Mad Max Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 Ezt körzővel rajzolhatták?? :rolleyes: <_< http://mypic.carstyling.hu/pic/user_galeri/2124_41307.jpg Na ez nem semmi!!!!!!!!!!! képpel nem idézünk ;) MS Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mad Max Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 xeva tudja vki hogy az astra f 5 ajtósnál 175/70r13-as gumikba mennyi az optimális guminyomás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mad Max Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 Na ez nem semmi!!!!!!!!!!! Lehet hogy becserélném az Astrámra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 Szia Mad Max! A tanksapka fedélen rá van írva... :rolleyes: Most készül a 4-es leömlő....remélem király lesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mad Max Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 Szia Mad Max! A tanksapka fedélen rá van írva... :rolleyes: Most készül a 4-es leömlő....remélem király lesz! A 4-es leömlővel mit változtatsz? Teljesítménynövekedést okoz? Úgy hallottam nem olcsó dolog+akkor a lambda szondát is bele kell tenni nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mad Max Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 Ja most jut eszembe lenne egy kérdésem. Van az Astramon egy nem gyári hátsó dob, savállóból van, szép+jó a hangja csak ha meg van hajtva a gép akkor észrevettem hogy eléggé visszaszív. Ez nagy baj vagy ne foglalkozzak vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 Van az Astramon egy nem gyári hátsó dob, savállóból van, szép+jó a hangja csak ha meg van hajtva a gép akkor észrevettem hogy eléggé visszaszív Visszaszív?? :rolleyes: Azt hogyhát? Amúgy a 4-2-1 ill. 4-1 leömlő redesen megcsinálva jobb kipufogógáz ürítést okoz, ezálltal jobb lesz a hengerben a bentmaradó kipufogógáz/beszívott levegő/befecs. benya keveréke, így növekszik a teljesítmény is. Elviekben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mad Max Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 Visszaszív?? :rolleyes: Azt hogyhát? Amúgy a 4-2-1 ill. 4-1 leömlő redesen megcsinálva jobb kipufogógáz ürítést okoz, ezálltal jobb lesz a hengerben a bentmaradó kipufogógáz/beszívott levegő/befecs. benya keveréke, így növekszik a teljesítmény is. Elviekben. olyan a hangja mintha visszaszivna mihor leveszem a lábam a gázról! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 olyan a hangja mintha visszaszivna mihor leveszem a lábam a gázról! Lehet, célszerűbb lenne rátenni v.mi másik dobot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mad Max Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 Visszaszív?? :rolleyes: Azt hogyhát? Amúgy a 4-2-1 ill. 4-1 leömlő redesen megcsinálva jobb kipufogógáz ürítést okoz, ezálltal jobb lesz a hengerben a bentmaradó kipufogógáz/beszívott levegő/befecs. benya keveréke, így növekszik a teljesítmény is. Elviekben. Majd kéne ütközni egy talin és akkor meg tudnám mutatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 Majd kéne ütközni egy talin és akkor meg tudnám mutatni. Ilyen volt az enyém anno..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 Dejó hogy nekem dieselem van és ilyenen nem kell gondolkodnom! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 Dejó hogy nekem dieselem van és ilyenen nem kell gondolkodnom! ;) Én is csak egy pofásabb végen töröm a fejem, de még nem határoztam el magam <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 Majd kéne ütközni egy talin és akkor meg tudnám mutatni. Mi minden pénteken este 8-tól megtalálhatóak vagyunk Kecskemét belvárosában, a volt Centrum Áruház (most Skála) parkolójában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 Leműtöttem a kopoltyúimitátorokat.Nem volt 1Xű menet, és biza ott maradt a nyoma.Egy gépi polír majd sokat javít a helyzeten, de igazi csak fényezés után lesz. Nem volt teljesen roncsolásmentes a dolog.Szélvédőragasztóval lett felinstallálva. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 Ti hol szoktatok alkatrészeket vásárolni az autótokra? Ha tudtok valami jó helyet ahol minden van és olcsón akkor írjátok meg lécci. Köx <a href="http://"http://kecskemet.opelclub.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=14&Itemid=1"" target="_blank">Van egy ilyen lehetőség is. </a> Leműtöttem a kopoltyúimitátorokat.Nem volt 1Xű menet, és biza ott maradt a nyoma.... Ez nem a legjobb hír. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 Wolfi és Mad max! Az elméletet igazolta a gyakorlat, már 30 fokos hőségben is úgy ment a verda a 4-2-1 leömlővel mint hideg ködös időben! Nagyon király lett és most már lehet hallani a motorhangot is (Sajnos hallom azt is, hogy hamarosan futóműveshez is menni kell). :rolleyes: Csináltam pár képet majd holnap fel rakom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 UDI! kérdés: Mintha Te említetted volna valamikor, hogy tudsz olyat, hogy TANDEMUGRÁS! ;) Ha Te mondtad, akkor tudnál nekem erről bővebb infót adni? mikor, hol, ár... stb. :rolleyes: Akár ide, akár pü-ben! :P Csak mert találtam én is 1-et, de az Veszprémben van, és 1 ugrás: 30 rugó, videó felvéttelel, meg 38e.! :D Kicsit sokallom... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 Csak mert találtam én is 1-et, de az Veszprémben van, és 1 ugrás: 30 rugó, videó felvéttelel, meg 38e.! <_< Kicsit sokallom... :rolleyes: Kb: annyi lesz Udi ajánlata is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 Kb: annyi lesz Udi ajánlata is. Az nem valami bíztató... ;) Ennyit valahogy nem szánok 1 ugrásért... :rolleyes: , (egyenlőre) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 Az nem valami bíztató... :D Ennyit valahogy nem szánok 1 ugrásért... <_< , (egyenlőre) ;) Ernyő nélkül tuti olcsóbb! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 Losi!!! Álomautó!!! :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 UDI! kérdés: Mintha Te említetted volna valamikor, hogy tudsz olyat, hogy TANDEMUGRÁS! :P Ha Te mondtad, akkor tudnál nekem erről bővebb infót adni? mikor, hol, ár... stb. :rolleyes: Akár ide, akár pü-ben! :omg: Csak mert találtam én is 1-et, de az Veszprémben van, és 1 ugrás: 30 rugó, videó felvéttelel, meg 38e.! :lol: Kicsit sokallom... ;) Sztem jobb 5let lenne végig csinálni egy tanfolyamot, aztán pedig egy kezdő táborban ugrani azt az Xdb ugrást.Jó dolog a tandem, de sem én, sem pedig Udi már nem vetemedne rá, amíg van lábunk és SK. ki tudunk ugrani egy repülőből, és van kezünk, amivel meg tudjuk húzni a kioldót. Szóval Paja, inkább vedd fel a kapcsot Udival, és segít végig zongorázni egy ilyen ejtőernyőscsináló dolgot Kkfházán. Ne tandemezz! ;) Losi!!! Álomautó!!! :D :lol: Asszem a végében van a lényeg.Nem jön szembe minden utcasarkon.Amúgy szép ótó, de én is a Lexus IS-t választanám...... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 Wolfi és Mad max! Az elméletet igazolta a gyakorlat, már 30 fokos hőségben is úgy ment a verda a 4-2-1 leömlővel mint hideg ködös időben! Nagyon király lett és most már lehet hallani a motorhangot is (Sajnos hallom azt is, hogy hamarosan futóműveshez is menni kell). <_< Csináltam pár képet majd holnap fel rakom. Azért majd egy mérés nem ártana! :rolleyes: Biztos ami biztos. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mad Max Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 Wolfi és Mad max! Az elméletet igazolta a gyakorlat, már 30 fokos hőségben is úgy ment a verda a 4-2-1 leömlővel mint hideg ködös időben! Nagyon király lett és most már lehet hallani a motorhangot is (Sajnos hallom azt is, hogy hamarosan futóműveshez is menni kell). :rolleyes: Csináltam pár képet majd holnap fel rakom. Örülök hogy jó letta leömlő, majd ha lesz egy kis sastojásom én is megcsináltatom. Majd egy talin megnézem. Hali Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts