warwolf Elküldve Február9, 2007 Megoszt Elküldve Február9, 2007 Na EZ a gusztustalan :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február9, 2007 Megoszt Elküldve Február9, 2007 Nem hiszem, hogy a vérmintának kellene döntő bizonyítéknak lenni abban, hogy kinyírt két ártatlant. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február9, 2007 Megoszt Elküldve Február9, 2007 Nem hiszem, hogy a vérmintának kellene döntő bizonyítéknak lenni abban, hogy kinyírt két ártatlant. Ezen a szinten, ahol ezek az emberkék mozognak, mindent ki lehet csűrni/csavarni jogilag.Tudod, nincs vesztett per, csak béna ügyvéd. Bezzeg ha v.mi hozzánk hasonló humanoid csinálta volna ugyanezt......... :unsure: Már régen gyorsított eljárással elküdtek volna bennünket 15 évre egy mozigépészképző tanfolyamra.......... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Február9, 2007 Megoszt Elküldve Február9, 2007 asszem ma nem megyek át kecsóra, majd csak hétfön Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 erről beszéltem a múltkor: www.shchip.hu bp. XI. Etele út 67. 203-7375 203-7376 PIII 9900 Ft-tól 17" monitor 5000 Ft-tól 99-ben voltam náluk utoljára, akkor még PI-es gépeket árultak.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK: MAJA-nak! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 Boldog szülinapot kívánok Máritnak!!!!!!!!!! :unsure: :huh: Tegnap Wolfi segítségével megérkezett a lámpácskám. Hétfőn szerelik be. Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy áll majd a kocsinak.... Még 1x köszönet Csabának is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 Tegnap Wolfi segítségével megérkezett a lámpácskám. Hétfőn szerelik be. Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy áll majd a kocsinak.... Még 1x köszönet Csabának is. :unsure: Nagyon szívesen, remélem jó lesz... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 Én is Boldog Születésnapot kívánok Paja vezérének! :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 Tegnap Wolfi segítségével megérkezett a lámpácskám. Hétfőn szerelik be. Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy áll majd a kocsinak.... Még 1x köszönet Csabának is. :huh: Nicsak nicsak... csak nem angyali dolgokról van szó Edit? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maja Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 Köszönöm szépen... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 Ma lőttem a képet, míg vártam a többi G Astrást..nem a kocsi a lényeg hanem a kis állat a bal felső sarokban.. Isten éltessen Maja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február11, 2007 Megoszt Elküldve Február11, 2007 Én meg bocsi, hogy nem voltam MEETen, de elutaztunk, aztán egész 7végén fűrészeltem........gyümifákat. Meg találkoztam Corsarulez cartársnővel, meg láttam a már korábban emlegetett QP-t, meg egy Calibrát is.utóbbi jelenleg az egyetlen Kiskőrösön.Szépen meg van optikázva, meg a hangja is elárulja, hogy 16V. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Még a nyáron!KOMA szervíz összeugrott egy nagy-közös zserelésre! :unsure: Csinálhatnánk máskor is ilyet! :lol: Vectra BC? Még pár funkció nem tökéletes :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Ezek szerint sikerült beépíteni a kapcsolót, volt csatlakozó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Paja! A következő BC bekötés a tiéd lesz....kezdheted összeszedni a cuccokat! :unsure: Tomi! Ha más nem lesz letiltjuk a check-controlt...de közben rájöttem hol van a hiba és semmi köze sincs a telematikhoz! :huh: Még 2 napig lehet licitálni, ha gondolod: http://www.teszvesz.hu/item164778860_opel_...rdcomputer.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Vagy van itt is board computer cuccli! http://cgi.ebay.at/MID-Bordcomputer-Opel-V...1QQcmdZViewItem Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Paja! A következő BC bekötés a tiéd lesz....kezdheted összeszedni a cuccokat! :lol: Már megvolt minden, de a Tomi beépítette a kormánykapcsolót... :unsure: Magának... :huh: Na sebaj , majd csak szerez a K.O.M.A. 1-et... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Na sebaj , majd csak szerez a K.O.M.A. 1-et... :lol: :lol: Milyen kell pontosan? :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 BC-s kormánykapcsolóról van szó, lehetőleg 5 ajtós. Tehát hátsó ablaktörlős.... :unsure: De igazándiból ez legyen a Tomi dolga....Ő kérte el az enyémet.... :lol: :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Nicsak nicsak... csak nem angyali dolgokról van szó Edit? :unsure: Nem, de nagyon szép csillogó-villogó szem lett! Kissé megszenvedtek vele a szervízben, de megérte! :huh: Képek nemsokára..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Nem, de nagyon szép csillogó-villogó szem lett! Kissé megszenvedtek vele a szervízben, de megérte! :unsure: Képek nemsokára..... UGY. dolgoknak mindig ez az átka, de legalább jól néz ki!Ha mégsem, tudod, hogy Kacsero hazahozza amit rendelsz! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 ha nyergesvontatóval közlekedne, az is megtelne, nem? :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Ma lőttem a képet, míg vártam a többi G Astrást..nem a kocsi a lényeg hanem a kis állat a bal felső sarokban.. Jó kép. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Jó kép. :huh: Gepárd gyorsizé! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts