Dini Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Okés. Az Astra újra ker.ben van.beszámíttatni nem fogom, mert hihetetlen röhej árakat mondtak rá.Annyiért vegyenek 3 évvel öregebbet. (650e.) A Lancert a 7vége felé fogják megnézni, aztán ha bejövős a srácnak, akkor elvinni is. A Corsára sok érdeklődő van, de amint meghallják, hogy illegal a gép, rögtön hátraarc.Ha legal lenne, nyilván nem akarnám talán eladni, és ha igen, akkor valszeg nem ennyiért........ Szóval összeségében nem annyira akar menni ez a bolt.! :rolleyes: Meg se kerdezem hogy mennyibe kerülne, (ha egyáltalán lehetne) legalissá tenni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Meg se kerdezem hogy mennyibe kerülne, (ha egyáltalán lehetne) legalissá tenni! Alsóhangon min. 1M......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Az finom! Akkor nem kell neki álni! Majd csak lesz valaki!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Lehet jobban járnál ha beszámítattnád valamibe,és inkább az új árából alkudoznál...Sajnos az állás nem tesz jót a kocsinak,és a használt autó árak se fognak feljebb menni.Klíma nélkül elég nehéz autót eladni,és rengeteg astra van eladó a piacon.Vagy esetleg próbáld meg a beszámított ár felett kicsivel eladni hátha. A corsát ennél sokkal nehezebb eladni,mert mindenki azt hiszi fillérekből épít olyat.Ez olyan mint Antinak a turbó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Klíma nélkül elég nehéz autót eladni,és rengeteg astra van eladó Ez így igaz.Már az ism megfordult a fejemben, hogy rakatok bele bontott klímát, de semmi gari nincs rá, hogy annyival többért tudnám eladni sajnos. :rolleyes: Beszámítás meg........ na meg a másik árából alkudozás......venni bármit könnyű, mert ennyi az ára.De mikor eladni akarsz v.mit........veszettfejszenyele ez a dolog........sajnos. A corsát ennél sokkal nehezebb eladni,mert mindenki azt hiszi fillérekből épít olyat. Elsőre 1xűnek is tűnik.Csak aztán jönnek a szívások, aztán szépen elkezd ketyegni a számláló.A végén, meg mikor kész van, elgondolkodik az ember, hogy jó 5let volt-e ilyenbe ölni a pénzt.Nem inkább egy olyanba kellett volna-e, ami már kész van.Esetleg. Nálam inkább az első........Másra kell most már a pénz, és nem tudok finanszírozni egy ilyen költséges "hobbit". Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 hirdesd meg az astrat klimasan kicsit többért jön e ra érdeklődő max azt mondod elkelt! aztán akkor latod hogy egyálatlán ráharapnának e ha klimas lenne! Mondjuk nem tudom mennyi bele 1 klima? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 hirdesd meg az astrat klimasan kicsit többért jön e ra érdeklődő max azt mondod elkelt! aztán akkor latod hogy egyálatlán ráharapnának e ha klimas lenne! Mondjuk nem tudom mennyi bele 1 klima? Baráti áron 120e. mire műxik is.S, ez még baráti......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 hat ja! Azt mar nem biztos hogy megfizetik! Sőőőtt! Hátha elviszik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Hátha elviszik! Most én is csak ezen reménykedem.......... De előrelépés, hogy anyuka is belement a Caravan projektbe....... ;) Innentől kezdve már csak a megfelelő motort kell kiválasztanom hozzá! <_< 2.2 2.5V6? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Hmmm... Akkor már csak V6! <_< ;) :D Bár Mackó egynyócából kiindulva a 2.2 is bőven elég. :lol: (Hű, Mackó ezt nehogy olvassa, mert lebukom. :rolleyes: Amoda nállunk állandóan piszkálom a 2.0 alatti vasakat. :P) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Hmmm... Akkor már csak V6! :D :P :lol: Bár Mackó egynyócából kiindulva a 2.2 is bőven elég. :omg: (Hű, Mackó ezt nehogy olvassa, mert lebukom. ;) Amoda nállunk állandóan piszkálom a 2.0 alatti vasakat. :lol:) :rolleyes: most lebuktál Sanyi!!