Udi Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Cartársak! Ma Egerből hazafelé bemegyek Bazs-hoz (Norauto), ha kell valami küldjetek SMS-t és elhozom, pénz most van nálam bőven akár alufelnit is lehet nézni feltéve, hogy péntekig ki tudod fizetni. :D :blush: Márciusi katalógus: http://www.norauto.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Tomi ! Isten éltessen sokáig ..... érjen bokáig ! :blush: Nem a füled !.... :D ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Köszönöm a jókívánságokat :blush: Zoli kontakt: 20/478-41-62 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Köszönöm a jókívánságokat :D Zoli kontakt: 20/478-41-62 Thx, és csatlakozom az előttem szólókhoz.Bokáig........... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Tomi: Isten éltessen!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Tominak Boldog Szülinapot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Boldog születés- és névnapot! :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Tominak Boldog Szülinapot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 az előbb kaptam egy McLaren magazint, 2007/febr tijed. csaltam h megszerezhessem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 CSIKÁNÓ! Boldog Szülinapot! :blush: Ha ezt tegnap tudom, akkor meghúzgáltam volna a füledet! ;) Na de sebaj, majd bepótolom... :lol: ... de gondolom a KOMA ettől olcsóbb is tud lenni. :lol: Talán... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 illetve van egy asztali állványos naptáram plusszba, nagy, igényelhetö valamint egy bótot keresek, ahol karosszériás cint lehet kapni (nem rézhez, hnem acélhoz) praktikerben 4700 kilója, sokallom itthon egyátalán nincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 csak névnapom van ma Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 csak névnapom van maMi már előrelátóak vagyunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 csak névnapom van ma Csodálkoztam én is a sok "szülinaposon"..... :blush: :D ;) ........ :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Köszönöm a jókívánságokat :blush: Zoli kontakt: 20/478-41-62 Nah. Megegyeztünk, kispézé, jó dolgot! :D Még1X Thx! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Beszéltem ma Kullai Karesszal, és mesélte, hogy az a fekete IV-es Golfos emberke tegnap megcsukta úgy totálra a gépét.Utolért egy Octaviát!Ciki! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 ma reggel arra ébredtem h egy Opel Senatorral álmodtam, sose érdekelt a senator asse tudom C vagy B-e vagy akrámi, nem volta rajta lökös elöl hátul iszonyatosan zavar, sose érdekelt az a nagy bálna Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 sose érdekelt az a nagy bálna Vagy mégis? :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Beszéltem ma Kullai Karesszal, és mesélte, hogy az a fekete IV-es Golfos emberke tegnap megcsukta úgy totálra a gépét.Utolért egy Octaviát!Ciki! :blush: Az a fekete IV golf aki mindig ugy ment mint egy állat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Az a fekete IV golf aki mindig ugy ment mint egy állat? Bezony....... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 IJ van ilyen! Szegény pedig biztos most nem nyomta neki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Állitólag a Feri gyerek is összetörte kissé azt a fekete széép trabantot:( Talán nem ő volt a hibás, de a spoilereket nem fizeti a biztosító. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Állitólag a Feri gyerek is összetörte kissé azt a fekete széép trabantot:( Talán nem ő volt a hibás, de a spoilereket nem fizeti a biztosító. Lesznek itt még érdekes dolgok a nyár/szezon folyamán.......... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Tegnap felkerültek az Astra Fx-re azok a bizonyos Viper felnik...köszönet Bazs-nak a csavarokért. :D Jelentős változást tapasztaltam a kanyarodásnál, fogyit kb. 1 lityivel megdobta és csak 185 km/h-val tudtam menni, de megéri. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Ma este hol lesz valami? Lesz egyáltalán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts