J0hnny Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Évadnyitó CALIBRA találkozó 2007 április 28. Omszki tó Visegrád-i bográcsozás 2007 május 19. Nemzetközi Opel Találkozó Jennersdorf-Austria 2006.06.07-10 I. Győr-i Opel Tali 2007 július 6-8. Eddig ezek vannak tervben ! hmm,a bográcsozás érdekel! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 hmm,a bográcsozás érdekel! :lol: már megint a hasadra gondolsz :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 már megint a hasadra gondolsz :blush: :D ;) Pont te szólsz be csikánó? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Pont te szólsz be csikánó? :blush: "Nehogy má az aszzony ugasson be... f###om" :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Tegnap felkerültek a nyárik a japóra.Egész szép lett.Nem mutat határtalan nagyot, mint anno a Rial az Astrán, de szép lett.Meg érezhetően keményebb a nyári guma is.Meg ugye szélesebb is.(Bfgoodrich profiler2 185/60-14 ) Bekoptatom, aztán kivi vok, hogy szuperál majd....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Én meg úgy jártam, hogy elgurultam nyári átállásra a gumishoz, ő meg meglepett négy alufelnivel... :D A Suzira... :blush: Igazándiból magával szurt ki, ősszel így nem kell elmennem hozzá a téli csere miatt... :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Én meg úgy jártam, hogy elgurultam nyári átállásra a gumishoz, ő meg meglepett négy alufelnivel... :D A Suzira... :blush: Ahogy egy ismi mondaná, pofoz az élet.......... ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Szabad a vásár...... kérdés, hogy tényleg akkora bolt lesz-e......... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Nagyon kafa verda :D , a kipuff elég lenne még 2 autóra, szerintem..... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Nagyon kafa verda :D , a kipuff elég lenne még 2 autóra, szerintem..... :blush: Szépnek indult, csak sok lett............pedig nem 2ft-os projekt, az 100%.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Nagyon kafa verda :D , a kipuff elég lenne még 2 autóra, szerintem..... :blush: A kipuff az gáz, de kétségtelen, hogy egyedi és az egész egyben nagyon bejövős...szerintem!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 A kipuff az gáz, de kétségtelen, hogy egyedi és az egész egyben nagyon bejövős...szerintem!!! Ilyen aprósággal hogy agyon lehet seperc alatt csapni v.mit igaz? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Nem rossz,bár nekem annyira nem bejövös,de a kipuff...mintha a teszkóban vette volna! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Nekem is bejön, de a kipuff tényleg sok egy kicsit tripla helyett nemek duplával jobban bejönne. Viszont rengeteg igényes munka van benne. Grat a tulajnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 hejhej!!! jön a müüszerfalaaaam!! irt a Pedda: föladta Willie is írt: tegnap elküdte a kormányt!!!! hihihijuhééé!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Tegnap megcsinálták Valkai mesterék a vezérléscserét a japón.Bizonytalan volt, hogy milyen állapotban van a vízpumpa, ezért Zsolti kért egyet vagy-vagy megoldásra a Kiss és t.sa kft-től.Megjegyezném, hogy az ára 14e.ft.Szal ezért sem erőltettem annyira a cserét, de nem is kellett, lévén szinte új volt, ami benne volt. Zsolti megkért, hogy a mai nap folyamán, de lehetőleg minél korábban vigyem majd vissza a kölcsönkért alkatrészt, hogy ne legyen gond. Jóhiszeműen vissza is vittem, erre az Ederics István Úr érdekes hangvitelben leb@szott, hogy milyen dolog az, hogy máshol veszem meg a többi alkatrészt, és Ők pedig ilyenkor naqgyon jók, hogy adtak kölcsönbe, és ha nem a Valkai lett volna, akkor ez, meg hogy ha nem számít a pénz..........és mondta az imát. Kissé értetlenül állok a dolog előtt, hiszen úgy gondolom, hogy az égvilágon semmi köze nincs hozzá, hogy én honnan veszem meg a többi alkatrészt.Ugye nem kell hangsúlyoznom, hogy a másik helyről közel nagyker.áron vettem meg a dolgokat, és a vízpumpa is olcsóbb lett volna, ha szükség van rá. Nem hinném, hogy az én néhány alkatrészemen keresett pár 1000ft-on fognak meggazdagodni, bár asszem nagyon nem fogok mostanság hozzájuk menni vásárolni. Ezek után végképp nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Biztos csak rossz napja volt. Pont rajtad töltötte ki. Nem olyan rossz csapat az :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Biztos csak rossz napja volt. Pont rajtad töltötte ki. Nem olyan rossz csapat az :D Tudom, én sem úgy ismertem meg őket, éppen ezért csodálkoztam a stíluson................ :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Wolfi! Láttam, hogy írtál pü-t, de itthon sajna nem tom elolvasni, mert ha belemegyek az üszibe, mindig kidob a netből... :blush: ;) :lol: De a lényeget láttam...és nem néztem még meg...mert 2 napja nem tudom elérni a spinét...pedig mára beszéltük meg...mert Pesten van... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Wolfi! Láttam, hogy írtál pü-t, de itthon sajna nem tom elolvasni, mert ha belemegyek az üszibe, mindig kidob a netből... :blush: :lol: :lol: De a lényeget láttam...és nem néztem még meg...mert 2 napja nem tudom elérni a spinét...pedig mára beszéltük meg...mert Pesten van... :D Hm.Hátha felhív.Elég limit gépnek néz ki.Főleg a belseje..........Aztán had szóljon azaz 500NM! ;) A CS.n is agyon dícsérik a géped, de pénzel gondolom senki nem fenyeget......... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Srácok ha szombaton lemegyünk kecskemétre kocsit nézni,akkor eljönne valaki közületek ott segíteni????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Srácok ha szombaton lemegyünk kecskemétre kocsit nézni,akkor eljönne valaki közületek ott segíteni????? Ha nem jön meg addig az e.ablakom, akkor storno a riasztóprojekt is, szóval én szívesen........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Elöre is köszönöm :blush: J0hnny viszont jó lenne ha ráérnél,mert van 2-3db dizel azt is meg kellene nézni,ha már annyira isteníted :D ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Elöre is köszönöm :blush: J0hnny viszont jó lenne ha ráérnél,mert van 2-3db dizel azt is meg kellene nézni,ha már annyira isteníted :D ;) :lol: Ok,ha nem jön közbe semmi mehet a dolog! Reszkessetek nepperek!Jönnek az opel buzik! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Reszkessetek nepperek!Jönnek az opel buzik! :blush: Csak mondom.....a magunkfajta hozzáértőt nemszeressék........én má' csak tudom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts