Kacsero Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 Tényleg azért Orbán napra ki kellene találni vmit nem? Nem akkor kezdődik a debreceni opeltali? :D Vagy mire gondoltál? mert akkor én is otthon leszek... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 örültünk hogy meglátogattatok minket Wolfi nem akarja feltenni a képeit??? egy párra kíváncsi vagyok :D Tényleg azért Orbán napra ki kellene találni vmit nem? Jelentem még nem értünk haza, és csak ott tudok képet feltölteni.Anyuméknál nincs ilyen lehetőség. Az Orbánnapi dolgot ém is támogatnám......... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 Nem akkor kezdődik a debreceni opeltali? :D Vagy mire gondoltál? mert akkor én is otthon leszek... :blush: De sajna ütközik a kettő egymással, Debrecenbe sajna nem tudok elmenni, így marad a helyi Orbánnap, amit szerény kis falunk szervez és több tízezer embert vár eme rendezvényre ami immáron 27. alkalommal lesz megrendezve. Nekem ott a helyem és gondoltam ha valaki szintén nem tudna eljutni a debreceni talira, esetleg lejöhetne hozzánk. Szállást intéznénk ha valaki szombat-vasárnapra jönne. Gondoljátok meg. De aki tud az menjen ám a talira!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 Ez is jókor eladó :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 De sajna ütközik a kettő egymással, Debrecenbe sajna nem tudok elmenni, így marad a helyi Orbánnap, amit szerény kis falunk szervez és több tízezer embert vár eme rendezvényre ami immáron 27. alkalommal lesz megrendezve. Nekem ott a helyem és gondoltam ha valaki szintén nem tudna eljutni a debreceni talira, esetleg lejöhetne hozzánk. Szállást intéznénk ha valaki szombat-vasárnapra jönne. Gondoljátok meg. De aki tud az menjen ám a talira!!! Ha valakit érdekel a hétvége,(május 26-27.) és szállást igényelne(1 éjszaka) az kérem jelezze minél előbb, mert kezdenek megtelni a szálláshelyek!!! A szállás nem drága ha lesz jelentkező küldöm az árakat is! Csak szorít az idő már most. Helyszín---> Hajós-Pincefalu, Kalocsától(51-es főút Pesttől 130km) 20km-re. Aki 1x ljött az mindig visszatér :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 Ez is jókor eladó :D pedig ez szép ótó :blush: és ott lenne a V6! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 pedig ez szép ótó :blush: és ott lenne a V6! Tudom....... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 Hát aki kapkod... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 rendeltem ettől: http://search.ebay.de/_W0QQfsooZ1QQfsopZ1Q...rts24QQsbrsrtZd köll valami? sok apró izéje van Astrához, Vectrához Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 Srácok nem kell egy kombi ? Csak horog kell hozzá.... :blush: :D ;) Ez lenne az... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 Srácok nem kell egy kombi ? Csak horog kell hozzá.... :blush: :D ;) Ez lenne az... Ivannorbi gondolkodott régebben ilyenben! de ez itthon is megkapja a forgalmit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 Srácok nem kell egy kombi ? Csak horog kell hozzá.... :D ;) :lol: Ez lenne az... De jól nézne ki a Corsám mögött... :lol: :lol: :lol: K.O.M.A.-TRANS rulez :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 de csönd van erre ... :blush: csak, hogy írjak is valamit :lol: Augsburg: 0, +1fok, esik a hó, északi széllel....brrrrr.... :D 4 napja meg 18 fok volt... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Én éppen felszálló ágban vagyok,de azért közben azon agyalok,hogy ahogy fentebb megyek marha nagyot lehet onnan pofára esni! :blush: De lecarom!Egyszer élünk: még egy doboz gyufát,a szentségit! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Itt eső esik, és kb: 9°C van. Ja és egy kis nyugati szél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Itt eső esik, és kb: 9°C van. Ja és egy kis nyugati szél. Akkor valszeg megy arra... :blush: Itt közben elált a havzás... de a hideg megmaradt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Lebben a fátyol: Ebként nagyon jó kis kocsika.Egyedül a komfortja marad el az Astráétól.De alapból jobban felszerelt, agilisabb a futóműve minden macerálás nélkül, és a motor messze túlszárnyalja az Astra Ecotecét.Sokkal jobban húz, nincs érezhető tól-ig húz feeling, indulástól váltásig tol.A váltó is jobban bírja a gyűrődést, egyedül a kuplunggal kell finomabban bánni, többet kell csúsztatni.Mert ha indulásnál leugrasz a pedálról, lefüstöli a gumákat elöl.Mondjuk a motor 115LE, és 137NM-t tol. A hozzértők szerint elnyűhetetlen technika, csak meg kell neki adni amit kér.Érzésre vékonyabb ótó benyomását kelti kopogtatásra, de olyan súlya van, mint az Astrának.995kg. S, valóban.Kicsit csinosítva lesz, de annyira nem merülök bele mint az Astrába.S, amíg nincs pénzem jobb G Caravanra, addig marad.Terveim szerint max. 2-3 év. S, még egy apróság, ami kicsit mellette szól, 15 éves kora ellenére egy rozsdafolt nincs rajta.A kor azért létszik rajta, meg az is, hogy használták, de kb. ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Wolfi ! Gratula, sok 1000 baleset és hiba mentest..... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Wolfi ! Gratula, sok 1000 baleset és hiba mentest..... :D Thx!Az első 1000km már benne is van! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Sok szerencsét az ótódhoz, Wolfi! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 sibedas baszkki! csak ######a lehet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 sibedas baszkki! csak ######a lehet! Én is szeretem nagyon.Na meg hát a nagyobbik lányom! :D Amúgy határozottan cudar idő van! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Ez az idő még csak elmegy , de a sógorok jól behavazódtak.... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Ez az idő még csak elmegy , de a sógorok jól behavazódtak.... :D Remélem már nem jön vissza a tél-->nem akarom visszatenni a téligumit!! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március21, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2007 Remélem már nem jön vissza a tél-->nem akarom visszatenni a téligumit!! :blush: pedig tuti, hogy nem usszuk meg ennyivel ;) lemosattam a kocsit multhét közepén -> esett az eső hétvégén pénteken fölment a nyári -> kb mostanában már havaznia kellene :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts