lovas astranal hogy 4-5 személlyel már necces az előzgetés. Vagy rendesen vissza kell kapcsolgatni. Ehhez mit szoltok??????????????,, Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június26, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június26, 2007 Azt vettem észre az 1.4 F 82-lovas astranal hogy 4-5 személlyel már necces az előzgetés. Vagy rendesen vissza kell kapcsolgatni. Ehhez mit szoltok??????????????,, kis ccm, nemsok nyomaték, 8 szelepes motor.....semmi meglepő nincs benne :rolleyes: ne feledd: 5 személy az már 380-500 kg plusszsúly Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Azt vettem észre az 1.4 F 82-lovas astranal hogy 4-5 személlyel már necces az előzgetés. Vagy rendesen vissza kell kapcsolgatni. Ehhez mit szoltok??????????????,, Nem fogod kitalázni brada, de 1.6-nál is detto ez a pálya.A dinamikus családi Opel olyan 150LE körül kezdődik.Addig meg lendületből kell nyomni a bluest.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Azt vettem észre az 1.4 F 82-lovas astranal hogy 4-5 személlyel már necces az előzgetés. Vagy rendesen vissza kell kapcsolgatni. Ehhez mit szoltok??????????????,, Akár milyen meglepő de én az is észreveszem hogy telitankkal vagy mar csak 4-5 literrel autózom! Pedig az enyém Turbó diesel aho nyomaték van! De félelmetes mennyire észre lehet venni 40kg külöbséget nemhogy 250-300km-ot De tudok egy megoldást a problémadra! Érdemes Wolfit és Demót megkérdezni hátha van elfekvőben egy c20xe azzal kevésbé lenének ilyen problémák :rolleyes: <_< talán meg beszerelni is betudják ha Crsaba belefér ahová nem való akkor astraba gyerekjáték Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 De tudok egy megoldást a problémadra! Érdemes Wolfit és Demót megkérdezni hátha van elfekvőben egy c20xe azzal kevésbé lenének ilyen problémák :D :P talán meg beszerelni is betudják ha Crsaba belefér ahová nem való akkor astraba gyerekjáték Neóccsad az embert tee! :rolleyes: <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Ém küldtem neked múltkor egy pü.t, egy Tigra Angel Eye-al kapcs.Megkaptad? :rolleyes: Megkaptam, de mire olvastam, (vasárnap este) addigra vége is lett az aukciónak, <_< azért nem reagáltam rá! ;) De most meg kaptam 1 sms-t Tőled.. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Megkaptam, de mire olvastam, (vasárnap este) addigra vége is lett az aukciónak, :rolleyes: azért nem reagáltam rá! <_< De most meg kaptam 1 sms-t Tőled.. ;) :D megtöllem 1 pü-t ugyhogy mostmar sejted hogy valami megint történt az ebayon :lol: Érdekes ha én irok neked mindig ugyan az a téma :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Érdekes ha én irok neked mindig ugyan az a téma :D :rolleyes: Ebay-függő <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Ebay-függő <_< ;) Kb. mikor vagy várható haza ebként? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Kb. mikor vagy várható haza ebként? :rolleyes: Pontosan Július 06.-án pénteken délután indulok, megpróbálok majd estére beérni a CP-be, de lehet, hogy csak olyan este 10-11 körül érek majd... <_< Akinek lesz csomagja, az jó lenne ha megvárna ! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Pontosan Július 06.-án pénteken délután indulok, megpróbálok majd estére beérni a CP-be, de lehet, hogy csak olyan este 10-11 körül érek majd... :rolleyes: Akinek lesz csomagja, az jó lenne ha megvárna ! ;) Nagyon kiválló! Megkérhetek valakit hogy vegye át a csomagjaimat <_< mert nem garancia hogy én épp ott tudok lenni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Pontosan Július 06.-án pénteken délután indulok, megpróbálok majd estére beérni a CP-be, de lehet, hogy csak olyan este 10-11 körül érek majd... :rolleyes: Akinek lesz csomagja, az jó lenne ha megvárna ! ;) Részemről megvárlak! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Részemről megvárlak! ;) Királyságos... majd előtte a határról úgyis telózok, hogy kb. mikorra érek :D Nagyon kiválló! Megkérhetek valakit hogy vegye át a csomagjaimat :rolleyes: mert nem garancia hogy én épp ott tudok lenni! Szerintem, megoldjuk <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Na Skacok! Mi holnap 10:50 kor elrepülünk kicsit Török riviérára nyaralni Zsócival 1 egéssz hétre! Igérem jelentkezem amint megjöttünk! Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts