corsarulez Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Én is megpróbálok egy Opit szerezni......! Ugye, nőknek is adnak autót? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Én is megpróbálok egy Opit szerezni......! Ugye, nőknek is adnak autót? :lol: Ha nem,akkor fogd a Petire! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Lehet, hogy majd bekunyerbálom magam a GTC tesztelésére is, ha sikerül! :wink: Hétfőn, hogy kint voltam Tormásikénál, állt ott egy GTC az udvaron! (assszem fekete) :wink: Nagyon szép az a géééép! Én is ki akarom próbálni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Kellene a titulusok mellé egy újat is csinálni: OFFmester megnevezéssel, és osztogatni kellene ennek, annak :lol: :D :lol: A weblap ötleteknél olvasottak alapján jutott eszembe. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Kellene a titulusok mellé egy újat is csinálni: OFFmester megnevezéssel, és osztogatni kellene ennek, annak :lol: :D :lol: A weblap ötleteknél olvasottak alapján jutott eszembe. :wink: :lol: :rock: :smt042 :smt043 :smt044 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 :lol: :D :lol: ...szegény Hemi!! 8) :lol: :lol: nem is értem minek OFFOL állandóan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 :lol: :D :lol: ...szegény Hemi!! 8) :lol: :lol: nem is értem minek OFFOL állandóan! Kabbe :lol: :lol: :smt067 :smt068 :smt070 :chain: :minigun: :tfrag: :rip: :plasma: :snipe: Erre vágyom: :brave: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 :lol: :D :lol: Nnna!! Mi történt?? :roll: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Talán be van zárva valahova? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 SOk hülyeséget vállaltam el:)) Pl weblapok. Ilyen szép időben sétálni kell! Erre gondoltam Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Sziasztok! Jövő héten én is kapok egy Hastrát! 8) Jelentkeztem........ :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Sziasztok! Jövő héten én is kapok egy Hastrát! 8) Jelentkeztem........ :wink: Én mondtam!Én megmondtam!Grat! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Csak még én baftam őket felhívni! :roll: :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Csak még én baftam őket felhívni! :roll: :evil: haga!Odamész, berúgod az ajtót,és az asztalra csapsz :wink: !(aztán kidobnak :twisted .) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Helo Kecskemét! tudtok ajánlani egy szombaton is nyitvatartó szerszámos boltot? Egy db 50-es sűrűfogú torx kéne, de itt Kőrösön nincs ilyenből eladó. A vasárnap is nyitvatartó boltokat már végigpróbáltam, nekik nincs.... köszi Z Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Z!Hát nem tudom.Elvileg szombat délelőtt egészen 12-ig sztem minden bolt nyitva kell, hogy legyen.De ilyen szerszámos izét így hirtelen nem tudok. Más: Lányokfiúk!nem kéne egy meatingre összeröffennünk a Domus parkingban holnap este felé?Olyan 18:00 után esetleg,Mint a múltkor pl. Vélemény? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Z!Hát nem tudom.Elvileg szombat délelőtt egészen 12-ig sztem minden bolt nyitva kell, hogy legyen.De ilyen szerszámos izét így hirtelen nem tudok. Más: Lányokfiúk!nem kéne egy meatingre összeröffennünk a Domus parkingban holnap este felé?Olyan 18:00 után esetleg,Mint a múltkor pl. Vélemény? :?: Wolfi barátom! Én az ilyeneket szorgalmazom, amióta ismersz!!! :lol: Ezt akár rendszeresíthetnénk is... (akár minden pénteken... vagy szombaton) De nem akarjátok inkább a Centrum parkolóban? Szerintem az azért jobb, mert onnan látjuk az autókat a körúton... nagyobb a mozgás! Jaaa és a másik, hogy miért olyan korán? Mi lenne, ha pl este 8 körül lenne inkább? Akkor már nagyobb a nyugalom a városban is... Hm-hm-hm???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Mi lenne, ha pl este 8 körül lenne inkább? Akkor már nagyobb a nyugalom a városban is... Hm-hm-hm???? Hát én benne lennék, de a Domus parking világosabb.Amúgy ez már részletkérdés számomra.Döntsenek a törpiek. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Hát én benne lennék, de a Domus parking világosabb.Amúgy ez már részletkérdés számomra.Döntsenek a törpiek. :wink: Én tényleg azért szeretem jobban a Centrum parkolót, mert ott azért csak van mozgás. Ha beállsz a Domushoz, ott egymáson kívül nem sok minden egyebet látunk. Ugyanakkor a Centrumtól azért látunk minden autót is pl. ami a körúton megy... láthatjuk a környéken sétáló csinos ifjú hölgyeket... Miért kell, hogy világosabb legyen? lámpa van a CP-nél is... de nem olvasni akarunk! :wink: :lol: De az is tény, hogy csak akkor van értelme a Centrumhoz menni, ha este 8 körül találkozunk! Mert 6-7 között még elég sok autó parkol ott... akkor nem férünk ott el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Én tényleg azért szeretem jobban a Centrum parkolót, mert ott azért csak van mozgás. Ha beállsz a Domushoz, ott egymáson kívül nem sok minden egyebet látunk. Ugyanakkor a Centrumtól azért látunk minden autót is pl. ami a körúton megy... láthatjuk a környéken sétáló csinos ifjú hölgyeket... Miért kell, hogy világosabb legyen? lámpa van a CP-nél is... de nem olvasni akarunk! :wink: :lol: Hanem??? :shock: :D Amúgy ok.! De hol vannak a törpiek?Khm. :? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Szal rögtönzött SMS-s közvéleménykutatásom eredménye, hogy Tomi, Johnny, és Joe már fixre tud jönni, Gepárd, és Hagalex még nem válaszolt. De ami késik, az ugye ............. Szóval akkor Holnap este 20:00, CENTRUM parkoló, és Tomi023 jelezte, hogy beugorhatnánk a Club 69-be.Körbenézni! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 mert nem tok átmenni csak lapulok, mert nem tok átmenni, ilyenkor azért nem szólok, mert nem jó az időpont, de mondjuk 22:00 megfelelne lenne..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Centrum parkoló, és 19:00.Végleges a verzió. :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Centrum parkoló, és 19:00.Végleges a verzió. :!: OK, DE MELYIK NAP??? :?: :?: :?: :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Én asszem ezt most kihagyom, vasárnap szoliban vok, holnap mg családi elfoglaltság, de ha lesz termőföld akor még gyepesítek is! :lol: Tehát nekem meló ezerrel! :roll: :evil: :evil: Wolfi! Most vetik a Winampot a kubai asszonyok?? :shock: 8) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts