Gepard Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Köszi fiúk a jókívánságokat! Cserébe itt a délutáni képek linkje. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 ...a mézest meg mihamarabb behűtöm.... :lol: :lol: húúú, miből maradok megint ki... :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 húúú, miből maradok megint ki... :unsure: :huh: :lol: Muslinca banda! :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maja Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Gratulálunk mi is ,és jó egészséget kívánunk .Nagyon szép kis tündérke. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 TSS Bazz, en nem lattam a katalogusban :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 neked régi van nekem meg új vagy elnéztem :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Bazz, en nem lattam a katalogusban :unsure: Öregszel f@szikám,csak kellene az a szemüveg! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 neked régi van nekem meg új vagy elnéztem :huh: Katalógusról! :unsure: Viszem jöv7 végén a legújjabb katalógusokat! : > DTS 2007<-> D&W <-> PREMIO TUNING <->RIEGER 2007< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Katalógusról! :unsure: Viszem jöv7 végén a legújjabb katalógusokat! : > DTS 2007<-> D&W <-> PREMIO TUNING <->RIEGER 2007< RIEGER 2007-et tudsz ugy hozni hogy meg is veszem ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 neked régi van nekem meg új vagy elnéztem :unsure: Na majd kerek ujabbat ha nincs benne ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Öregszel f@szikám,csak kellene az a szemüveg! :huh: Ez van baszki a jo csajok csokolommal koszonnek a suliban :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 RIEGER 2007-et tudsz ugy hozni hogy meg is veszem ? Persze, akkor holnap szerzek még 1-et :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Ez van baszki a jo csajok csokolommal koszonnek a suliban :unsure: :huh: :lol: :lol: El tudom képzelni! "Csokolom Robi bácsi!" és összesúgnak a hátad mögött: "Tudod ő az,aki a 11/C-ben számtek órán lealázott mindekit CS-ben!" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Na bővült a Mészáros family :huh: jó egészséget és sok boldogságot a családnak :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Viszem jöv7 végén a legújjabb katalógusokat! : D&W Ez engem is érdekel majd, mert valszeg van benne sportülés, aztán klasszisokkal olcsóbb, mint amiket itthon lehet kapni........ Úgyhogy gyere csak gyere! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Persze, akkor holnap szerzek még 1-et :unsure: Koszonom szepen ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 :unsure: :huh: :lol: El tudom képzelni! "Csokolom Robi bácsi!" és összesúgnak a hátad mögött: "Tudod ő az,aki a 11/C-ben számtek órán lealázott mindekit CS-ben!" :lol: Olyan csak egyszer volt de latom mely nyomot hagyott benned :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 !A páhi speciál szakasz állat volt! :unsure: Azt én is szeressem.... :huh: Gratulálunk Gepardéknak!!!! Remélem, nemsokára majd nekünk is lesz ilyen tündéri babánk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Ma végképp lelombozódtam.Lekerült a sportdob az Astráról.Klassz csöndes, meg minden, meg azért megy úgy mint korábban, de tök gáz volt, hogy a benyakúton frankón ráindítottam a járó motorra, lévén nem hallottam.......... :unsure: Az új tulaja persze örült, mindazállat nekije........ (Kullai Karesz) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február20, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február20, 2007 nyugi :unsure: veszel egy 1.6os klimás, kombit amit szolidan lefóliáztatsz, hogy mégjobb legyen és néha belegyömöszölöd a családot hülyegyerekezni meg ott a korza :huh: az ilyen v6-okat meg hasonlókat szerintem felejtsd el mert fölösleges pénzkidobás Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 nyugi :huh: hülyegyerekezni meg ott a korza :lol: Biza! :unsure: az ilyen v6-okat meg hasonlókat szerintem felejtsd el mert fölösleges pénzkidobás Hát igen. A feelingen kívül semmi észérv nem szól mellettük......A feelingelés meg dáága........ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Úgyhogy gyere csak gyere! :huh: Megyek!!! :lol: ezzel kapcsolatosan: a jövő7 végi meetet nem lehetne péntekről átrakni szombatra? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Koszonom szepen ! NM! jó pénzért mindent... :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Gepard: Meg késve bár, de : fogadd Gratulációmat a ki csöppséghez!!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Tegnap láttam egy érdekes kis járgányt a tuningbolt előtt.Árulják.Caterham, vagy v.mi ilyesmi.Jópofa kis műszer volt, és az ára is jobb volt, mint egy Smarté.Talán 650e.-t kértek érte....... Ha jól emléxem.Flóra persze rögtön mondta, hogy vegyük meg. :unsure: A legszebb, hogy kismotoros jogsival is lehet vezetni, és 500ccm-es diesel motor hajtja.A max.speedlimit pedig 70km/h.... Jobb ,mint egy motor!!!!Szerintem.Főleg esőben. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts