coupe Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Csak mondom.....a magunkfajta hozzáértőt nemszeressék........én má' csak tudom! :D Pont ez a lényeg :blush: ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Pont ez a lényeg :blush: :D ;) :lol: :lol: :lol: :lol: Egy a lényeg!Éljen Erdei!!! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Srácok ha szombaton lemegyünk kecskemétre kocsit nézni,akkor eljönne valaki közületek ott segíteni?????Én elvileg dolgozom, de ha úgy végzek akkor szívesen megyek én is eladót idegesíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Én elvileg dolgozom, de ha úgy végzek akkor szívesen megyek én is eladót idegesíteni. Mondom én,hogy szép kis társaság fog összeverődni! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Én elvileg dolgozom, Miket nem mondasz! :blush: :D ;) Lesz 7végén terhelés egyáltalán?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március29, 2007 Megoszt Elküldve Március29, 2007 Ma gratulálhattam magamnak, mer' bekanyarodtam egy utcába szépen balra.Csak éppen a tiltó tábla kerülte el a figyelmemet.Az utcában posztoló, a hozzám hasonló balfék lámereket váró gyalogkakukknak viszont nem.Úgyhogy ötezeré' már mehettem is tovább....... Kúti butik után, befelé az Irinyiről,balra az első utca, ami a Jókai felé egyirányú.Soha fel nem tűnt, hogy oda nem......... Hátígyhát..........Meg mosmá' igen......... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március29, 2007 Megoszt Elküldve Március29, 2007 Kúti butik után, befelé az Irinyiről, jobbra az első utca, ami a Jókai felé egyirányú. Nos ezért nem ismerik sokan a jobbkézszabályt sem. Az egy balra kanyarodni tilos tábla, és te is balra kanyarodtál. :blush: :D Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március29, 2007 Megoszt Elküldve Március29, 2007 Nos ezért nem ismerik sokan a jobbkézszabályt sem. Az egy balra kanyarodni tilos tábla, és te is balra kanyarodtál. :lol: :lol: Szerintem. Javítottam!! :blush: :D ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március29, 2007 Megoszt Elküldve Március29, 2007 Ma gratulálhattam magamnak, mer' bekanyarodtam egy utcába szépen balra.Csak éppen a tiltó tábla kerülte el a figyelmemet.Az utcában posztoló, a hozzám hasonló balfék lámereket váró gyalogkakukknak viszont nem.Úgyhogy ötezeré' már mehettem is tovább....... Kúti butik után, befelé az Irinyiről,balra az első utca, ami a Jókai felé egyirányú.Soha fel nem tűnt, hogy oda nem......... Hátígyhát..........Meg mosmá' igen......... :blush: :lol: Pedig az a tiltó tábla, kb. 10-15 éve ki van oda téve, de sokan nem veszik figyelembe :D 1 volt osztálytársam, és barátom, épp ott halt meg, mert jött a város felől mocival,(persze nem lassan ;) ) és bekanyarodott elé 1 szgk... :lol: ez még a 90-es évek elején volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március29, 2007 Megoszt Elküldve Március29, 2007 Ma gratulálhattam magamnak, mer' bekanyarodtam egy utcába szépen balra.Csak éppen a tiltó tábla kerülte el a figyelmemet.Az utcában posztoló, a hozzám hasonló balfék lámereket váró gyalogkakukknak viszont nem.Úgyhogy ötezeré' már mehettem is tovább....... Kúti butik után, befelé az Irinyiről,balra az első utca, ami a Jókai felé egyirányú.Soha fel nem tűnt, hogy oda nem......... Hátígyhát..........Meg mosmá' igen......... :blush: :D A csaj,aki múltkor megállt előttem pont ugyanott lett megbüntetve!A rendörök mögöttem álltak és figyelték mi lesz,aztán utánaléptek! Szal meg is érdemelted a büntetést,nem vezetünk rutinból,hanem kinyitjuk a szemünk! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március29, 2007 Megoszt Elküldve Március29, 2007 Szal meg is érdemelted a büntetést,nem vezetünk rutinból,hanem kinyitjuk a szemünk! :D A gond a kanyarsebességgel volt, ugyanis szószerint beestem az utcába, és mivel nagyon az elején álltak, esélyem sem volt satuzni, és kitolatni.Majd legközelebb jobban figyelek! ;) Nemutolsósorban nem kanyarodok be! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 Annyit csk, hogy ott a hugom is fizetett már de neki csak 2-be fájt. De lehetett volna arra hívatkozni hogy a táblát takarja a fa. nézd meg legközelebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 Ilyenre apósom már hívatkozott anno, egy hétre rá kivágták a fát. Mindenkitől elnézést aki nem tud(tudott) ma hívni, SIM kártyát cserélek, 17:00 után már elérhető leszek. (a számom nem változik) Maját láttam tegnap a Repülő kórház mellett, de csak a tükörből. A Caravánnal volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 Lesz ma valaki CP-ben ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 Lesz ma valaki CP-ben ? Lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 Valaki bizti... :D Én most nem leszek valaki... :blush: ...meló nap van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 most találtam: az NSU múzeum (privát) pincéjében, utat sosem látott kasztnik tucatjai. Neuenstadt Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 most találtam: http://img.photobucket.com/albums/v130/der...SU/P1020486.jpg az NSU múzeum (privát) pincéjében, utat sosem látott kasztnik tucatjai. http://img.photobucket.com/albums/v130/der...SU/P1020487.jpg Neuenstadt Nemsemmi! :D ;) Ilyen kincseket porosodni hagyni!! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 Ha nem ott prosodnanak akkor mar roncsok lennenek :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 Sok üres Kaszni..... :blush: C20XE-t mindbe, és indulhatna a derbi.... :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 aszongyák drágán adja őket, mondjuk ez érthető asszem nsu-tt.de a műhely és múzeum címe Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március31, 2007 Megoszt Elküldve Március31, 2007 Azt hallottátok, hogy április 1-től minden műszaki vizsgán kell készül eredetiség vizsga is? Minden fotókkal dokumentálva... És kötelező lesz az eredetvizsga a műszakival... :blush: Mi lesz a motorcserés gépekkel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március31, 2007 Megoszt Elküldve Március31, 2007 Most tekintsünk el a motorcserétől. Az az átlagemberre ugye nem vonatkozik. Mi köze van bárkinek hozzá, hogy a gépem eredeti-e vagy sem? Ha rendőr megállít, és kiszúrja, hogy lopott az rendben. Ha el akarom adni akkor is oké, de így... Megint az autósokon akarnak behajtani egy rakat pénzt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március31, 2007 Megoszt Elküldve Március31, 2007 úgy tudom nincs motorszám ellenörzé csak a motorkód érdekes, de majd júliusban megmondom pontosan Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március31, 2007 Megoszt Elküldve Március31, 2007 Azt hallottátok, hogy április 1-től minden műszaki vizsgán kell készül eredetiség vizsga is? Minden fotókkal dokumentálva... És kötelező lesz az eredetvizsga a műszakival... :blush: Mi lesz a motorcserés gépekkel? Hivatalos forrásból tudom, hogy csak azokra az autókra fog egyenlőre vonatkozni, amik még régi forgalmival rendelkeznek.Tehát nem mindenkire.Egyenlőre. De higyjétek el, ahová falat húznak, ott mindig marad egy kiskapu is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts