corsarulez Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Én már szombaton megnézegettem az új autót! Szerintem nagyon szép! és tényleg szép állapotban van. :blush: De el is felejtettem megkérdezni, hogy miért K rendszmámos? Most hozták be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Én már szombaton megnézegettem az új autót! Szerintem nagyon szép! és tényleg szép állapotban van. :blush: De el is felejtettem megkérdezni, hogy miért K rendszmámos? Most hozták be? Átíráskor rendszámcserét kértem.Nem sokkal dobta meg a költségeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Ez az idő még csak elmegy , de a sógorok jól behavazódtak.... :lol: Ma reggelre itt is 4cm-es hó esett le ;) , de szerencsére mostmár kisütött a nap, és elolvadt... :blush: Amúgy ma van a meterológiai tavasz első napja. Remélem ez a havzás, csak az utolsó ijesztgetés volt az elköszönő téli évszaktól. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Ma reggelre itt is 4cm-es hó esett le :lol: , de szerencsére mostmár kisütött a nap, és elolvadt... :blush: Amúgy ma van a meterológiai tavasz első napja. Remélem ez a havzás, csak az utolsó ijesztgetés volt az elköszönő téli évszaktól. :D Híradóban mondták, hogy a Kanári szigeteken is esett a hó, valamint Spanyolország északi részén is havazott.............. :lol: Ez az egész nagyon rossz irányba tart! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
HPety Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 2085. évi történelem érettségi tételek Hát ez durva jó! :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Híradóban mondták, hogy a Kanári szigeteken is esett a hó, valamint Spanyolország északi részén is havazott.............. :D Ez az egész nagyon rossz irányba tart! :blush: Ez így igaz...nem lesz ennek jó vége... :lol: Csak azt nem értem, hogy hol van itt a globális felmelegedés? ;) itt inkább lehülés van...brrrr Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Ez így igaz...nem lesz ennek jó vége... ;) Csak azt nem értem, hogy hol van itt a globális felmelegedés? :D itt inkább lehülés van...brrrr Az egész pontosan így kezdődik, hogy nem lesz tél, és tavasszal esik a hó, hurrikánok, árvizek, szárazság, tűzvész............ :blush: Aztán 1X csak hopp, itt a jégkorszak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Híradóban mondták, hogy a Kanári szigeteken is esett a hó.. Kiegészítés képpen, Kanári-szigetek egyetlen hegyén ami igen magas/Teide/ esett a hó, ami nem meglepő hiszen pár évente esik i hó itt, amellett meg egészen egyedi a kőzet-->ezért is forgatták itt a majmok-bolygóját, Star-warst stb.. reggel: -4 fok volt Irsán-mire beértem Pestre már 5 fok volt(kb fél óra volt az út/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 F Astra-kba lehetett kerni gyari riasztot? Van a kabelkotegen elokeszites neki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Röviden válaszolok, mert beteg vagyok... :blush: Volt olyan amiben gyárilag benne volt a riasztó, de olyat még nem láttam, hogy elő volt készítve a kábelköteg neki. Nem vagyok biztos de ahhoz imno-s mocivezérlőt adtak... Uhuhu-t kéne megkérdezni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Van egy "eladó" IWIW meghívónk érdekel valakit?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Van egy "eladó" IWIW meghívónk érdekel valakit?????? Csinálj rá egy KOMA reget! K.O.M.A. :blush: Küld el nekem a meghívót és majd én megcsinálom! :D J0hnny (kukac) fibermail.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Röviden válaszolok, mert beteg vagyok... :D Volt olyan amiben gyárilag benne volt a riasztó, de olyat még nem láttam, hogy elő volt készítve a kábelköteg neki. Nem vagyok biztos de ahhoz imno-s mocivezérlőt adtak... Uhuhu-t kéne megkérdezni. ;) Koszi ha nemlattal meg olyat valszeg akkor nincs bennuk gyari elokeszites. J0hnny: AltGr + V a kukac, ha esetleg nem tudnad :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Tomival beszéltünk múltkor, hogy bejönne neki a 3 ajtós C Corsa, de csak az 1.7-es verzió.Tegnap éppen láttam 1t döngetni, és mitnemondjak........Meggyőző volt! :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Van egy "eladó" IWIW meghívónk érdekel valakit?????? "Corsa C :blush: IWIW meghívóra vadászom! Addig röhögtünk a főnök viccén,amíg megértettük,hogy az a mai feladat!" http://www.opelforum.hu/index.php?showuser=1345 Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 az a helyzet, h a máv túrja a sineket oszt csak 8ra érek haza, leghamarabb is csak 3/4 9-re érnék meetre késö éjjelre meg inkább nem mögyök át ez a szitu tart kb májusig, más megoldás hiján ma meg speciel esik ezvan Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 az a helyzet, h a máv túrja a sineket oszt csak 8ra érek haza, leghamarabb is csak 3/4 9-re érnék meetre késö éjjelre meg inkább nem mögyök át ez a szitu tart kb májusig, más megoldás hiján ma meg speciel esik ezvan Ém mejek.A mai "csodás" :blush: időjárás áthúzta a tervezett progit........... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Én is megyek! Haza értem pestről, rosszlány idő volt és még baleset is volt a pályán M0-nál Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 J0hnny: AltGr + V a kukac, ha esetleg nem tudnad :blush: Képzeld tudom,csak nem szeretném ha az emailcímem lescanelnéssel rossz kezekbe kerülne! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 az a helyzet, h a máv túrja a sineket oszt csak 8ra érek haza, leghamarabb is csak 3/4 9-re érnék meetre késö éjjelre meg inkább nem mögyök át ez a szitu tart kb májusig, más megoldás hiján Más megoldás: jövő hétre keress valami jó helyet, és mi gurulunk el hozzád. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 ....A mai "csodás" :blush: időjárás........... :D Ma reggelre 8-10 cm hó lepte el a várost, és az autókat... ;) munkába menet, ki is használtam az ABS lehetőségeit :lol: De szerencsére dél körül kisütött a nap, és nyoma sincs már a reggeli "rémálomnak" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Itt reggel óta esik, és 6-8°C körül van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Itt reggel óta esik, és 6-8°C körül van. Vidám időnk van, annyi szent! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 ....Tegnap éppen láttam 1t döngetni, és mitnemondjak........Meggyőző volt! :lol: ;) erre csak annyit tudok még mondani, hogy most, amikor jöttem kifele itt a német ótópályán, kb. 160-170-el :lol:, elhúzt mellettem 1 C Corsa, úgy kb 190-200 körül... én meg csak lestem :D az, hogy milyen volt, nem láttam... de nem gsi volt az biztos :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 J0hnny: http://www.gatveder.hu/adatlap.php?id=1001278 VÁGOD?? :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts