Kacsero Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 Még gyalog is képes vok nekiindulni, ha nincs más......... :unsure: :huh: :lol: na az lenne még a szép, ennyi autós cartárs mellett... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 na az lenne még a szép, ennyi autós cartárs mellett... :blush: :D ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 ... Erősen úgy tűnik, hogy itt minden legalább 150-200e.ft-tal drágább, mint máshol.Vajh' miért van ez?? Régi nepper haver mondta, hogy Kecskeméten csak eladni érdemes kocsit. Volt olyan amit megvett egy hétig ment vele, (amíg volt benne benya) és utána drágábban adta elm mint amit ő adott érte. Mondjuk én is Baján vettem, meg Morgó is, szal ebbe az irányba is érdemes elindulni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 Régi nepper haver mondta, hogy Kecskeméten csak eladni érdemes kocsit. Volt olyan amit megvett egy hétig ment vele, (amíg volt benne benya) és utána drágábban adta elm mint amit ő adott érte. Mondjuk én is Baján vettem, meg Morgó is, szal ebbe az irányba is érdemes elindulni. Ez is lehet egy alternatíva, vagy pedig az, hogy inkább magánszemélytől kell venni.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február28, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2007 Rákérdeztem ma, valszeg elfogadták a tag hitelkérelmét, szal ez van. Amúgy nézegettem mostanság a mindenféle használtautó árakat úgy az interneten, mint a helyi kereskedésekben. Erősen úgy tűnik, hogy itt minden legalább 150-200e.ft-tal drágább, mint máshol.Vajh' miért van ez?? :blush: :D mert tele vagytok dohánnyal, mindenki építi a 2.-3. játszósautóját, megy a habzsi-dőzsi....kulákok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február28, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2007 Régi nepper haver mondta madarat tolláról..... ;) :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 mert tele vagytok dohánnyal, mindenki építi a 2.-3. játszósautóját, megy a habzsi-dőzsi....kulákok :blush: Mondja ezt az, aki ültetett csajozós GSi-vel rohangál! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 Ma du. betoltam Astrát Fortunába.950e.-ért rakják ki, én 900e.-t kapok érte.Elvileg.Azér' sajnálom kisit.Jó kis kocsika volt....... amíg szépen is nézett ki......... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 madarat tolláról..... :lol: :blush: :D Pedig téged is a haveri körbe soroltalak, eddig..... :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 Nagy itt a csöndesség....... :blush: Minjá mejek haza........1000rel......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 Én már itthon vagyok. Ma felhívtam a fibernetet, hogy miért nincs netem. Nagyon rendesek voltak felírták a számom, és mondták majd keres a szerelő. Kb: 1.5-2 óra múlva hívnak, hogy megnézték központilag, és minden rendben, valószínűleg a modemmel lesz gond. Ha bemegyek és elviszem adnak másikat. Amikor Ricsiért mentem, beugrottam hozzájuk, és soron kívül kiszolgáltak, 3 aláírás és mehetek. Itthon kicsomagoltam, vártam fél órát, összedugtam és azóta tökéletes. Néha ők is tudnak meglepetést okozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 Én már itthon vagyok. Ma felhívtam a fibernetet, hogy miért nincs netem. Nagyon rendesek voltak felírták a számom, és mondták majd keres a szerelő. Kb: 1.5-2 óra múlva hívnak, hogy megnézték központilag, és minden rendben, valószínűleg a modemmel lesz gond. Ha bemegyek és elviszem adnak másikat. Amikor Ricsiért mentem, beugrottam hozzájuk, és soron kívül kiszolgáltak, 3 aláírás és mehetek. Itthon kicsomagoltam, vártam fél órát, összedugtam és azóta tökéletes. Néha ők is tudnak meglepetést okozni. Nemsemmi, ezt jegyezd fel a naptárba!!! :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 Én már itthon vagyok. Ma felhívtam a fibernetet, hogy miért nincs netem. Nagyon rendesek voltak felírták a számom, és mondták majd keres a szerelő. Kb: 1.5-2 óra múlva hívnak, hogy megnézték központilag, és minden rendben, valószínűleg a modemmel lesz gond. Ha bemegyek és elviszem adnak másikat. Amikor Ricsiért mentem, beugrottam hozzájuk, és soron kívül kiszolgáltak, 3 aláírás és mehetek. Itthon kicsomagoltam, vártam fél órát, összedugtam és azóta tökéletes. Néha ők is tudnak meglepetést okozni. Kit dugtál meg,hogy ezt elérted? :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Ezt jegyezd fel mint csoda-t :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 A pénztárosuk fölöttem lakik, de neki nem szóltam. Csak megemlítettem, hogy a kollegájuk aki beszerelte anno a netem, pár évig szomszédom volt. De ez nem lehet előny. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Bevittem ma Astrácska cuccait, meg meg is néztem, hogy mijapálya vele.Lássanak csodát, lekerült róla a klubbos rendszámkeret. Gyorsba el is kértem, lévén a Corsán nincs.Vagyis most már van! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 a holnapi tali most kivételesen szombaton lesz-e vagy a szokásos pénteken? szombat nekem jobb lenne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 a holnapi tali most kivételesen szombaton lesz-e vagy a szokásos pénteken? szombat nekem jobb lenne A szombat nekem is jobb lenne... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Uraim, volna egy 5letem.Holnap a meetet tarthatnánk a CP-ben is, mert sztem nem lesz oly' betyár hideg idő!Vélemények? V. esetleg inkább szombaton ugyanott?? :blush: Mert az meg jó lenne másnak pl.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 V. esetleg inkább szombaton ugyanott?? :blush: Mert az meg jó lenne másnak pl.......... Nekem ez jobban tetszik... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Nekem meg mindegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Ha megvan az időpont légyszi jelezzétek a fórumon, mert most nekem se nincsen sulim, szal átugranék.. THX!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Ha megvan az időpont légyszi jelezzétek a fórumon, .... Én meg majd megtudom szombaton délelőtt, hogy volt-e, vagy este lesz-e?! :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Én meg majd megtudom szombaton délelőtt, hogy volt-e, vagy este lesz-e?! ;) :blush: Nekünk így is úgy is beszélni kell. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Nekem is mindegy, szombaton melózok... :blush: legfeljebb benéztek hozzám... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts