warwolf Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 Überkirályságos... :rolleyes: Ilyesmi kelle majd a te gépdre ish........ <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 hát nem tudom jövünk e holnap kecsóra mivel nincs helye a vecinek :rolleyes: udvar feltúrva, műhelyben sem fér el. Ha jövünk úgyis észreveszitek <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 hát nem tudom jövünk e holnap kecsóra mivel nincs helye a vecinek :rolleyes: udvar feltúrva, műhelyben sem fér el. Ha jövünk úgyis észreveszitek <_< V. legalább is meghalljuk! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mad Max Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 4-2-1 leömlő képek: http://kep.tar.hu/udi/50490123#2 Jól néz ki a leömlő. Profi munka! Majd kérem a beszámolókat az észrevételekkel kapcsolatban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Wolfi és Mad max! Az elméletet igazolta a gyakorlat, már 30 fokos hőségben is úgy ment a verda a 4-2-1 leömlővel mint hideg ködös időben! Nagyon király lett és most már lehet hallani a motorhangot is (Sajnos hallom azt is, hogy hamarosan futóműveshez is menni kell). :rolleyes: Csináltam pár képet majd holnap fel rakom. Ez mar valami beszámoló és elég meggyöző! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mad Max Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Hali Opelos Arcok! Lenne egy kérdésem: Észrevettem hogy az Astrám néha nehezen indul. De csak mindíg ha áll egy két napot, ha megyek vele és leállítom mondjuk utánna egy két órára rögtön indul. Ez mitől lehet? Előre is kösz! Hali Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mad Max Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Szombaton lesz tali? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Szombaton PAjáékhoz megyünk szalonnát sütögetni. Szal ilyen családos, sütögetős, beszélgetős, italozós, sztorizgatós buli lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Hali Opelos Arcok! Lenne egy kérdésem: Észrevettem hogy az Astrám néha nehezen indul. De csak mindíg ha áll egy két napot, ha megyek vele és leállítom mondjuk utánna egy két órára rögtön indul. Ez mitől lehet? Előre is kösz! Hali Elvileg az AC állandó nyomást tart, de néhány napon keresztüli állásnál még bőven belefér a kicsit nehezebben indulás. Ha van kedved, ma eset gyere el a Centrum parkolóba.Ott lesz a szokásos esti meet. Speednek köszönhetően lesz pár szép Astra QP turbó, ami igazán nyálcsorgató dolog tud lenni a magunkfajtának... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mad Max Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Elvileg az AC állandó nyomást tart, de néhány napon keresztüli állásnál még bőven belefér a kicsit nehezebben indulás. Ha van kedved, ma eset gyere el a Centrum parkolóba.Ott lesz a szokásos esti meet. Speednek köszönhetően lesz pár szép Astra QP turbó, ami igazán nyálcsorgató dolog tud lenni a magunkfajtának... Szeva kösz a választ. Ha lesz zsém akkor tudok csak menni este a centrumba! Ha reggel mondjuk elmegyek boltba stb... akkor még jól indul a gép, de aztám leállítom reggel 8-kor, és mikor a munkának vége délután ötkor akkor kicsit nehezen indul, sokáig kell tekertetni az önindítót, van hogy másodjára indul!!! Amikor meg beindul akkor rángat egyet meg ilyenek aztán beáll az alapjárat. Aztán leállítom este és reggel meg jól indul. Hogy ez miért van azt nem tudom! Ha valaki tudja írja meg. Köszke! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Hogy ez miért van azt nem tudom! Ha valaki tudja írja meg. Köszke! Az alapjárati léptetőmotor sztem tisztításra szorul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mad Max Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Én még sajnos nem vágom így az autókat, de majd megnézetem az alapjárati motort valakivel. Kösz a tippet! Hali Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Ilyesmi kelle majd a te gépdre ish........ ;) Na igen, csak 1-el kevesebb... :D :rolleyes: amúgy mennyibe fájna 1 ilyen? mert a múltkori árak elég elrémisztőek voltak... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Na igen, csak 1-el kevesebb... ;) :rolleyes: amúgy mennyibe fájna 1 ilyen? mert a múltkori árak elég elrémisztőek voltak... <_< Udi a Janó Dob utódjánál csináltatta........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Szeva kösz a választ. Ha lesz zsém akkor tudok csak menni este a centrumba! Ha reggel mondjuk elmegyek boltba stb... akkor még jól indul a gép, de aztám leállítom reggel 8-kor, és mikor a munkának vége délután ötkor akkor kicsit nehezen indul, sokáig kell tekertetni az önindítót, van hogy másodjára indul!!! Amikor meg beindul akkor rángat egyet meg ilyenek aztán beáll az alapjárat. Aztán leállítom este és reggel meg jól indul. Hogy ez miért van azt nem tudom! Ha valaki tudja írja meg. Köszke! Ezt szerintem csak a hiányzó benzinnyomástól lehet. Valamiért elengedi a nyomást a szivattyúd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 egy hasonló konstrukció GT40-ből: 2*4-1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Hű, ebben eltéved a gáz! :rolleyes: Ezt befűzni nem lehet gyerekjáték! Jól látom, hogy a két oldal keresztezi egymást? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Hű, ebben eltéved a gáz! <_< Ezt befűzni nem lehet gyerekjáték! Jól látom, hogy a két oldal keresztezi egymást? Igen, keresztezi. Nem semmi konstrukció! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Kacsero! Itt készült a 4-es leömlő: http://dinamitdob.hu Astra F-re 50-es csőből, rezgéscsillapíłtóval szereléssel együtt volt 55 eFt. Arra készülj fel, hogy 1 napos meló de meg lehet várni. Klímatizált ügyfélváró, TV, hotspot is van. Tandemugrást majd pü-ben megbeszéljük ahhoz tudni kellene mikor vagy itthon. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Kacsero! Itt készült a 4-es leömlő: http://dinamitdob.hu Astra F-re 50-es csőből, rezgéscsillapíłtóval szereléssel együtt volt 55 eFt. Arra készülj fel, hogy 1 napos meló de meg lehet várni. Klímatizált ügyfélváró, TV, hotspot is van. Tandemugrást majd pü-ben megbeszéljük ahhoz tudni kellene mikor vagy itthon. <_< Köszi az infókat! ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Köszi az infókat! <_< :rolleyes: Szerintem érdemes lenne Kiskunmajsán is érdeklödni a PS-kipufogónál, elég korrekt árai vannak és elég komoly dolgokat csinál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 A zsüri! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 De szép nap volt! Amint megérkeztem, két doboz sört is kaptam. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 De szép nap volt! Amint megérkeztem, két doboz sört is kaptam. <_< És utána még hányat? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Kikérem magamnak, hányat nem volt! :rolleyes: (csak órás Superman) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts