warwolf Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Amúgy, gondoltam mivel nem volt du. termelés nálunk, kisit korábban szépen fű alatt lecsövelek.Osonok a porta felé, és szóba elegyedek a portással. Elszomorított.Lesz éjszakás műszak, szal ne gangoljak sehovasenem, mert akár még rendelhet is az üzem.Aztán ha nemvan hozzá raktéros, akkor holnap ronda sejhajbaqrás következik.Mivel korábban volt ebből gond, szépen kivártam a 22:00-át, aztán tipli. Ha v.mi kell, megsz.vták...........:rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Ha egy héttel korábban szólsz, legyártattam volna............pl......... :rolleyes: Azt hittem jó lesz ami van, vagy esetleg fateromé valamelyik. De sajnos méretben és alakban egyik sem tökéletes. Kb: 15 cm átmérőjű lenne az ideális. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Azt hittem jó lesz ami van, vagy esetleg fateromé valamelyik. De sajnos méretben és alakban egyik sem tökéletes. Kb: 15 cm átmérőjű lenne az ideális. Holnap csörgök majd, de a 7végére 100, hogy nem lesz kész...........aztán majdkiderül...... Amúgy mi volt láthatatlan?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Amúgy mi volt láthatatlan?? Pár hsz amikor Tomiék cseréltek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Amúgy asszem sikerült Joet lebeszélnem a Tigra vásárlásról.......... Javasoltam neki, hogy ha mindenáron el akarja adni a Sedant, akkor szigorúan alakítsa vissza gyárira. Jol tettetek, a Tigra kicsi lenne neki csaladi autonak hatso traktus iszonyat kenyelmetlen es kicsi. A gyarira visszaalakitast nemi gazan ertem, max rugokat lehetne kiszedni alolla ha erre gondoltal, muszerfalat cserelni szerintem felesleges mas meg nincs atalakitva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Jol tettetek, a Tigra kicsi lenne neki csaladi autonak hatso traktus iszonyat kenyelmetlen es kicsi. A gyarira visszaalakitast nemi gazan ertem, max rugokat lehetne kiszedni alolla ha erre gondoltal, muszerfalat cserelni szerintem felesleges mas meg nincs atalakitva. Kipuff?? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Megnéztem ki használja a Tomi 01-es rendszámot : TOMI 01 merci s600 bezs hungary :rolleyes: Meg sem lepődtem :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 JOHNY-1 BMW 5 III. sötétkék H IGAZ Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 JOHNY-1 BMW 5 III. sötétkék H IGAZ Nah Johnny..........Az Isten le nem mossa rólad, hogy gangster vagyol! :mellow: Engem meg újra visszahívtak az AAAautótól, hogy NAGYON érdekelné őket a verdám............Miknemvannak...... :rolleyes: Mondtam, hogy a kövi 7n térjünk vissza reá. Tomi, lejet, hogy a Vekit is ott kellene megpróbálni eladni.A honlapjukon kellene bögölni kisit, mert ott tudsz kérni a verdára árajánlatot........ Egy próbát az is megér.......szerintem........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Mindenki eladja mar minden autojat, en ezt mar nem birom kovetni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Kipuff?? :rolleyes: Ahhoz se kell nyuli. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Ahhoz se kell nyuli. Ahann......... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 megnéztem az aaa-t de még átgondolom. A héten megyek pestre esetleg beviszem nekik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 megnéztem az aaa-t de még átgondolom. A héten megyek pestre esetleg beviszem nekik. Akkor viszont előtte hívd fel a zöld számot, és egyeztess időpontot............ Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Amikor indultak kíváncsiságból én is megnéztem a "Mennyit ér az autóm ?" rovatot. Másnap fel is hívott 1 nőcike, hogy max 1.8-at adnának érte... :mellow: Ez nagyon karcsú, és különben sem akarom eladni...mondtam neki. Ezután felhívott 1 fickó, hogy miért nem jó az ő általuk ajánlott ár ?..... :unsure: :rolleyes: Ekkor már kicsit morcosan tudattam vele,hogy én hagy tudjam már hogy mennyiért adom oda az autóm ! Különben is, nem is akartam eladni.... :lol: ugyan is én a "Mennyit ér az autóm" rovatot töltöttem ki... :lol: És még ők sérdtődtek meg... Lehet, hogy az elején még nem mentek olajozottan a dolgok... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Lehet, hogy az elején még nem mentek olajozottan a dolgok... :rolleyes: Most felettéb rugalmasak, és kedvesek voltak, mondjuk ha felviszem a gépet, aztán nekilátnak ilyen 700-750e.ft-os árakkal bombázni, nyilván én is zokon fogom venni! :mellow: De ha kapok legalább 8K-t érte, sztem meg is egyeztünk!De az is biztos, hogy a kövi verda extrás lesz, és alap lesz benne a klíma.Mert anélkül manapság eladni bármit is..........lehetetlen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 A III. BW-re aki jön azok közül keresek még 2-3 személyt akikkel egy házban szállnánk meg. Negatívum, ami ellenem szól Fbalázs szerint, hogy hangosan horkolok. (főleg ha elhatalmasodik a "tavaszi fáraccság") Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Hello! Wolfi találtaunk neked valamit! Hatha látsz benne lehetőséget! Opel Vectra Caravan 2.0 DTI 1998 890.000ft Kb az oldal közepén van! üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Hello! Wolfi találtaunk neked valamit! Hatha látsz benne lehetőséget! Opel Vectra Caravan 2.0 DTI 1998 890.000ft Kb az oldal közepén van! üdv érdekes verda... szép karcok, fura dolgok vannak rajta. B2-es első löki, B1-es a hátulja. Jobb hátsó ajtó és környéke festést kíván, akár csak a bal első sárvédő. Kéne egy szélvédőt, és 2 lufit cserélni benne. :rolleyes: ui: ez se rossz:mellow: a leírásban szereplő dolgok közül talán az abs maradt meg. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Hello! Wolfi találtaunk neked valamit! Hatha látsz benne lehetőséget! Opel Vectra Caravan 2.0 DTI 1998 890.000ft Kb az oldal közepén van! üdv Van ott egy Opel Vectra B 2.2 is! :lol: Azzal már korábban szemezgettem, de aggaszt pl. a kopogó motor, mert a kasztnit kb. 100e.ből ki lehet javítattni, de a motort kapásból szét kell fűzni, s az min. 2K mindennel, kiindulva Tomi023 bulijából..... érdekes verda... szép karcok, fura dolgok vannak rajta. B2-es első löki, B1-es a hátulja. Jobb hátsó ajtó és környéke festést kíván, akár csak a bal első sárvédő. Kéne egy szélvédőt, és 2 lufit cserélni benne. :rolleyes: ui: ez se rossz:unsure: a leírásban szereplő dolgok közül talán az abs maradt meg. :D Nem rossz, de ha nyílt a lufi, kivi lennék a többi részre. Az a pezsó meg hát............elkerülte a szerencse! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 HAt az biztos hogy kapott a drága a szájára! De végülis majdnem a piaci ár fele! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 HAt az biztos hogy kapott a drága a szájára! De végülis majdnem a piaci ár fele! Te Dini!Van nálam ilyen drótizé, a Csabi adta még anno pénteken a CP-ben.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Te Dini!Van nálam ilyen drótizé, a Csabi adta még anno pénteken a CP-ben.......... Jaja, viszont a bicajváltót elfelejtettem odaadni!... :rolleyes: Na majd most 7végén! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Srácok!Nem jár v.ki Kaposvár felé mostanság? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Bejövős.........szerintem...... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts