paja Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Tegnap láttam egy érdekes kis járgányt a tuningbolt előtt.Árulják.Caterham, vagy v.mi ilyesmi.Jópofa kis műszer volt, és az ára is jobb volt, mint egy Smarté.Talán 650e.-t kértek érte....... A legszebb, hogy kismotoros jogsival is lehet vezetni, és 500ccm-es diesel motor hajtja.A max.speedlimit pedig 70km/h.... Ha elterjednek, biztos kitalálnak az illetékesek valamit... :unsure: ...pl. rendszámot, meg teljesítményadót ( mondjuk az nem lehet olyan sok... :lol: ) De kíváncsi lennék mit szólnak ezekhez a verdákhoz a zsernyákok... :lol: Hasonló dolog az elektromos bringa, vagy mi....amikor a suhancok 3-an jaszkariznak persze 1 járművön a forgalomban... :lol: Amint valami fejest is érint 1 baleset, rögtön lessz idevonatkozó jogszabály... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 AZT A KURV@! Egy fószer Portugáliában keresett egy telket,talált egyet,amit 15 éve nem laknak és volt ott egy pajta. A pajtában EZEKET találta! :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 AZT A KURV@! Egy fószer Portugáliában keresett egy telket,talált egyet,amit 15 éve nem laknak és volt ott egy pajta. A pajtában EZEKET találta! :huh: :lol: Tudom, hogy nem mindenki olvassa, de Blitz ezt korábban belinkelte a veterán szakaszba......... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 CalibraClub-on is volt mar, nem semmi ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Voltam ma a csoka utcan, lattam a Kasza Feri A Corsa-jat, eleg utos a gep :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Ilyen-re volna szuksegem, eltorte a karpitos kivetelkor, ez az a "huvely" amibe a fejtamla tarto szara megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 AZT A KURV@! Egy fószer Portugáliában keresett egy telket,talált egyet,amit 15 éve nem laknak és volt ott egy pajta. A pajtában EZEKET találta! :unsure: :huh:Nekem ez azért elég büdös történet... és aki eladta a farmot... annak nem tűnt fel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Nekem ez azért elég büdös történet... és aki eladta a farmot... annak nem tűnt fel? HA büdö ha nem tudnék választani! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 én se ijednék meg, ha találnék egy ilyen garázst a kert végében! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 A 7n elég aktívak rendünk őrzői.Kint vannak mindenhol.Állítólag ilyen 7 van.De mi lenne, ha lakott területen kívül is szerencsét próbálnának?Sztem ott több lenne a fizetős vendég, és talán vissza tudnák fogni az esztelen gyorshajtást legalább azon a szakaszon, ahol éppen állnak.Mert valljuk be őszintén, sztem szinte senki nem megy 90km/h-val közúton.Én igyexem, mert nagyrészt velem van a család.S, a Corsától kicsit vonatkoztassunk el........... De mijafaxért kell cseszegetni a jónépet városon belül??Mert megértem, ha ilyen műszaki nélküli szakadt xarokat kivesznek, és megcseszik...... De a többit??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február22, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2007 az egész EU-n belül (igen igen papíron Európához tartozunk, habár az emberekben a legeslegsötétebb balkáni sötétség honol) valamilyen biztonsági hét van, és a biztonsági övek használatát ellenőrzik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 az egész EU-n belül ....valamilyen biztonsági hét van, és a biztonsági övek használatát ellenőrzik. Én ezt itt nem nagyon vettem észre, mert már vagy 2 hete, még rendőrt sem láttam... :unsure: De attól még lehet, hogy az van, amit mondasz Redi...csak én nem tapasztalom itt németben... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 A pajtában EZEKET találta! :unsure: :huh: Gondolom az átíratás azért ott is problémás lehet. Vagy ami a telken van az máris a új tulajé lesz? Ez utóbbi esetben az anyóst nem találták meg? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 A 7n elég aktívak rendünk őrzői.Kint vannak mindenhol.Állítólag ilyen 7 van.De mi lenne, ha lakott területen kívül is szerencsét próbálnának?Sztem ott több lenne a fizetős vendég, és talán vissza tudnák fogni az esztelen gyorshajtást legalább azon a szakaszon, ahol éppen állnak.Mert valljuk be őszintén, sztem szinte senki nem megy 90km/h-val közúton.Én igyexem, mert nagyrészt velem van a család.S, a Corsától kicsit vonatkoztassunk el........... De mijafaxért kell cseszegetni a jónépet városon belül??Mert megértem, ha ilyen műszaki nélküli szakadt xarokat kivesznek, és megcseszik...... De a többit??? :unsure: :lol: :huh: :lol: :lol: :D Itten van-e egy 1 perces videjó is az eseményről... Alternatív link, aki nem éri el az Opel Club-os QP fórumot. U.I.: mentségemre szóljon, hogy pályán történt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Nyomj egy direkt linket legyszi a videohoz, mert "Nincs jogosultságod ehhez a szolgáltatáshoz, nem érheted el. Ha nem vagy bejelentkezve, akkor alább megteheted." :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Nyomj egy direkt linket legyszi a videohoz, mert "Nincs jogosultságod ehhez a szolgáltatáshoz, nem érheted el. Ha nem vagy bejelentkezve, akkor alább megteheted." :unsure: megtörtént! Szerkesztettem a hozzászólást! (beszúrtam egy plusz linket) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 koszi, latom kiserted a sorsot :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 koszi, latom kiserted a sorsot :unsure: Neeem! Zsolt barátomat kísértem Lajosmizséig! :lol: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Ma este lóvéverde? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 menni kék... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Meg inni is kék ugyi....kis Gepárd egészségére..... :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 köszi Wolfi a cuccot. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Ma este lóvéverde? :lol: De meg tollasodtál... :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Meg inni is kék ugyi....kis Gepárd egészségére..... ;) :D Én tegnap ittam, igaz nem kis Gepard egeszsegere, de azert sierult.... :huh: Kollegamnal lesz holnap hazibuli, aztan kimentem meglesni hogy hogy tudok karaoket kihozni a projektros tv-bol, aztan megkostoltuk a bulira szant piakat :lol: :lol: :lol: Azert este elkuszok :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 .....aztan megkostoltuk a bulira szant piakat :unsure: :huh: :lol: Maradt is valami holnap estére? :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts