Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Kecskemét és környéke -CHAT

redline

Recommended Posts

Hát az Amerikai autók iránt nem érdeklődik senki?

Plussz Feature a kereklámpás Manta?

de kérem!

Hogy a viharba ne érdeklődne! Én nagyon csipázom az öreg amcsi erőgépeket... a sovány kis V8-asokkal.

Milyen gépek lesznek ott?

És mi lesz ez? És hol? És miért?

És hogy jutok én oda? :wink:

Kb ennyit most így hirtelen!

Megosztás:

Na ezt próbálnám meg leszervezni,

az M5 Pesti kivezetésénél lesz most (hát igen tesco parkolóban). azért eléggé hivatalosnak tűnik egy 10 éves klubtól

A http://www.acch.hu szervezi.

látogatóknak ingyenes,

ha többen összeülünk egy autóba egy ezres plussz kajapia árából kijöhet az út.

Én a mostani Lóerőben olvastam róla, h lesz.

ŐŐŐŐŐŐ

engem legalább egy Camaro érdekelne karbival

(ua. van benne, mint enyémbe csak kicsit más, pl máshol van a vákumizémembránhatároló, meg volt amelyiket Lambdaszondával szerelték, (most még nemtom ezt hogy gondolták az amik, de ez is érdekelne), hátha ott lesz egy ilen tulaja és elmagyarázza)

És Mr Blitz is meghívta a Kecskeméti csapatot egy garázslátogatásra :(

Megosztás:

Tegnap este messengeren megegyeztünk, hogy tartani kellene egy szekció talit 2-3 hét múlva ( az időpont még nem fix, azért, hogy mindenkinek megfelelőt találjunk).

A tervben egy közös, egésznapos piknik szerepelne, amire mindenkinek kötelezően kellene hoznia a családot is.

Helyszínnek a Tőserdőt gondoltuk egyenlőre.

Ötleteket javaslatokat kérek.

Megosztás:

Tegnap este messengeren megegyeztünk, hogy tartani kellene egy szekció talit 2-3 múlva ( az időpont még nem fix, azért, hogy mindenkinek megfelelőt találjunk).

A tervben egy közös, egésznapos piknik szerepelne, amire mindenkinek kötelezően kellene hoznia a családot is.

2-3óra?

2-3nap?

2-3hónap? :oops: :wink:

Megosztás:

Tegnap este messengeren megegyeztünk, hogy tartani kellene egy szekció talit 2-3 hét múlva ( az időpont még nem fix, azért, hogy mindenkinek megfelelőt találjunk).

Persze hogy ott leszünk.

Szerintem szombaton lenézek a tősbe, hogy milyen ott a helyzet.

1 hete voltam utoljára arra, és akkor még nagyon fent volt a víz.

Szinte az egész parkoló vízben állt :(

Mit kellene főzni szerintetek?

Marhapöri-pacal? :(

Megosztás:

Persze hogy ott leszünk.

Szerintem szombaton lenézek a tősbe, hogy milyen ott a helyzet.

1 hete voltam utoljára arra, és akkor még nagyon fent volt a víz.

Szinte az egész parkoló vízben állt :lol:

Mit kellene főzni szerintetek?

Marhapöri-pacal? :D

De jól beszélsz sexciótársam! :( :(

Megosztás:

az M5 Pesti kivezetésénél lesz most (hát igen tesco parkolóban). azért eléggé hivatalosnak tűnik egy 10 éves klubtól

A http://www.acch.hu szervezi.

látogatóknak ingyenes,

ha többen összeülünk egy autóba egy ezres plussz kajapia árából kijöhet az út.

Hm. Az a bajom, hogy nem találok infot arról, hogy mégis mire lehetne számítani!

http://video.racing.hu/files/1073/datteln2...o.racing.hu.wmv

Erre azért nyilván nem... de azért nem lenne rossz, ha tudnánk miről is van szó. Engem nem hatnak meg a jelenlegi amcsi gépek különösen. Amik viszont nagyon érdekelnének, azok a 60-70es évek komoly masinái!

Blitz autoparkja még izgalmas lehet.

Hm.

Kicsi attól félek ezen a talin, hogy lesz egy pár Chrysler Neon, Pontiac Fiero, max 1-2 Camaro.

Szóval semmi komoly. Te ezt hogy látod?

Ha azt mondaná valaki, hogy lesz egy öreg Chevy Impala, egy Dodge Charger, és egy öreg Mustang...

simán felmennék. :wink:

De én kicsit félek, hogy mit takar egy magyarországi amcsi autó tali.

Hm. Kicsit pesszimista vagyok. :roll:

Megosztás:

Ha jó lesz az idő, akkor előjönnek az 50-es évek amerikai autói. Szerintem csak a mi kerületünkben van legalább 8-10 ilyen. Szóval szvsz nem fogtok csalódni, ha eljöttök. :wink:

Mondjuk mindíg szokott lenni olyan is, amelyikkel még egy városban sem vagyok szívesen

Megosztás:

Ha jó lesz az idő, akkor előjönnek az 50-es évek amerikai autói. Szerintem csak a mi kerületünkben van legalább 8-10 ilyen. Szóval szvsz nem fogtok csalódni, ha eljöttök. :wink:

:( jól hangzik!

Na én még egy ilyenért elmennék Zalaegerszegbe is:

http://video.racing.hu/files/1073/allthree...o.racing.hu.asf

Mi hangja van ennek a gépnek!!! :(

Bár az a baj, hogy a hétvégére elég rossz időt ígérnek :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.