paja Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Háááát lopni sem ér... :unsure: :huh: :lol: Forrásom a mai Petőfi Népe... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Más téma, holnap megpróbálok időpontot kérni a sqash-ra, melyik napot jelöljem meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Na itt az igazság, semmilyen robbanás nem volt a Kurucz Krt.-on. "Fiaink röködtek" és túl alacsonyan vágták neki... :unsure: tehát hangrobban ás volt... :huh: Én beszéltem a Virgil-lel (ezüst QP-s srác), az APEH-nél dolgozik... és ő mondta, hogy ott volt a robbanás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Szombaton melózok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Szombaton melózok... Akkor vasárnapra próbálok szerezni 17:00-ra időpontot. Elvileg az elmúlt hétvégén felújították a pályákat. Csak megemlítem, hogy ismét van féktisztító, akit érdekel az keressen. Klímatisztító is megoldható, de csak teljes áron: 3312+Áfa bruttó: 4140- Speckó cső amivel használható: 692+Áfa bruttó: 865- Össz: 5005- Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 Nekem van egy olyan sanda gyanum, hogy a robbanást egy disszu palack okozhatta.Mert ugye elvileg 3 emberke volt a tűz keletkezésének időponjában az épületben.Gondolom flexeltek, vagy vághattak v.mit lánggal, így keletkezhetett a tűz.Mert ugye a hűtőház szigetelése fokozottan gyúlékony anyag volt. Amikor látták, hogy zűr van, kimenekültek az épületből.A palack bent maradhatott.Aztán mivel bent maga volt a lángoló pokol, így értelemszerűen a palack sem bírta a hőpróbát, és elszállt.Szerintem......... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 Ja igen!Boldog Szülinapot kívánok Ferencünknek!A füle érjen a bokájáig! :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 Semmiféle robbanást nem említenek... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 holnap meet a szokott helyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 Semmiféle robbanást nem említenek... :unsure: Amekkora volt ott akkor a füst........... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 holnap meet a szokott helyen? Bezony......... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 Nekem van egy olyan sanda gyanum, hogy a robbanást egy disszu palack okozhatta. :unsure: az komoly robbanás lett volna! mert a disszu mellett van egy oxigén is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 Boldog Szülinapot Ferinknek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 Semmiféle robbanást nem említenek... :unsure: Arról sem írnak a cikkben, hogy 209 km/h GPS szerint az autóm végsebessége... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Speed! Az én "hurka" 1.4-esem is tud GPS szerint 201-et...erős hátszélben biztosan elérni a 209-et is. :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Tegnap feelingeltem 1t, kicsit ilyen sávváltós, őrültködős óvatossas módon, erre majdnem sikerült fognom egy Seicentót, aki rögtön a belső sávba sorolt be a buszpályaudvarnál.Sok időm nem volt, így villantás, aztán téptem ki a külsőbe a kormányt.Ilyenkor mindig hálát adok az ültetett futóművemnek.Mert szó nékül teszi a dolgát............pedig nem mentem 210-el.......... :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Speed! Az én "hurka" 1.4-esem is tud GPS szerint 201-et...erős hátszélben biztosan elérni a 209-et is. :huh: :unsure: Gyere csapassunk egyet a körgyűrűn! :lol: Egyébként nem a sebességen volt a hangsúly. Arra akartam rámutatni, hogy attól, hogy nem írnak valamiről az újságban, attól az még úgy lehet! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Egyébként már nagyon viszket a talpam! Ma este tuti a QP-val megyek! :unsure: Hiányzik már a csapatás! (egyre jobban agyalok rajta, hogy le kéne majd cserélni előbb-utóbb egy turbo-sra! :huh:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 (egyre jobban agyalok rajta, hogy le kéne majd cserélni előbb-utóbb egy turbo-sra! :huh:) Az ilyennek mindig autócsere a vége.......... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Az ilyennek mindig autócsere a vége.......... :unsure: Tudom... veszélyes sajnos az ilyen gondolat! Főleg, mert akkor tuti kereshetnék új barátnőt is! Kriszti ugyanis vagy megölne, vagy elhagyna! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Tudom... veszélyes sajnos az ilyen gondolat! Főleg, mert akkor tuti kereshetnék új barátnőt is! Kriszti ugyanis vagy megölne, vagy elhagyna! :unsure: .........vagy átülhetnél a Puntóba, mert lenyúlná a TQP-t! :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 .........vagy átülhetnél a Puntóba, mert lenyúlná a TQP-t! :unsure: :huh: :lol::lol: :lol: :D Egy nőnél sosem lehet tudni! ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 :unsure: :huh: :lol: Egy nőnél sosem lehet tudni! :lol: :lol: Lásd Uhu esete! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Február3, 2007 Megoszt Elküldve Február3, 2007 Dénes, ide írd be az autód adatait, mélben válaszolnak: http://www.opel.de -> Dienstleistungen -> Opel Service -> Fragen an Opel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február3, 2007 Megoszt Elküldve Február3, 2007 A kupékról jut eszembe, Kőrösön (vagy környékén) van egy fekete QP, a hátulján szürke rajtzászlókockák. K-s rendszámú, nyáron hozták be, még láttam ideiglenes rendszámmal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts