warwolf Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Wolfi! Csak nem hogy autó nélkül vagy most? Félig meddig.Anyuka most tanulja rajta a "belvárosi" közlekedés fortélyait, hozza viszi szerelmünk gyümölcsét, meg melózik, én meg vidáman motorozok. :( :( De délután nagyon jó visszaülni az Astrába! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reni Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 SziaTomi! Most hallom hogy voltál bent nálam. Mindig 10-töl 17-ig dolgozom. Foton emlitettem. A héten vagyok csütörtök 10-14, péntek 14-18. Gyere be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Hát az Amerikai autók iránt nem érdeklődik senki? Plussz Feature a kereklámpás Manta? de kérem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Hát az Amerikai autók iránt nem érdeklődik senki? Plussz Feature a kereklámpás Manta? de kérem! Hogy a viharba ne érdeklődne! Én nagyon csipázom az öreg amcsi erőgépeket... a sovány kis V8-asokkal. Milyen gépek lesznek ott? És mi lesz ez? És hol? És miért? És hogy jutok én oda? :wink: Kb ennyit most így hirtelen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Na ezt próbálnám meg leszervezni, az M5 Pesti kivezetésénél lesz most (hát igen tesco parkolóban). azért eléggé hivatalosnak tűnik egy 10 éves klubtól A http://www.acch.hu szervezi. látogatóknak ingyenes, ha többen összeülünk egy autóba egy ezres plussz kajapia árából kijöhet az út. Én a mostani Lóerőben olvastam róla, h lesz. ŐŐŐŐŐŐ engem legalább egy Camaro érdekelne karbival (ua. van benne, mint enyémbe csak kicsit más, pl máshol van a vákumizémembránhatároló, meg volt amelyiket Lambdaszondával szerelték, (most még nemtom ezt hogy gondolták az amik, de ez is érdekelne), hátha ott lesz egy ilen tulaja és elmagyarázza) És Mr Blitz is meghívta a Kecskeméti csapatot egy garázslátogatásra :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Tegnap este messengeren megegyeztünk, hogy tartani kellene egy szekció talit 2-3 hét múlva ( az időpont még nem fix, azért, hogy mindenkinek megfelelőt találjunk). A tervben egy közös, egésznapos piknik szerepelne, amire mindenkinek kötelezően kellene hoznia a családot is. Helyszínnek a Tőserdőt gondoltuk egyenlőre. Ötleteket javaslatokat kérek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Tegnap este messengeren megegyeztünk, hogy tartani kellene egy szekció talit 2-3 múlva ( az időpont még nem fix, azért, hogy mindenkinek megfelelőt találjunk). A tervben egy közös, egésznapos piknik szerepelne, amire mindenkinek kötelezően kellene hoznia a családot is. Helyszínnek a Tőserdőt gondoltuk egyenlőre. Ötleteket javaslatokat kérek. 2-3óra? 2-3nap? 2-3hónap? :oops: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Javítva!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Oksa!! :( Az ötlet egyébként szuper!!! A részleteken dolgozunk... :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Tegnap este messengeren megegyeztünk, hogy tartani kellene egy szekció talit 2-3 hét múlva ( az időpont még nem fix, azért, hogy mindenkinek megfelelőt találjunk). A tervben egy közös, egésznapos piknik szerepelne, amire mindenkinek kötelezően kellene hoznia a családot is. Helyszínnek a Tőserdőt gondoltuk egyenlőre. Ötleteket javaslatokat kérek. Persze hogy ott leszünk. Szerintem szombaton lenézek a tősbe, hogy milyen ott a helyzet. 1 hete voltam utoljára arra, és akkor még nagyon fent volt a víz. Szinte az egész parkoló vízben állt :( Mit kellene főzni szerintetek? Marhapöri-pacal? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Persze hogy ott leszünk. Szerintem szombaton lenézek a tősbe, hogy milyen ott a helyzet. 1 hete voltam utoljára arra, és akkor még nagyon fent volt a víz. Szinte az egész parkoló vízben állt :lol: Mit kellene főzni szerintetek? Marhapöri-pacal? :D De jól beszélsz sexciótársam! :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Jut eszembe: SLR futam-ra megyünk akkor vasárnap ugye? Ott is tervben volt egy kis főzöcske, de rég nem beszéltünk róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Jut eszembe: SLR futam-ra megyünk akkor vasárnap ugye? Ott is tervben volt egy kis főzöcske, de rég nem beszéltünk róla. Eléggé elült a téma, pedig igen-igen közeledik és lassan le kellen fixálni, hogy ki mit, mennyiért, meg ilyenek.Sztem. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Eyg jó bográcsos tényleg jó lenne!! A krumplipucolásba benevezek..De ha esetleg köretnek vmi pörkölttésztára gondoltok(Szarvacska,tarhonya,kettősorsó,bordáscső..stb) a cégem sponzorájjjja. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Akkor szerintem kezdjük el kitalálni a kalocsai kirándulás menüjét, és hogy ki mit akar hozni ehhez! Na ki mit enne? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Bocsika! Én a Tőserdei piknikre gondoltam...Kalocsára-sajna-nem jutunk el :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Bocsika! Én a Tőserdei piknikre gondoltam...Kalocsára-sajna-nem jutunk el :( Majd ha lezajlot Kalocsa akkor beszélhetünk arról is, de szerintem addig függesszük fel ,mert bekavarodunk :lol: :D :D Sajnálom , hogy nem tudtok jönni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Srácok!!! Lesz nekünk időnk főzőcskére Kalocsán? Elég sok program lesz : http://www.carstyling.hu/news_shower.php?id=799 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Sztem szendvicsparty, és nyálcsorgatás lesz.A főzőcske pedig megmarad Hartára, és Tősre.Sztem. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Én is benne vagyok egy kis főzőcskébe Tős-ön! Mondjuk én hoznék egy kis sütit, ha van rá igény? :( Kalocsára is remélem, eljutunk, de ott tényleg lehet, hogy hozott kaja lesz. (megint csokis croissant.... 8) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Szerintem sütire mindenkinek van igénye :D Hétvégére elég rossz idő mond sajnos :( :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 az M5 Pesti kivezetésénél lesz most (hát igen tesco parkolóban). azért eléggé hivatalosnak tűnik egy 10 éves klubtól A http://www.acch.hu szervezi. látogatóknak ingyenes, ha többen összeülünk egy autóba egy ezres plussz kajapia árából kijöhet az út. Hm. Az a bajom, hogy nem találok infot arról, hogy mégis mire lehetne számítani! http://video.racing.hu/files/1073/datteln2...o.racing.hu.wmv Erre azért nyilván nem... de azért nem lenne rossz, ha tudnánk miről is van szó. Engem nem hatnak meg a jelenlegi amcsi gépek különösen. Amik viszont nagyon érdekelnének, azok a 60-70es évek komoly masinái! Blitz autoparkja még izgalmas lehet. Hm. Kicsi attól félek ezen a talin, hogy lesz egy pár Chrysler Neon, Pontiac Fiero, max 1-2 Camaro. Szóval semmi komoly. Te ezt hogy látod? Ha azt mondaná valaki, hogy lesz egy öreg Chevy Impala, egy Dodge Charger, és egy öreg Mustang... simán felmennék. :wink: De én kicsit félek, hogy mit takar egy magyarországi amcsi autó tali. Hm. Kicsit pesszimista vagyok. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Ha jó lesz az idő, akkor előjönnek az 50-es évek amerikai autói. Szerintem csak a mi kerületünkben van legalább 8-10 ilyen. Szóval szvsz nem fogtok csalódni, ha eljöttök. :wink: Mondjuk mindíg szokott lenni olyan is, amelyikkel még egy városban sem vagyok szívesen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Ha jó lesz az idő, akkor előjönnek az 50-es évek amerikai autói. Szerintem csak a mi kerületünkben van legalább 8-10 ilyen. Szóval szvsz nem fogtok csalódni, ha eljöttök. :wink: :( jól hangzik! Na én még egy ilyenért elmennék Zalaegerszegbe is: http://video.racing.hu/files/1073/allthree...o.racing.hu.asf Mi hangja van ennek a gépnek!!! :( Bár az a baj, hogy a hétvégére elég rossz időt ígérnek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Nem semmi hangja van ténleg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts