Hagalex Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 ....és látom te sem!!! 8) 8) :( :( :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Én is szeretnék NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNNI !!! A Gyöngyház fehér festés nekem bejövős nagyon. A hátsó lökös is elég jól fest, de közlekedésben biztos akadályozna, főleg ha ültetve van a gép. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Joee mikor lesz dvd?? Lesz? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Joee mikor lesz dvd?? Lesz? :wink: Igyekszem egy-két napon belül megcsinálni. Sajnálom, hogy még nincs kész :oops: :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Jóffan, most az eccer megbocsátok! :wink: Uhu ma este küldi a bizgentyűt a fűtésembe! És csak 15 -be fog fájni! ...meg sok-sok sörbe Sotvadkerten! .....gondolom.... :roll: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Na az király :supz: :supz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reni Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Joee! Elolvasnád az e-mail-ed???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Joee! Elolvasnád az e-mail-ed???? Ha kapnék valamit akkor igen :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reni Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Pedig már fél 11-kor elküldtem. Na mind1. Csak a tegnapi motoros nevét akartam megkérdezni. Ugy emlékszem hogy Hildi Miki. Lehet hogy én nem tudom jol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Pedig már fél 11-kor elküldtem. Na mind1. Csak a tegnapi motoros nevét akartam megkérdezni. Ugy emlékszem hogy Hildi Miki. Lehet hogy én nem tudom jol. Megkaptam, és írtam választ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Én is szeretnék NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNNI !!! A Gyöngyház fehér festés nekem bejövős nagyon. A hátsó lökös is elég jól fest, de közlekedésben biztos akadályozna, főleg ha ültetve van a gép. :( Köszi Joee! :wink: Ez csak egy első vázlat volt... még ma este megnézek pár verziót és feltolom a netre... aztán majd szólok! :( Reni, dolgozok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reni Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Speed! Mivel szerkeztetted az autod? Photoshop-al? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Speed!Egyébként a klub, magazin oldalán van fent Norbi Astrája, sztem 5leteket onnan is lehet meríteni! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Speed!Egyébként a klub, magazin oldalán van fent Norbi Astrája, sztem 5leteket onnan is lehet meríteni! :wink: Látom Te sem néztél szét az oldalamon! :( :( csak ránéztél... "oszt jóvan..." :D Ajánlom figyelmedbe bal oldalon az ETALONOK feliratú gombot! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Látom Te sem néztél szét az oldalamon! :( :( csak ránéztél... "oszt jóvan..." :D Ajánlom figyelmedbe bal oldalon az ETALONOK feliratú gombot! :lol: :oops: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Speed!Egyébként a klub, magazin oldalán van fent Norbi Astrája, sztem 5leteket onnan is lehet meríteni! :wink: Mellesleg az a hátsó kötény, ami az én astrámon virtual tuningként megjelenik, a Norbitól vett ötlet alapján készült! :lol: Ezért köszönöm a javaslatot! :( Ha esetleg találsz valami jót.. azért még szólhatnál! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Mellesleg az a hátsó kötény, ami az én astrámon virtual tuningként megjelenik, a Norbitól vett ötlet alapján készült! :lol: Ezért köszönöm a javaslatot! :( Ha esetleg találsz valami jót.. azért még szólhatnál! :( Én csak azt mondanám, hogy álmodd meg magadnak az autód, aztán ha megvan a $, akkor hajrá.Amúgy Norbi gépe minden tekintetben kimeríti a fantáziámat.Amit adott esetben én is kihoznék az enyémből.Motorikusan is! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Én csak azt mondanám, hogy álmodd meg magadnak az autód, aztán ha megvan a $, akkor hajrá.Amúgy Norbi gépe minden tekintetben kimeríti a fantáziámat.Amit adott esetben én is kihoznék az enyémből.Motorikusan is! :wink: Már megálmodtam, csak az € hiányzik hozzá! Az álom tárgya pedig: Audi RS4 (esetleg egy MTMes verzió) :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Regisztráltam a nagy opel próbára aztmondták a héten megkeresnek az időpontegyeztetés miatt. Sok a jelentkező és így el akartak vezényelni bajára de lehet hogy ceglédről kapok vasat. Következő hónapban viszem a gépet műszakira valszeg a klubhoz 12000-10%. Ha valaki tud jobb árat akkor az kellene. Szombaton tesztelem a Lacetti kombit a tormásinál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Regisztráltam a nagy opel próbára aztmondták a héten megkeresnek az időpontegyeztetés miatt. Sok a jelentkező és így el akartak vezényelni bajára de lehet hogy ceglédről kapok vasat. Következő hónapban viszem a gépet műszakira valszeg a klubhoz 12000-10%. Ha valaki tud jobb árat akkor az kellene. Szombaton tesztelem a Lacetti kombit a tormásinál. Tomi, mit keresel te egy Lacetti wagonban? :shock: :?: :( :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Két kérdés.Vajh mit élveznek a rendőrök abban, hogy a vízműdomb mögötti elkerülő szakaszon, annak is a kellős közepén igazoltatják az autósokat?Éppen elég kerülgetni a sok bambát, aki ott is max. 70-el megy, nem hogy még megakasztják a forgalmat csúcsidőben?Birkák! 2.Ahogy a Nyíriről kikanyarodsz erre az elkerülőre, mióta van elsőbbsége a Stop táblának az elsőbbségadás kötelező táblával szemben?Mert megint csak sok láma nem figyel, aztán bőszen elengedik a népeket, akik a Máriahegy felöl jönnek.Pedig aztán nagyon nem kellene. Nemérteménezt. :dontknow: :smt102 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Két kérdés.Vajh mit élveznek a rendőrök abban, hogy a vízműdomb mögötti elkerülő szakaszon, annak is a kellős közepén igazoltatják az autósokat?Éppen elég kerülgetni a sok bambát, aki ott is max. 70-el megy, nem hogy még megakasztják a forgalmat csúcsidőben?Birkák! 2.Ahogy a Nyíriről kikanyarodsz erre az elkerülőre, mióta van elsőbbsége a Stop táblának az elsőbbségadás kötelező táblával szemben?Mert megint csak sok láma nem figyel, aztán bőszen elengedik a népeket, akik a Máriahegy felöl jönnek.Pedig aztán nagyon nem kellene. Nemérteménezt. :dontknow: :smt102 Testvérem, üdv Magyarországon! A sok majom autós országában! Nálam a csúcs az, amikor jössz be a Jókai utcán, elérsz a Piárhoz és az előtted levő autó megáll, mert jönnek a Centrum felől. Nekünk van saját sávunk... de ez a Majom megáll! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Testvérem, üdv Magyarországon! A sok majom autós országában! Nálam a csúcs az, amikor jössz be a Jókai utcán, elérsz a Piárhoz és az előtted levő autó megáll, mert jönnek a Centrum felől. Nekünk van saját sávunk... de ez a Majom megáll! :twisted: Ott azért nemárt figyelni ám, mert könnyen buccolás lehet belőle.Főleg esőben, mikor kevésbé látszanak a sávok.Én már ott dudáltam le egy-két embört ez miatt.Már mint ha a Jókairól mentem volna.Szal jobb ott figyelni. Azért az Izsáki sem piskóta reggel 7:00-tól, olyan 8.40-ig, aztán du. 15:30-tól 18:00-ig.Pedig már évek óta tervezik a "négysávosítását"! :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Reni, itt a honlapja: http://hidimiki.atw.hu/ A múltkor írtam fel itt Kecskeméten, a kocsijukról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Azért az Izsáki sem piskóta reggel 7:00-tól, olyan 8.40-ig, aztán du. 15:30-tól 18:00-ig.Pedig már évek óta tervezik a "négysávosítását"! :evil: Én csak délután közlekedek abba az irányba... de egyszerűen nem megyek rá arra az útra 16 - 18h között! Ha Petőfi városban van dolgom, akkor inkább a Halasi úton megyek ki... mert még így is sokkal gyorsabban kint vagyok, minthogy ott pöcsöljek. Mert akkor megfog a Kiskörút, bedugúl a Katonánál a lámpa, aztán a Szilvásinál... végül pedig az Essonál... szóval tiszta CHAOS! :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts