Gepard Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 idézem: A SZEMLE IDŐPONTJA HALASZTÁS ALATT!!!... Volt már ilyen cég itt néhány évvel ezelőtt (10-15) na az is becsukta a kaput, és pénzt nem láttak belőle. Ez is ilyen kész átverés. Majd biztos azért adnak pénzt, hogy te kedvedre autókázhass. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 a kérdés a dologban az hogy melyik hirdető fog kifizetni havi 40 000 e ft-ot azért hogy egy ismeretlen autó, ismeretlen köztéri jelenléttel hirdesse a céget? szvsz a havi 40+ sok, pedig az autósoknak ennyit kellene kapniuk havonta. (már azalapján amit olvastam erről) csak 9re érnék Kecsóra, úghyogy nem mögyök már át. meg: kicsit szar a netem a hétvégén nem biztos, hogy vissza tudom hekkelni, valszeg csak olvasni tudok majd (beszart a v3x, átkell setupolni a z600-ra a gépet, ozt azt meg mán elfeljtettem hogy kell...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 hello! én nem tudok menni ma mert pesten vagyok dolgozom ! de szombaton ugyis talákozom Tomival majd elmondja mi a helyzet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 Nagy itt a tolongás! :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 Szolgálati közlemény: Kérek minden a pályanapon rendezőségi tagként dolgozó kollégát, hogy a mai napon tisztelje meg jelenlétével a minimeetet! Köszönettel: Végel Tamás Én meg csak jövő7 szombattól leszek HUN-földön... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 Azé1 5leteket várok, ha mégsem az akksi a ludas..... :mellow: Beraktam egy csere akksit, és azzal gond nélkül beindult, valamint működött a kp.zár és riasztó is.Szal most a régi akksi töltés alatt van, aztán ha holnap reggel sem indul be vele, akkor..........azgáz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 Beraktam egy csere akksit, és azzal gond nélkül beindult, valamint működött a kp.zár és riasztó is.Szal most a régi akksi töltés alatt van, aztán ha holnap reggel sem indul be vele, akkor..........azgáz :mellow: csak mellékesen megkérdezném, hogy azt az aksit kaptad vissza az autóddal, amit otthagytál a kereskedésben?! :rolleyes: mert sajnos elképzelhető, hogy ott kicserélték egy c@rra... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 csak mellékesen megkérdezném, hogy azt az aksit kaptad vissza az autóddal, amit otthagytál a kereskedésben?! :rolleyes: mert sajnos elképzelhető, hogy ott kicserélték egy c@rra... :unsure: Ez detto.Megismerem.......az én jó öreg Toplám! :D Valszeg kivégezte a hosszú állás.Evvan...... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Ez detto.Megismerem.......az én jó öreg Toplám! :mellow: Valszeg kivégezte a hosszú állás.Evvan...... :rolleyes: Topla? Variens kft-nél hegyekben áll a topla akksi! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 K.O.M.A az iwiw-en... :rolleyes: kíííírááály :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Topla? Variens kft-nél hegyekben áll a topla akksi! :mellow: Első körből hazai pályán is teszünk egy próbát, aztán hátha.Ma du. felraktam az Astrát minden ismert helyre.A Fortuna nem hozott szerencsét.Sajnos. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Első körből hazai pályán is teszünk egy próbát, aztán hátha.Ma du. felraktam az Astrát minden ismert helyre.A Fortuna nem hozott szerencsét.Sajnos. :rolleyes: Anno nekem is ott volt bent a golfom, kb. 6 hétig, és szintén így jártam ahogy Te! Lemerült az akksi,lapos lett a hátsó kerekem, lelopták a gti feliratot, és eltörték a napellenző pöckét... :mellow: sak azt nem tudom, hogy így hogy akarnak eladni autót???(de erre ők sem tudtak válaszolni... de a kárt azért kifizetettem velük) Akkor megfogadtam, hogy még1X nem adok be oda autót... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Ez egy Sedan motortere.Hátha Gepárd ihletet kap! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Frankó...... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 Én lattam mind a kettő autot élőben! Szépen össze törtek! Biztos kinézett az egyik hogy tud e előzni meg kinézett a masik is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 Én lattam mind a kettő autot élőben! Szépen össze törtek! Biztos kinézett az egyik hogy tud e előzni meg kinézett a masik is! A legdurvább az egészben a nagytető, ahogy mind2 autónál elment.Pedig nem hinném, hogy nagy sebességgel koppantak egymásnak... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 :unsure: A legdurvább az egészben a nagytető, ahogy mind2 autónál elment.Pedig nem hinném, hogy nagy sebességgel koppantak egymásnak... :mellow: Biztos jó a töréstesztjük... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 A képgalléria 12-es képén nézzétek meg,mi van a szürkes szusi indexkarjára ráakasztva! :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 A képgalléria 12-es képén nézzétek meg,mi van a szürkes szusi indexkarjára ráakasztva! :mellow: :unsure: Hátt.......Ha hozzáadom a lufit ami elnyílt, akkor jó volt a védelem.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 Ez egy Sedan motortere.Hátha Gepárd ihletet kap! :mellow: Az ihlet megvan, csak a bátorság hiányzik. Mert mi van, ha külföldre megyek? Nem sűrűn szoktam, de előfordul. A képgalléria 12-es képén nézzétek meg,mi van a szürkes szusi indexkarjára ráakasztva! :rolleyes: :unsure: Karkötő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 Karkötő? Karkötő,kereszttel! "Igen..nem,az ellen nem véd!" :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 Az ihlet megvan, csak a bátorság hiányzik. Mert mi van, ha külföldre megyek? Nem sűrűn szoktam, de előfordul. Szerinted ki foglalkozik egy Francia riviérán azzal, mi van a gépháztető alatt. Sokkal fontosabb, hogy jó helyre parkolj :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 Szerinted ki foglalkozik egy Francia riviérán azzal, mi van a gépháztető alatt. Sokkal fontosabb, hogy jó helyre parkolj :rolleyes: Szerintem el akar oda és vissza jutni szerelés nélkül :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 Az ihlet megvan, csak a bátorság hiányzik. :mellow: Szerintem el akar oda és vissza jutni szerelés nélkül :rolleyes: Ém úgy tudom, hogy ha nincs porrá húzva, akkor még üzembiztos is lehet! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 Ém úgy tudom, hogy ha nincs porrá húzva, akkor még üzembiztos is lehet! :mellow: Sok minden elképzelhető :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts