Kacsero Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Vagy van itt is board computer cuccli! http://cgi.ebay.at/MID-Bordcomputer-Opel-V...1QQcmdZViewItem Üdv Dénes nem is E-Bay függő... :unsure: :huh: ...Ha mégsem, tudod, hogy Kacsero hazahozza amit rendelsz! :lol: Persze, ha a posta időben meghozza...de tényleg rajtam nem múlik, ami jön azt viszem... :lol: ha nyergesvontatóval közlekedne, az is megtelne, nem? :lol: :D na azért ott még nem tartunk, de igyekeznek a Cartársak, hogy sose menjek "üres" autóval haza... ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Multkor a CS.-n ment a csevej, hogy a Bravo-ba jó a Marea projektoros lámpája, de akciósan is v.mi 17-8e. péézre jött ki/stück. Rákerestem az Ebayen, aztán betoltam a linket.Néztek is nagyot, de bizalmatlanok voltak, és kérdezték, hogy szoktam-e innen vásárolni.Aztán mondtam, hogy nálunk a klub innen öltözteti az autóit szinte! :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 enyém enyém enyém enyém enyém enyém enyém !!!!!!!!! http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...em=200076237150 klafffffaaaaaaaa!!!! enyém! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 enyém enyém enyém enyém enyém enyém enyém !!!!!!!!! http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...em=200076237150 klafffffaaaaaaaa!!!! enyém! Ez v.mi szado/mazo kellék? :huh: :unsure: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 kell ez vkinek 4euroért? CD-Wechsler Marke: Sony Model: CDX-616 RMS in Watt pro Kanal: 100 Anzahl Kanäle: 2-Kanal Artikelzustand: Gebraucht http://cgi.ebay.de/Sony-Wechsler-Magazin-1...1QQcmdZViewItem Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 ja, de inkább mazo tenetudnád tte jöhettek hozzám motorcseréni, van minden ami kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Ez v.mi szado/mazo kellék? :huh: :unsure: :lol: :lol: :lol: Harang tartó! :D ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 majdnem harangnyelvtartó hogy egész pontosak legyünk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 kell ez vkinek 4euroért? PLUSz 5 euró a postaköltség, ha jól látom... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 a harangtartó mellett elfér, null eur postakltsg Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 majdnem harangnyelvtartó hogy egész pontosak legyünk :unsure: :huh: :lol: Puncipöcöktartó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 na fejezzük be a horrorshowt, még úgymaradok Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 ja, de inkább mazo tenetudnád tte jöhettek hozzám motorcseréni, van minden ami kell Zsirááf!!!Az az igazi lazaság! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 azis van, de enélkül sérülhet a lakk pár perce a németeknél fölkínált vki egy barkácsmentes sibedás voyage-t + egy négyajtósat ötszázért a kettőt meghalok hihetetlen csak a voyage háromszor annyit ér látatlanba namindegy kaparom tovább a gittet Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 az a CD tár nem is Cd tár, csak a belseje, önmagában nem ér semmit, főleg nem 4 eurót. (rákerestem, hogy kellene kinéznie) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 Az eladó alkatrészek/tuning cuccokba tettem pár dolgot.Lehet rá jelenkezni.......... Az uccsó lökést az adta meg, hogy ma annyiért elvitték volna az első lámpákat, mint amennyiért én vettem.Asszem vissza is hívom a srácot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 Az eladó alkatrészek/tuning cuccokba tettem pár dolgot.Lehet rá jelenkezni.......... Az uccsó lökést az adta meg, hogy ma annyiért elvitték volna az első lámpákat, mint amennyiért én vettem.Asszem vissza is hívom a srácot. Közben fejlemények voltak, ugyanis hívott egy emberke, hogy holnap megnézné a gépet, és ha jó és meg tudunk 1ezni, akkor elviszi.Hm.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Közben fejlemények voltak, ugyanis hívott egy emberke, hogy holnap megnézné a gépet, és ha jó és meg tudunk 1ezni, akkor elviszi.Hm.......... Wolfi: inkább fogd meg a vevőt, látom már nagyon szabadulnál. Inkább engedj kicsit mint ne vigye el, hisz eladó! De akkor már nem az lesz a baj, hogy miért nem jelentkezik senki, hanem, hohy miért ilyen olcsón adtam :unsure: Nekem is ez volt , 1.5 alatt nem akartam adni, és aztán 1,2-ért ment el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Wolfi: inkább fogd meg a vevőt, látom már nagyon szabadulnál. Inkább engedj kicsit mint ne vigye el, hisz eladó! De akkor már nem az lesz a baj, hogy miért nem jelentkezik senki, hanem, hohy miért ilyen olcsón adtam :huh: Nekem is ez volt , 1.5 alatt nem akartam adni, és aztán 1,2-ért ment el. A helyzet ennyire nem vészes, mert az autó listaára 1.057M, ha kiszedek minden tuning cuccost belőle.A kiszedett cuccosokból pedig az előzetes közvéleménykutatás szerint kb. 180-200e.ft-ot tudnék kiárulni, ami sztem nem egy rossz perspektíva............ Éppen ezért nem akarok tőle mindenáron szabadulni. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Szevasztok! Szoktatok még rendszeres összeröffenést tartani (pl: CP)? Mostanában nem járok annyit a fórumon (főleg nem minden topikban) :huh: , és most hirtelen nem találtam erről infót. Lehet, hogy a jövő hétvégén megyek Szarvasra, és ha lenne egy tali, esetleg benéznék ebbe az aktív szekcióba! Ez nem 100%, eddig kb.50 :unsure: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Szevasztok! Szoktatok még rendszeres összeröffenést tartani (pl: CP)? Mostanában nem járok annyit a fórumon (főleg nem minden topikban) :huh: , és most hirtelen nem találtam erről infót. Lehet, hogy a jövő hétvégén megyek Szarvasra, és ha lenne egy tali, esetleg benéznék ebbe az aktív szekcióba! Ez nem 100%, eddig kb.50 :unsure: . Minden péntek 19:30! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Minden péntek 19:30! Köszi! :huh: Ha úgy alakul, akkor még jelentkezek :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Köszi! :huh: Ha úgy alakul, akkor még jelentkezek :unsure: Címet adjak?GPS-hez! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Nem várok tovább, akinek kell v.mi a gépből, szóljon......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Nem várok tovább, akinek kell v.mi a gépből, szóljon......... Nem vitte el a gyerek? Most azon agyalok mi is kellene hirtelen! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts