Kacsero Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Inkább leülök majd.Sztem akinek van ilyenje, hozza magával!De nem? :rolleyes: KISKÖRÚTI AUTÓS MOZI! <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Öregszel? :rolleyes: Nemadomoda! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 En mar tavaly is vittem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 En mar tavaly is vittem :rolleyes: Akkor te ügyibb voltál! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mad Max Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Hali mindenkinek! Mi újság Kecskeméten és környékén? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Korán reggel 30 fok, de dolgozik ellene a klíma :rolleyes: Megjavult a Vectra, hétfőn vizsgázom, Gepárd: csütörtökön 17-után ráérek, indulhatunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Tegnap jöttem haza sopronbol mar nem kell vissza mennem csak szeptemberbe! Jut eszembe Sopron- Harta átlagfogyasztásom klímával végig 4,6L/100km imadom ezt a dieselt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mad Max Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Tegnap jöttem haza sopronbol mar nem kell vissza mennem csak szeptemberbe! Jut eszembe Sopron- Harta átlagfogyasztásom klímával végig 4,6L/100km imadom ezt a dieselt :rolleyes: Szeva te Hartai vagy? Szoktál járni le bulizni Szelidre? Sokszor ott iszogatok a Fregattban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Szeva te Hartai vagy? Szoktál járni le bulizni Szelidre? Sokszor ott iszogatok a Fregattban. Akkor elöbb-utóbb össze fogunk ott futni. :rolleyes: Két hete is egész jól összeszedtük magunkat, jó volt a buli! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Akkor elöbb-utóbb össze fogunk ott futni. :rolleyes: Két hete is egész jól összeszedtük magunkat, jó volt a buli! <_< Két béka beszélget az árokparton. - Azért jó, hogy az összes lány megvolt a faluban. - Ja. De azért a varázsló lányát kihagyhattuk volna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Gepárd: csütörtökön 17-után ráérek, indulhatunk. Az jó, ha meleg lesz mehetnénk a klímás géppel, ha kicsit kellemesebb idő akkor meg az enyémmel is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Az jó, ha meleg lesz mehetnénk a klímás géppel, ha kicsit kellemesebb idő akkor meg az enyémmel is. Meleg lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 ha haza tudtok hozni, akkor én elvillamosoznék a lurdyba Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Haza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 ok köszi akkor ott találkozunk Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Meleg vóót ma.........hóónap is a'lesz! <_< :rolleyes: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 dél körül , ahol melóztunk 42 fokot mutatott a hőmérő... :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 dél körül , ahol melóztunk 42 fokot mutatott a hőmérő... :rolleyes: ;) <_< Az szép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 dél körül , ahol melóztunk 42 fokot mutatott a hőmérő... :rolleyes: ;) És ez holnap még fokozódik. Én meg pont ilyenkor fáztam meg.<_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 És ez holnap még fokozódik. Én meg pont ilyenkor fáztam meg.:rolleyes: Hirtelen ittál hideget mi? Amúgy xarrá untam ma magam megint délután.Remélem bejön az, amiért kardoskodom, vagyis v.mi emberibb délutános műszak.Az emberibb az időintervallumra értendő.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Amúgy xarrá untam ma magam megint délután. Bezzeg ha helyettesítenem kell téged, akkor beszakad egy nagy csomó meló, amilyen az én formám. Aprópopó! Nincs valakinek nagyon jó :rolleyes: ismerőse az okmányirodában? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Bezzeg ha helyettesítenem kell téged, akkor beszakad egy nagy csomó meló, amilyen az én formám. Régebben mindig örömmel adtam át a du. műszakot, mert tudtam, hogy igazi pihenés.De ezek után............ :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 És ez holnap még fokozódik. Én meg pont ilyenkor fáztam meg.:rolleyes: akkor sem kapcsolom ki a klímát... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mad Max Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 Akkor elöbb-utóbb össze fogunk ott futni. :rolleyes: Két hete is egész jól összeszedtük magunkat, jó volt a buli! <_< Az lehet mert én elég sokat ott vagyok lent Szeliden. Jó bulik vannak meg mindíg újjítok valami csajt magamnak. Úgyhogy ott pörög az ÉLET. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június21, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június21, 2007 Én meg pont ilyenkor fáztam meg.;) énis.....az a legnagyobb szívás ebben, hogy e jó hideg sört sem lehet meginni....pedgi ott figyel a hűtőben de erősnek kell lennem és nem szabad meginni.....félek azonban, hogy a démonaim legyűrnek :D <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts