ENDYKA Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 Na hamarosan én is Opeles leszek, már meg van rendelve :) Légy üdvözölve! Használd majd egészséggel a Corsát és legyen sok örömöd benne!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Na én megragadom az alkalmat, és Boldog szülinapot kívánok Kacsero cartársnak!Isten éltessen de murvasokáig!!!!!!!! :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Mandino üdvözlet közöttünk! Csabinak meg Boldog Szülinapot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Csabinak! Boldog szülinapot, az IGO navigáljon utadon... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Happy Birthday Kacsero!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Boldog születésnapot KACSERO! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Üdv Mandino! Csabi Boldog Szülinapot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Sok Boldog Szülinapot Csabi ( Kacsero )! ! ! :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Köszönöm Szépen Srácok! :lol: Mandino, üdv. a csapatben! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz :lol: Boldog szülinapot Csabi! Üdv: Mandino Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Tegnap délelőtt, a budai kapunál megint mértek, most viszont 1 sötétkék civil F Astrából!! :) HEY-018-as azonosítóval! Csak infónak mondom, hogy figyeljetek otthon, mert valszeg, ezt több helyen is be fogják majd "vetni"! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Boldog szülinapot Kacsero ! Szerintem tutti hogy eladjak a gokartpalyat, most mondtak a KTV-n hogy akar 600 millat is meger mint ipari terulet ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Boldog szülinapot Kacsero ! Szerintem tutti hogy eladjak a gokartpalyat, most mondtak a KTV-n hogy akar 600 millat is meger mint ipari terulet ! Megérni megér, bár ez relatív.Semmilyen igazi infrastruktúra nincs oda kiépítve, ami ezt támasztaná alá. Hamarabb éri meg a Bertrans környékére települni, mert nagyon komoly pénzeket lehet kapni a fejlesztésre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Boldog szülinapot Kacsero ! Boldog szülinapot Csabi! BITTEDANKE! :lol: Szerintem tutti hogy eladjak a gokartpalyat, most mondtak a KTV-n hogy akar 600 millat is meger mint ipari terulet ! Bizzunk benne, hogy annyit nem adnak érte, és hátha sikerül megmentenie valakinek, valami sportlétesítménynek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Azt mondták, hogy az ipari övezetté nyilvánítás kb 1 év, ha addig lesz vevő akkor visszacsinálják. Azt akarom ebből kihozni, hogy az idén még lehet pályanap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Azt akarom ebből kihozni, hogy az idén még lehet pályanap. Végül is, nekünk egyenlőre ez a lényeg! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Azt mondták, hogy az ipari övezetté nyilvánítás kb 1 év, ha addig lesz vevő akkor visszacsinálják. De akkor bukják a Piacot is............ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mandino Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Megérni megér, bár ez relatív.Semmilyen igazi infrastruktúra nincs oda kiépítve, ami ezt támasztaná alá. Hamarabb éri meg a Bertrans környékére települni, mert nagyon komoly pénzeket lehet kapni a fejlesztésre... A Hoványnak elég jó helyen van, hogy azt is beépítse... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 A Hoványnak elég jó helyen van, hogy azt is beépítse... Végülis van még hely azzal a szeméttel feltöltött platzon! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Corsawolf, olvastam a hsz.edet a Petőfinépben. :lol: Boldog szülinapot Csabinak! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Corsawolf, olvastam a hsz.edet a Petőfinépben. :lol: Kitartunk a végsőkig! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 http://baon.hu/index.php?apps=cikk&cikk=62857 Nemárt tudni................ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Kitartunk a végsőkig! :) azért van remény:katt A pályát tíz éve üzemeltető befektetőcsoportnak is vannak tervei a további hasznosításról. Elképzeléseikről Tormási Attila a Questormási Motor Sport Egyesület elnöke, a Tormási Autóház tulajdonosa beszélt. – Technikai sportcentrumot hoznánk létre, ahol a gokartozás mellett motoros klubot alakítanánk, vizes-csúszós tesztpályával, teljes, komplett felújítással. A beruházásra körülbelül 500 milliót költenénk. Fentebb vázolt szándékaink még csak körvonalazódnak. Az általunk ajánlott vételárról és egyéb konkrétumokról 2-3 hét múlva tudok beszámolni. nincs igazam? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 azért van remény:katt nincs igazam? :lol: Nyugtával a napot.Itt az lesz a befutó, aki a legnagyobb svindler.Meg többet tejelt az illetékesnek.Xarnak ezek a technikai sportokra, meg mindenre.Pedig egy vezetéstechnikai pálya bizony jól jönne, mert óriási dolog lenne, ha nem csak Pesten lehetne gyakorolni.Sok embert már maga a tény is elriaszt. Az érem másik oldala pedig, hogy semmi gari nincs, hogy a felújítás után a Driftnapnál kisebb rendezvényre is jut lehetőség.... Mert most még minden megbótolható, a jelenlegi formályában.De később?Mikor már kőkeményen profitorientált lesz a dolog?Hiszen a befektetők gondolom belátható időn belül szeretnék látni, hogy a pénzük kamatozik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Hát én nem tudom! Wolfinak igaza onnatol hogy profitorientált a dolog lehet hogy egy olyan találkozo megszervezése mint a miék mar elképzelhetetlen mert a belépőt olyan szinten meg kell emelni és a kiálítoktol is komoly pénzeket kell beszedni valszeg kevesne jönnének el! De bizunk a legjobbakba! Még minidg jobb ha marad mintha valami gyár települ oda és eregeti füstjeit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts