warwolf Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 Hmm Nem digit a klíma na az még rendben van. Még a régi motor van benne (X-es nem Z-s) nincs ülésfűtés, nincs tempomat, nincs BC, hátsó el ablak...etc. Én ha mégegyszer használtautót veszek a lehető legjobban felszereltet veszem meg, mert az extra használtan is olcsóbb. Hidd el egy jól felszerelt Astra jobb. Értem én értem, de max. 1.5-1.6M a limitem.Addig ér a takaró........szal ezzel kell főznöm.Bár ha találnék B Vekit 2.5V6+-tal, mechanikus váltóval, nem gondolkodnék, elhiheted. De nekem pl. nem kritérium a klíma sem, lévén a gyerkőcök még elég kicsik, és ritkán megyünk hosszú útra.Városon belül klímázni meg..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 Értem én értem, de max. 1.5-1.6M a limitem.Addig ér a takaró........szal ezzel kell főznöm.Bár ha találnék B Vekit 2.5V6+-tal, mechanikus váltóval, nem gondolkodnék, elhiheted. De nekem pl. nem kritérium a klíma sem, lévén a gyerkőcök még elég kicsik, és ritkán megyünk hosszú útra.Városon belül klímázni meg..... Tomit ismerve ha lenne még autómata matyiztató is lenne a vardában! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 úgyan semmi közöm sincs hozzá,de én klíma nélkül nem vennék autót.Lehet hogy neked még nem kell,de ha esetleg el akarod adni az autót klíma nélkül szinte lehetettlen.És szerintem ez évről évre rosszabb lesz :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 Kövezzetek meg érte,de nekem EZ kurvár@ tetszik!1.6-os düzel! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 úgyan semmi közöm sincs hozzá,de én klíma nélkül nem vennék autót.Lehet hogy neked még nem kell,de ha esetleg el akarod adni az autót klíma nélkül szinte lehetettlen.És szerintem ez évről évre rosszabb lesz :huh: Sajnos ez a tendencia már most él.......... :lol: Akkor viszont a kék lesz a nyerő..........de előtte menjen el a fehér.Majd utána szétnézünk jobban! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 Kövezzetek meg érte,de nekem EZ kurvár@ tetszik!1.6-os düzel! :unsure: Ez az autó nagyon szép, nagyon jó, nagyon kecsegtető a 7 év gari, de ennyiért komoly autókat lehet venni, aminek van neve. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 Ez az autó nagyon szép, nagyon jó, nagyon kecsegtető a 7 év gari, de ennyiért komoly autókat lehet venni, aminek van neve. Szerintem. Tudod mennyire telibeszärom,hogy mi van ráírva?ez akkor is tetszik és mocija is faja lehet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 szal akkor van mikrofilmem kocka corsa-hoz és adimral-hoz vki igértem nekem egy V8-at, ha meglesz az 1000. hsz-em hol a V8-am? holis? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 Kövezzetek meg érte,de nekem EZ kurvár@ tetszik!1.6-os düzel! :unsure: Na akkor én dobom az elsőt. :huh: :lol: A műszerfalától egyszerűen hányingerem van. A jobb 1-ben meg az utas előtti rész...... Ezek az új trendi gyári rádiók sem jönnek be, mi van ha én nem olyat akarok? A külsejére nem mondok semmit, az ma már minden kocsinak egyforma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Február16, 2007 Megoszt Elküldve Február16, 2007 Uraim ! Lesz iden palyanap ? Ha igen akkor jovolna a datum, hogy beillesszuk a tobbi program koze, nehogy aztan utkozes legyen ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február16, 2007 Megoszt Elküldve Február16, 2007 Uraim ! Lesz iden palyanap ? Ha igen akkor jovolna a datum, hogy beillesszuk a tobbi program koze, nehogy aztan utkozes legyen ! A tavalyi Führert kellene meginzultálni ezzel kapcsolatban......... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február16, 2007 Megoszt Elküldve Február16, 2007 Emberek!!Lehet őrült módon közlekedni!Front van!Ahogy a sok birkát elnéztem............... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február16, 2007 Megoszt Elküldve Február16, 2007 Uraim ! Lesz iden palyanap ? Ha igen akkor jovolna a datum, hogy beillesszuk a tobbi program koze, nehogy aztan utkozes legyen ! Na meg a Szelidi bulit is be kellene illeszteni a naptárba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február16, 2007 Megoszt Elküldve Február16, 2007 Kövezzetek meg érte,de nekem EZ kurvár@ tetszik!1.6-os düzel! :unsure: Hát engem is meg lehet kövezni! De nekem is bejön a cucc! Nem kizárt hogy ha majd egyszer eléri az énb autom a 200.000km-t akkor valami ilyesmibe megyek bele! masért nem is csak a 150.000km garanciáért! Munkásautónak jó lesz:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február16, 2007 Megoszt Elküldve Február16, 2007 Kia Cee'd? Hát 3M ért 1,4? fapad? nem inkább valami megszokott, bevált MV6 :unsure: MV6 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február16, 2007 Megoszt Elküldve Február16, 2007 Ez az autó nagyon szép, nagyon jó, nagyon kecsegtető a 7 év gari, de ennyiért komoly autókat lehet venni, aminek van neve. Szerintem.A 7 év gari a legnagyobb átb..ás, amit az autóiparban el lehet követni! :unsure: Ez mind-mind arról szól - ugyanúgy, mint a Nissannál az 5 év - hogy addig... azaz 5-7 éves koráig MINDIG a márkaszervízbe vidd a vasat 2-3szoros áron szervizelni! Csak lehúznak vele! Nem sok mindent kapsz GAR-ban... viszont fizetni ..aszott sokat kell! :huh: (mármint Neked) Ez egy Jóóó üzletpolitika! pontosabban ügyes! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február16, 2007 Megoszt Elküldve Február16, 2007 Uraim ! Lesz iden palyanap ? Ha igen akkor jovolna a datum, hogy beillesszuk a tobbi program koze, nehogy aztan utkozes legyen !Meg hát! Nálad, vagy nálam! :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február16, 2007 Megoszt Elküldve Február16, 2007 Nemrégen itt álltak a ködös dzsuvás időben a segélyszedők a cég előtt.A látáskárosultaknak gyűjtöttek, akik nem látják rendesen a km.órát.Egy régi pezsó 309 tulaja rábaltázott, mert sztem kőccsönkérték bizonytalan időre a forgalmiját, és megkérték, hogy álljon félre a kocsival, aztán sétáljon inkább 1t ebben a szép csodás időben.Bár valszeg az emberkének erről egészen más volt a véleménye......... :huh: Mindenesetre jó tudni, hogy az a készülék még ilyenkor is lát. b @sszus. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február16, 2007 Megoszt Elküldve Február16, 2007 Nemrégen itt álltak a ködös dzsuvás időben a segélyszedők a cég előtt.A látáskárosultaknak gyűjtöttek, akik nem látják rendesen a km.órát.Egy régi pezsó 309 tulaja rábaltázott, mert sztem kőccsönkérték bizonytalan időre a forgalmiját, és megkérték, hogy álljon félre a kocsival, aztán sétáljon inkább 1t ebben a szép csodás időben.Bár valszeg az emberkének erről egészen más volt a véleménye......... :lol: na vazze...ez a megfogalmazás... :lol: :lol: Mindenesetre jó tudni, hogy az a készülék még ilyenkor is lát. b @sszus. :unsure: Igen, ezek a ketyerék a legnagyobb ködben is "LÁTNAK"...annó 1X én is beleszaladtam egy ködös hajnalon... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február16, 2007 Megoszt Elküldve Február16, 2007 Igen, ezek a ketyerék a legnagyobb ködben is "LÁTNAK"...annó 1X én is beleszaladtam egy ködös hajnalon... :huh: Nincs mese, rendelni kell az Íbéjről lézerágyút! :unsure: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Február16, 2007 Megoszt Elküldve Február16, 2007 Meg hát! Nálad, vagy nálam! :lol: :huh: Gondolod az Univer parkolo eleg lesz ? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február16, 2007 Megoszt Elküldve Február16, 2007 Gondolod az Univer parkolo eleg lesz ? :lol: Túl közel van a helyi türelmi zóna gyerekek.Aztán jönnek majd a béjemvékkel a csúnya emberek, és hiába fogtok a diszkriminációra hivatkozni...... :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február16, 2007 Megoszt Elküldve Február16, 2007 Na meg a Szelidi bulit is be kellene illeszteni a naptárba. Erről valami közelebbi időpontot lehet tudni? Csak, hogy tudjam esetleg én is intézni arra az időre a szabimat! :huh: :unsure: Mert az idén én akarom megnyerni az ITINERT! (most hátha nem tévedek el) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február16, 2007 Megoszt Elküldve Február16, 2007 Nah' ma este megint kivonultak a tuning hiénák! :huh: Elég öblös hangja van Kiskasza XE-jének! :unsure: A kutyákat meg elintézte a sexció sintére! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február16, 2007 Megoszt Elküldve Február16, 2007 Csabi! Te mikor jössz haza legközelebb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts