Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Kecskemét és környéke -CHAT

redline

Recommended Posts

Z!Hát nem tudom.Elvileg szombat délelőtt egészen 12-ig sztem minden bolt nyitva kell, hogy legyen.De ilyen szerszámos izét így hirtelen nem tudok.

Más:

Lányokfiúk!nem kéne egy meatingre összeröffennünk a Domus parkingban holnap este felé?Olyan 18:00 után esetleg,Mint a múltkor pl.

Vélemény? :?:

Megosztás:

Z!Hát nem tudom.Elvileg szombat délelőtt egészen 12-ig sztem minden bolt nyitva kell, hogy legyen.De ilyen szerszámos izét így hirtelen nem tudok.

Más:

Lányokfiúk!nem kéne egy meatingre összeröffennünk a Domus parkingban holnap este felé?Olyan 18:00 után esetleg,Mint a múltkor pl.

Vélemény? :?:

Wolfi barátom! Én az ilyeneket szorgalmazom, amióta ismersz!!! :lol:

Ezt akár rendszeresíthetnénk is... (akár minden pénteken... vagy szombaton)

De nem akarjátok inkább a Centrum parkolóban? Szerintem az azért jobb, mert onnan látjuk az autókat a körúton... nagyobb a mozgás!

Jaaa és a másik, hogy miért olyan korán? Mi lenne, ha pl este 8 körül lenne inkább? Akkor már nagyobb a nyugalom a városban is...

Hm-hm-hm????

Megosztás:

Hát én benne lennék, de a Domus parking világosabb.Amúgy ez már részletkérdés számomra.Döntsenek a törpiek. :wink:

Én tényleg azért szeretem jobban a Centrum parkolót, mert ott azért csak van mozgás. Ha beállsz a Domushoz, ott egymáson kívül nem sok minden egyebet látunk.

Ugyanakkor a Centrumtól azért látunk minden autót is pl. ami a körúton megy... láthatjuk a környéken sétáló csinos ifjú hölgyeket...

Miért kell, hogy világosabb legyen? lámpa van a CP-nél is... de nem olvasni akarunk! :wink: :lol:

De az is tény, hogy csak akkor van értelme a Centrumhoz menni, ha este 8 körül találkozunk! Mert 6-7 között még elég sok autó parkol ott...

akkor nem férünk ott el.

Megosztás:

Én tényleg azért szeretem jobban a Centrum parkolót, mert ott azért csak van mozgás. Ha beállsz a Domushoz, ott egymáson kívül nem sok minden egyebet látunk.

Ugyanakkor a Centrumtól azért látunk minden autót is pl. ami a körúton megy... láthatjuk a környéken sétáló csinos ifjú hölgyeket...

Miért kell, hogy világosabb legyen? lámpa van a CP-nél is... de nem olvasni akarunk! :wink: :lol:

Hanem??? :shock: :D

Amúgy ok.!

De hol vannak a törpiek?Khm. :? :lol: :lol:

Megosztás:

Szal rögtönzött SMS-s közvéleménykutatásom eredménye, hogy Tomi, Johnny, és Joe már fixre tud jönni, Gepárd, és Hagalex még nem válaszolt. De ami késik, az ugye .............

Szóval akkor Holnap este 20:00, CENTRUM parkoló, és Tomi023 jelezte, hogy beugorhatnánk a Club 69-be.Körbenézni! :wink:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.