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Ezek a debreceniek. Idejönnek offolni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 gyertek amoda... offoljatok vissza! <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Losi: Elhiszem, hogy majd megszakad a szíved de ez csak egy fapad+digit klíma diesel, kicsit drágán ami törött is volt és nem bejáratós az fix. A fóliázásról annyit, hogy a műhelyem minek van? És a kolléga Uraknak még nem segítettem eleget, hogy legalább felhívják a frissen csatlakozókat énrám? Esetleg a telefonszámom odaadják, mégis csak dekoros vagyok vagymi? aztateremburájátneki! naazé! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 A fóliázásról annyit, hogy a műhelyem minek van? És a kolléga Uraknak még nem segítettem eleget, hogy legalább felhívják a frissen csatlakozókat énrám? Esetleg a telefonszámom odaadják, mégis csak dekoros vagyok vagymi? Most mi van? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 ON :rolleyes: Wolfi! azt a vectrát kép alapján én is picit fapadnak néztem, mert biza elég sovány a felszereltsége (jó, az enyém is gyengusz <_< ) meg nem tom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 És a kolléga Uraknak még nem segítettem eleget, hogy legalább felhívják a frissen csatlakozókat énrám? Esetleg a telefonszámom odaadják, mégis csak dekoros vagyok vagymi? aztateremburájátneki! naazé! Hogy ,mi van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 A Hogymivanokra: pár oldallal visszább egy újonc érdeklődő informálódott a fóliáról. No, most itt gondolta Tomi barátunk, hogy ő talán tudna segíteni. Csak be kell valljam, nekem nem jutott eszembe őt ajánlani, mert Debrecenben én félre lettem vezetve egy létrával... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Helyileg merről vagy? csak hogy esetleg tudjunk Neked ajánlani dekorost .... ;) :rolleyes: Ez mi? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 A fóliázásról annyit, hogy a műhelyem minek van? És a kolléga Uraknak még nem segítettem eleget, hogy legalább felhívják a frissen csatlakozókat énrám? Esetleg a telefonszámom odaadják, mégis csak dekoros vagyok vagymi? Tomi <_< Ha visszább olvasnál, akkor ezt is elolvashattad volna: ....csak hogy esetleg tudjunk Neked ajánlani dekorost .... ;) Szóval, nem értem, hogy mire ez a felháborodás.... :rolleyes: Nyilvánvaló, hogy Te lettél volna az akit ajánlunk ha megkérdezik... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Megelőztelek. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 ON :rolleyes: Wolfi! azt a vectrát kép alapján én is picit fapadnak néztem, mert biza elég sovány a felszereltsége (jó, az enyém is gyengusz <_< ) meg nem tom. A felszereltség még csakcsak, de ugyanilyenek vannak máshol, pl. Egerben éppen 2K-val olcsóbban.Amúgy meg uccse veszek ilyen dráága autót! ;) Tomi, az emberke nem fóliáztatni akart, csak érdeklődött.Ha akart volna, nyilván téged ajánlunk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Megelőztelek. <_< Ügyes vagy...:rolleyes: Nem baj, legalább a Tomi többször is kapja az ívet... ;) :D Látom már Wolfitól is... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Nem baj, legalább a Tomi többször is kapja az ívet... :rolleyes: <_< Látom már Wolfitól is... :P Hátdemostnincsigazamvagymi! ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Hátdemostnincsigazamvagymi! :D :P Hátdehogynem! :lol: Azért nem is értem, hogy Tomi miért is volt annyira oda... ;) Senki nem kérdezte a decorost, <_< csak érdeklődés volt, és úgy vettem én is le, hogy a Cartárs most nem akar fóliáztatni...de ha akar, ezek után sztem úgyis minket fog ismét meginterjúvolni, hogy kivel is érdemes.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts