ENDYKA Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 haladtam.......rendesen.Amikor végre haza értem, volt 1féle szaga a kocsinak, fék/kupufogó, miegymás! :huh: A Kecsói MadMax!! :lol: Ilyenkor persze még 1 :unsure: -t se látni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Ilyenkor persze még 1 :unsure: -t se látni! :huh: Szted utol tudott volna érni?Amilyen bambák voltak ma a népek, tuti, hogy összetörték volna a gyalogkakukkjárágányt......... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Vannak ilyen napok Pesten is: múlkor azon röhögtünk, hogy ha nem figyelek eléggé, legalább 1 tucat magyar "navahót" tűzhettem volna a kocsi elejére..sokan akartak a kerekem alatt végezni, mint a macskák bagzáskor :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Ismerős a verda ? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 tenap visszahívtak :unsure: megvan a főnöki engedély mehetek válogatni karosszéiaelem maradványokat a márkekerbe!! srácok törjétek a verdát ne sajnáljátok, tudjak miből válogatni!!! hatalmas segítség ez nekem, ha találok olyan formát, amit nem kézzel kell kikalapálni, csak kivágom kis alakítás és már serceghet is a hegesztő thx márkaker!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 ja : tegnap villamosoztam az új sárgával ehhh hogy gyorsul! apppppám!! ahogy megindul a megállóból az a hatalmas test kíváncsi lennék egy gyorsulásra mondjuk Trabi ellen (azonos terhelés mellett: 1 fő sofőr) háát lehet a Trabi maradna hátul Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Banyek, jöttem ma haza melóból, de előtte elugrottam egy helyre.Hát még egnnyi kib @szott birkát az úton.......1Xűen hihetetlen.Nem elég, hogy gyök2vel mennek, de irányjelzőt sem használnak.1Xűen röhej.Sikerült is felQrnom magam agyilag, szal én azért haladtam.......rendesen.Amikor végre haza értem, volt 1féle szaga a kocsinak, fék/kupufogó, miegymás! :unsure: Pontosan velem is ez volt ma! Két eset! 1.A nagy posta melett parkoltam a kisutcában,a mistral pc bolttal szemben.Kiakartam állni a parkolóból.Tolattam ki és megtörtént velem ugyanaz,mint multkor ugyanitt.Beteszem hátramenetbe a cégest,írányjelző ki és nagyon lassan elkezdem tolni ki a farát!Ugye csak tükörből látok ilyenkor,mert bódés a ford!Erre megáll mögöttem egy mutyukis 30 körüli fószer és nyomja a dudát és mutogat nekem,hogy miért nem figyelek??? Tükörben figyeltem,aztán gondoltam egyet és kiszálltam!Letekeri az ablakot és ordít nekem,hogy miért nem figyelek?Kérdeztem tőle,hogy szerinte én a bódé mügöl hogyan láthatnám őt?Meg egyébként is kresz szerint én úgy emléxem jobbról érkező tolató járműnek alapesetben elsőbbsége van!Anyázott még párat és nagygázzal elment. 2.Ma jötem be meló után a kápolna utcán.A kuti butik után a munkácsy utca sarkánál ugye kiraktak egy balra kanyarodni tilos táblát!Egy csaj ment előttem,ő volt az első a lámpánál,én utána,mögöttem pedig a rend őrei! :lol: Csaj megállt a munkácsy sarkánál,feltartotta az egész sort és írányjelző balra!Elöször vártam,aztán villantottam!Semmi!Pici duda!Semmi!Nagyon jól tudta a csaj,hogy ott nem lehetne balra menni!Erre csak megindult balra,de ekkor már lépett ki mögülem a zsaru az octáviával és kék villogóval utána!Azt hiszem egy életre megtanulta a csaj,hogy ott nem megyünk balra! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 de ekkor már lépett ki mögülem a zsaru az octáviával és kék villogóval utána!Azt hiszem egy életre megtanulta a csaj,hogy ott nem megyünk balra! :huh: Mostanság amúgy elég aktívak a rend őrei Kméten............ :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Ahogy olvasgatom a hsz.-okat örülök, hogy már nem sofőrként dolgozom. 10 éve egész más volt a helyzet... :unsure: A mostani munkábajárás is épp elég macera néha...(nem a távolság a gond, kb. :2km...) Inkább a későnkelés okoz gondot. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Nálunk is igen aktívak a rend őrei...viszont olyan irattartóm amit nem tudnak szó nélkül hagyni, dicsérik! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Nálunk is igen aktívak a rend őrei...viszont olyan irattartóm amit nem tudnak szó nélkül hagyni, dicsérik! :lol: S, még ŐK kérnek elnézést! :huh: Ebként voltam ma egy Sonkaporta nevű helyen, a piac, Piaristák felöli oldalában.Nagyon durva kaják vannak ott.Finomabbnál finomabb falatok. Úgyhogy ha v.ki szereti a hasát, ne habozzon!!Bár nem olcsó, de amit vettem, az piszok finom volt........... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Jó az a kép, ahol ellepik az Opelek az utcát! :unsure: :huh: A szomszédok tuti nem mernek kötekedni Wolfiékkal.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Jó az a kép, ahol ellepik az Opelek az utcát! :huh: :lol: A szomszédok tuti nem mernek kötekedni Wolfiékkal.... A család ha összegyűlik nem tűri a beszólást!Vagy különben lófejet kap az ágyába! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 GEPRAD: Vazze te nem latsz kora reggel :huh: Lanchidnal villogtam veszettul de se kep se hang :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 GEPRAD: Vazze te nem latsz kora reggel :huh: Lanchidnal villogtam veszettul de se kep se hang :unsure: Te reggel kinyitod a szemed? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 ha vezetek akkor alatalaban igen :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Hát reggel is volt, meg esett is (én meg este mostam kocsit), meg az orvoson gondolkodtam, hogy merre is találom a rendelőt (gyerekorvos N.o.-ban van, a helyettest kerestem), meg valaki villantott hogy elsőbbséget ad, és örültem hogy haladok. Persze nem figyeltem arra, hogy ki ül épp szemben a másik kocsi volánjánál. De valami fekete autó rémlik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 A család ha összegyűlik nem tűri a beszólást!Vagy különben lófejet kap az ágyába! :unsure: Petipapagály! :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Kollega mesélte tegnap, hogy elment a céges movano-val tankolni. A száz literes tankba sikerült 96 liter üzemanyagot tölteni, miközben a shopban a szexújságokat lapozgatta. Fizetéskor meg nézett nagyot, hogy benyát rakott a dízelbe. :unsure: Még szerencse, hogy szemben van az Opel kereskedés ahova áttolták, és kimosták a tankot. :huh: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Kollega mesélte tegnap, hogy elment a céges movano-val tankolni. A száz literes tankba sikerült 96 liter üzemanyagot tölteni, miközben a shopban a szexújságokat lapozgatta. Fizetéskor meg nézett nagyot, hogy benyát rakott a dízelbe. :huh: Még szerencse, hogy szemben van az Opel kereskedés ahova áttolták, és kimosták a tankot. :lol: :lol: :lol: :D na vazze...ezen most jó röhögtem... ;) :) :P az idióta... Gondolom ez az Ő sara....96 lityi benya... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 na vazze...ezen most jó röhögtem... :huh: :lol: :lol: az idióta... Gondolom ez az Ő sara....96 lityi benya... :unsure: Remélem volt annyi eszük, hogy felfogják 1 hektós hordóba..hisz ilyen lightosan dízeles benya bőven megfelelő a benyásban.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Frankó volt ez a mai nap.Délután sétáltunk a családdal, és a Centrumnál 16 fok volt....... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Hát reggel is volt, meg esett is (én meg este mostam kocsit), meg az orvoson gondolkodtam, hogy merre is találom a rendelőt (gyerekorvos N.o.-ban van, a helyettest kerestem), meg valaki villantott hogy elsőbbséget ad, és örültem hogy haladok. Persze nem figyeltem arra, hogy ki ül épp szemben a másik kocsi volánjánál. De valami fekete autó rémlik. jaja fater fekete C3-masaval voltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Frankó volt ez a mai nap.Délután sétáltunk a családdal, és a Centrumnál 16 fok volt....... :unsure: Erdekes ez az idojaras en is epp neztem ma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Erdekes ez az idojaras en is epp neztem ma. Agyaltam is azon,hogy feldobom a nyári papucsokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts