J0hnny Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Kikérem magamnak, hányat nem volt! <_< (csak órás Superman) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Pontosan, de az a Superman vízszintes volt. :rolleyes: Nagy részed volt ám benne, tudsz róla? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Pontosan, de az a Superman vízszintes volt. <_< Nagy részed volt ám benne, tudsz róla? ;) Höhö,igyekeztem! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Akkor idén én segítek neked! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Akkor idén én segítek neked! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 <_< ;) másnap: :D :rolleyes: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Fateromat ma megijesztették. Megelőzött egy szuzukit akinek a sofőrje éppen"szabályosan" telefonált vezetés közben. Az előzés tényére megijedt, és a padka mellé terelte a járművét ami hatalmasat csattant. Erre kissé begőzölt, és fateromat a Kecskemét-Kerekegyháza-Hetényegyháza útvonalon végig üldözte. Apu telefonált, és amikor öcsémékhez ért addigra már keresztapámmal együtt várták őket. Az erősen kreolos emberke kiszállt, és elkezdett "kommunikálni". Keresztapám mondta neki, hogy nem kellene ilyen nagyon hangoskodni, különben is mindjárt ott lesznek a rendőrök, és megbeszélhetik a történteket, hősünknek pedig valószínűleg a szondát is felajánlják kipróbálásra. Több sem kellett az figurának autóba pattant, és elhajtott, a kiérkező zsaruknak pedig apuék leadták a következő adatokat: Régi fajta, zöld szuzuki swift, ILZ-824 rendszámmal. Csak azért írtam le, hogy ti nehogy hasonló szituba kerüljetek egy rosszul megválasztott előzés miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Ez kész! Mindíg mások miatt kell az embernek rettegni. Ezekután mindenki maradjon a seggén, mert ha szabályosan közlekedik, akkor utánnairamodnak. Inkább utazzon az ember vonattal. Ja, nem, mert azon meg kirabolják! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Fateromat ma megijesztették. Megelőzött egy szuzukit akinek a sofőrje éppen"szabályosan" telefonált vezetés közben. Az előzés tényére megijedt, és a padka mellé terelte a járművét ami hatalmasat csattant. Erre kissé begőzölt, és fateromat a Kecskemét-Kerekegyháza-Hetényegyháza útvonalon végig üldözte. ... A K.O.M.A. emberei már dolgoznak a problémán! <_< Csak nem vakarom le azt a matricát a kocism hátuljáról! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Nem kell bántani, csak óvatosan kell megközelíteni ha a feltűnik a rendszám. Bár a Design-os autóktól biztos megijedne. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mad Max Elküldve Június18, 2007 Megoszt Elküldve Június18, 2007 Hali Opelos Arcok! Újra itt vok a fórumon. Remélem mindenkinek jól telt a hétvége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mad Max Elküldve Június18, 2007 Megoszt Elküldve Június18, 2007 Ezt szerintem csak a hiányzó benzinnyomástól lehet. Valamiért elengedi a nyomást a szivattyúd. Xeva! És ez ellen mit lehet tenni??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június18, 2007 Megoszt Elküldve Június18, 2007 Xeva! És ez ellen mit lehet tenni??? Kivenni, megmérni, hogy mennyit nyom, és ha nem elég, akkor kicserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mad Max Elküldve Június18, 2007 Megoszt Elküldve Június18, 2007 Kivenni, megmérni, hogy mennyit nyom, és ha nem elég, akkor kicserélni. De az az érdekes hogy néhe indul néhe meg nehezen! Általában ha meleg van akkor indul nehezen, ha hideg van rögtön indul. PL.: reggel indul szépen de délután nem mindíg elsőre. Akkor reggelre miértb nem engedi el a nyomast az ac? Kösz a segítséget! Hy Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június18, 2007 Megoszt Elküldve Június18, 2007 De az az érdekes hogy néhe indul néhe meg nehezen! Általában ha meleg van akkor indul nehezen, ha hideg van rögtön indul. PL.: reggel indul szépen de délután nem mindíg elsőre. Akkor reggelre miértb nem engedi el a nyomast az ac? Kösz a segítséget! Hy Amúgy sztem amíg menet közben nincs vele gáz, tehát nem rángat be, nem torpan, én nem bántanám.Ha az AC elkezd halódni, elég érdekes hangja tud lenni.De üza.szűrőt cseréltél már, mióta nálad van?A jobb hátó küszöb alatt található! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június18, 2007 Megoszt Elküldve Június18, 2007 .....Csak azért írtam le, hogy ti nehogy hasonló szituba kerüljetek egy rosszul megválasztott előzés miatt. Úgyse érne utól! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június18, 2007 Megoszt Elküldve Június18, 2007 Úgyse érne utól! :rolleyes: Atól függ ki milyen autóval menne. <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június18, 2007 Megoszt Elküldve Június18, 2007 Atól függ ki milyen autóval menne. :P :lol: Demó lenne a Corsával! :rolleyes: ;) :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június18, 2007 Megoszt Elküldve Június18, 2007 Demó lenne a Corsával! :rolleyes: :D :P <_< jah... ;) Úgy könnyű... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mad Max Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Amúgy sztem amíg menet közben nincs vele gáz, tehát nem rángat be, nem torpan, én nem bántanám.Ha az AC elkezd halódni, elég érdekes hangja tud lenni.De üza.szűrőt cseréltél már, mióta nálad van?A jobb hátó küszöb alatt található! Akkor még nem piszkálom meg, csak ha már nagyon kezd halódni. De lehet hogy a rossz minőségű benya miatt ilyen! Mindenesetre a benzinszűrőt kicserélem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 ZSIVÁÁNYOOK!! <_< Ez csak úgy beugrott. Amúgy vettem ma széket magamnak, olyan olcsó fajtát az ósenban, hogy mikor mejünk CP-be, ne kelljen annyit ácsorogni.Soxor fáj már a lábam.Inkább leülök majd.Sztem akinek van ilyenje, hozza magával!De nem? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 ZSIVÁÁNYOOK!! ;) Ez csak úgy beugrott. Amúgy vettem ma széket magamnak, olyan olcsó fajtát az ósenban, hogy mikor mejünk CP-be, ne kelljen annyit ácsorogni.Soxor fáj már a lábam.Inkább leülök majd.Sztem akinek van ilyenje, hozza magával!De nem? :rolleyes: Öregszel? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Nekem is van székem. Fatertól meg majd kérek kempingasztalt. Axxon hozza a piát. Felkészülve menjünk már az El Bandihoz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Sütögetünk is ? Vigyek fa szenet ?... :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Joe meg majd hozza a kolbászát..... :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts