Gepard Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 Pénteken nem hiszem, hogy tudok menni, mert a Balatonnál leszünk. Ha időben érek beugrom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Mint írtam(csak ugye olvasni tudni kellen) ha normálisan megcsinálod 2-3 hónapig jó. Esetleg itt ott lekopik,de arra csak rá kell javítani. TEEEEE! :) :) Ezt mondom, hogy 2-3 havonta kinek van arra ideje, hogy megcsinálja? Pont ezért írtam, hogy a TIED most mié nem olyan szép??? Mert Neked sincs időd, hogy mindezt megcsináld!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Utángyártott lököst meg ne vegyél!!! Én is megbántam nem passzol rendesen, alig tudtuk felrakni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Pénteken nem hiszem, hogy tudok menni, mert a Balatonnál leszünk. Ha időben érek beugrom. :) Fürödni hideg, fakutyázni meleg... :) :lol: :) esetleg pecázni lehet... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 :) Fürödni hideg, fakutyázni meleg... :D :) :) esetleg pecázni lehet... :D A favágás a nagykirályság! :) A legnagyobb lazaság ilyenkor! :D Főleg, hogy viharos erejűszéllökéseket jósolnak péntekre.................. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 A favágás a nagykirályság! :) A legnagyobb lazaság ilyenkor! :) Főleg, hogy viharos erejűszéllökéseket jósolnak péntekre.................. :lol: Ha hátba kapja a szelet, csak fel kell emelni a baltát, a szél a többit elintézi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 ... Főleg, hogy viharos erejűszéllökéseket jósolnak péntekre.................. :) Sajnos itt már tegnap éjjeltől az van...most is! Az előbb is alíg bírtam beszállni a kocsiba, először kinyitni volt nehéz az ajtót, utánna meg becsukni.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 ... Főleg, hogy viharos erejűszéllökéseket jósolnak péntekre.................. :lol: Elvileg azért ekkor mert mindenkinek így jött össze az időpont. Fater már lent van eddig nem szólt, hogy maradjunk. És épp azért kell kivágni, hogy ne dőljön a házra. Mindenesetre biztos érdekes menet lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 TEEEEE! :) :) Ezt mondom, hogy 2-3 havonta kinek van arra ideje, hogy megcsinálja? Pont ezért írtam, hogy a TIED most mié nem olyan szép??? Mert Neked sincs időd, hogy mindezt megcsináld!!! :lol: Érdekes,honnan tudod onnan dajcsból,hogy milyen az én lökösöm? :) 2-3 havonta csak rájavítani kell,de nem vitázom én ezen,okos enged... :) Vegyen utángyárott lököst és kínlódjon vele! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Érdekes,honnan tudod onnan dajcsból,hogy milyen az én lökösöm? :) 2-3 havonta csak rájavítani kell,de nem vitázom én ezen,okos enged... :) Vegyen utángyárott lököst és kínlódjon vele! Karsszériától függően, akár v.mi egyedi darab is szóba jöhetne lökhárítóilag.......... Szerintem....... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január19, 2007 Megoszt Elküldve Január19, 2007 Érdekes,honnan tudod onnan dajcsból,hogy milyen az én lökösöm? :) NO COMMENT! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január19, 2007 Megoszt Elküldve Január19, 2007 Igen szép időnk van ma kora reggel.Szé az ugyan nem erős, de szakad az eső.Ez igazán klassz dolog.... Legalább a cserpákok a helyükön maradtak.Egyenlőre......... Mert az, hogy január.19.-én, reggel 5:33-kor 11.5 fok volt a kinti hőmérőm tanulsága szerint......szóval ez kisit durva banyek........ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mandino Elküldve Január19, 2007 Megoszt Elküldve Január19, 2007 Kecskeméten hol lehet ablakot fóliáztatni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január19, 2007 Megoszt Elküldve Január19, 2007 Kecskeméten hol lehet ablakot fóliáztatni? Hát,ha ma este 19:30-ra a petöfi városba eljösz a La Verde pizzériába,megtudhatod!Mert bizony ezt is tudunk intézni! :lol: U.i.: tök jó lett az új fórummotor,már csak két dolog kellene a teljességhez!Európai szabványú 24 órás ídőkijelzés a hozzászólásokhoz és több smiley!Semmi több nem kellene! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január19, 2007 Megoszt Elküldve Január19, 2007 Hát,ha ma este 19:30-ra a petöfi városba eljösz a La Verde pizzériába,megtudhatod!Mert bizony ezt is tudunk intézni! :lol: U.i.: tök jó lett az új fórummotor,már csak két dolog kellene a teljességhez!Európai szabványú 24 órás ídőkijelzés a hozzászólásokhoz és több smiley!Semmi több nem kellene! Jaja gyere és segítünk! J0hnny nekem még szokni kell ezt a motort, mert a jelez és fel gombok, stb... de ne legyünk telhetetlenek. Előbb utóbb összejön, még nagyon friss. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január19, 2007 Megoszt Elküldve Január19, 2007 Jót tett az arculatfrissítés.Én is csak drakulálni tudok az elkövetőknek. :) Valamint jelezném a harcostársaknak, hogy én mánn Kiskőrösön vajok, szal ma este nem leszek meetileg........ De bazz, hogy erre mennyi par@szt van.........Esk. Izsákig nem volt senkinek semmi baja az Angelekkel.Ahogy elhagytam Páhit, mindenki villogott, mint aki ismer.Közben meg nem......... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Január19, 2007 Megoszt Elküldve Január19, 2007 haj, én se megyek át ma, majdcsak holnap Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január19, 2007 Megoszt Elküldve Január19, 2007 Én viszont megjelenek, mert nem mentünk favágni. Wolfi láttam amikor tankolni voltál, épp hazafele döngettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január19, 2007 Megoszt Elküldve Január19, 2007 Fura, hogy Wolfinak nincs avatarja.... Olyan "szárazak" a megszólalásai! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január19, 2007 Megoszt Elküldve Január19, 2007 Igen szép időnk van ma kora reggel.Szé az ugyan nem erős, de szakad az eső.Ez igazán klassz dolog.... Legalább a cserpákok a helyükön maradtak.Egyenlőre......... Mert az, hogy január.19.-én, reggel 5:33-kor 11.5 fok volt a kinti hőmérőm tanulsága szerint......szóval ez kisit durva banyek........ :) Hát nem kicsit durva... :) Én most értem haza a melóból, itt vége a szélviharoknak... :) annyira nem volt nagy balhé itt, mint ahogy a hírekben hallani... Most csendesen szemerkél az eső, és 23.30-kor +13 fok volt!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 nyaron meg lesz majd 60 fok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Biztos lesz ennek még böjtje, de annak örülök, hogy idén még kevés "sótámadásban" volt részünk. Mikor karácsony környékén hideg volt, iszonyt sok sót szórtak ki a főutcára, teljesen fehér szemcsés volt az út. Nem sajnálták.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 nyaron meg lesz majd 60 fok :lol: Neeem. Azt mondják, hogy ugyanilyen lesz a nyár is. Vagyis enyhe. Nem lesz igazán meleg nyáron. 20-25 fok átlagos nappali hőmérséklet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Fura, hogy Wolfinak nincs avatarja.... Olyan "szárazak" a megszólalásai! :) :) Majd találok v.mi frappáns képet, és felrakom.A régi is szép volt, de nem az igazi! :lol: Amúgy kerestelek telegrácson, de nem vetted fel.Petivel szerettem volna beszélni,mert áll náluk egy nagyon szép Astra G Caravan.1.7DTI............mert kitudja....... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Neeem. Azt mondják, hogy ugyanilyen lesz a nyár is. Vagyis enyhe. Nem lesz igazán meleg nyáron. 20-25 fok átlagos nappali hőmérséklet. Tavaly nyáron is azt mondták,hogy hideg és esös lesz,de emlékezz csak vissza,hogy a pályanapon milyen idő volt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts