tomi023 Elküldve Február25, 2007 Megoszt Elküldve Február25, 2007 Kacsero no para beszereljük Bazsinál :unsure: Wolfi te meg vegyél Vectrat :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február25, 2007 Megoszt Elküldve Február25, 2007 Kacsero no para beszereljük Bazsinál :D TOMI! Nincs is para... :unsure: Majd infó kellene, hogy mely nap szerelünk Bazsinál... :huh: Látom, Udi mester, meg is szerezte a szerkezetet... ;) BITTEDANKE! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február25, 2007 Megoszt Elküldve Február25, 2007 Kacsero! Kemény menet volt 3 x kellett védett ajánlatot tennem, de a végén megnyertük! Szerintem még ennyiért is megéri.... :huh: Akkor jövőhétvégén találkozunk Bazsiéknál.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február25, 2007 Megoszt Elküldve Február25, 2007 Kacsero! Kemény menet volt 3 x kellett védett ajánlatot tennem, de a végén megnyertük! Szerintem még ennyiért is megéri.... :lol: Akkor jövőhétvégén találkozunk Bazsiéknál.... :huh: Igen, figyeltem az árverést... :lol: OKÉ, akkor majd, Bazsinál, az időpontot, meg majd megtudom... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február25, 2007 Megoszt Elküldve Február25, 2007 majd megbeszélem vele de van egy G astra is :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február25, 2007 Megoszt Elküldve Február25, 2007 Wolfi te meg vegyél Vectrat :huh: IgeniselnökÚr! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 Kacseronak sikerült kapcsolókat is szereznem az ablakemelőkhöz és az e.tükörhöz... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 Én meg néztem ma egy jubileumi B Veki Caravant 2.0DTH v. I. ! :huh: Szép volt, anyuka hívta fel rá a figyelmem mert, hogy egy olyat el bírna képzelni családi autónak. Én meg rögvest kapát/kaszát ragadtam, aztán átnéztem.Első blikkre jól néz ki, csak más is licitál rá, de még nem döntötte el hogy mit akar. A biztonság kedvéért felhívtam az abban a ker.ben dolgozó emberemet, hogy inkább felém billenjen annak a képzeletbeli mérlegnek a nyelve.Biztos ami biztos. K.O.M.A. Rlz! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 Kacseronak sikerült kapcsolókat is szereznem az ablakemelőkhöz és az e.tükörhöz... :huh: KÖSZI Udi! :unsure: Nagyon király...akkor 7végén beindulhat a szerelés... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 KÖSZI Udi! :unsure: Nagyon király...akkor 7végén beindulhat a szerelés... :huh: Sikerált-e olyan övpárnákat szerválnod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 Sikerált-e olyan övpárnákat szerválnod? Na mi van a vekivel?Összejön? Vagy odaküldjem az ukránokat? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 Wolfi! BC van benne? Ha nincs akkor rakunk bele... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 Wolfi! BC van benne? Ha nincs akkor rakunk bele... :unsure: Csak ne a Tomi kösse be! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 :huh: Sikerált-e olyan övpárnákat szerválnod? hát persze... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 :huh: hát persze... :unsure: Apu!Ugye nekem is hozol vásárfiát? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 Wolfi! BC van benne? Ha nincs akkor rakunk bele... :unsure: Asszem nincsen, de az a szitu, hogy aki előttem lefoglalózta, annak folyamatban van a hitele is már, és ha BAR listás, csak akkor jöhetek szóba én.Na már most erre nem lehet alapozni sajnos, úgyhogy az a gyanum, hogy ez a vonat elment.Ez van. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 Ez nem jó hír. De hátha találsz még annál is jobbat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 Sajna jártunk így egy páran már, tudom ez téged cseppet sem vígasztal... :unsure: Kitartás... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 Sajna jártunk így egy páran már, tudom ez téged cseppet sem vígasztal... :unsure: Kitartás... :lol: Rákérdeztem ma, valszeg elfogadták a tag hitelkérelmét, szal ez van. Amúgy nézegettem mostanság a mindenféle használtautó árakat úgy az interneten, mint a helyi kereskedésekben. Erősen úgy tűnik, hogy itt minden legalább 150-200e.ft-tal drágább, mint máshol.Vajh' miért van ez?? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 ....Amúgy nézegettem mostanság a mindenféle használtautó árakat úgy az interneten, mint a helyi kereskedésekben. Erősen úgy tűnik, hogy itt minden legalább 150-200e.ft-tal drágább, mint máshol.Vajh' miért van ez?? :huh: :lol:.... Talán mert most akarsz kocsit venni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 Erősen úgy tűnik, hogy itt minden legalább 150-200e.ft-tal drágább, mint máshol.Vajh' miért van ez?? :unsure: :huh: Ez így igaz, a neten általában olcsóbbak az ótók.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 Talán mert most akarsz kocsit venni :unsure: Sajnos tudom, hogy éppen kezdődik a szezon........... :huh: Ez így igaz, a neten általában olcsóbbak az ótók.... :lol: ............úgyhogy nyalván nem az itteni kereskedőket fogom gazdagítani, asszem.De az is biztos, hogy kivárom, hogy elmenjen a fehér, aztán akcióba lendülünk.Elvégre nem hajt a tatár......... vagy ilyenek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 Amúgy nézegettem mostanság a mindenféle használtautó árakat úgy az interneten, mint a helyi kereskedésekben. Erősen úgy tűnik, hogy itt minden legalább 150-200e.ft-tal drágább, mint máshol.Vajh' miért van ez?? :lol: :lol: Ezt már egy pár ismerősöm is mondta, hogy pl. a dunántúlon, vagy Miskolc&környékén, jóval olcsóbbak a verdák, mint nálunk kecsón... :lol: és ha az utat is hozzászámolod, még akkor is jóval olcsóbban lehet arra gépet találni... Gondolom ha arra kerül a sor, biztos lenne olyan aki elfuvarozna ócsó düzeles... :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 Apu!Ugye nekem is hozol vásárfiát? :unsure: És Te mit szeretnél kisfiam... :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 Gondolom ha arra kerül a sor, biztos lenne olyan aki elfuvarozna ócsó düzeles... :huh: :unsure: Még gyalog is képes vok nekiindulni, ha nincs más......... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts