J0hnny Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 ok köszi , így odatalálok tegnap véletlen vettem egy újságot /nem tudtam ott hagyni/ bááázzz olyan Corvette van benne, hoooogy! megtalálták az alvázszám szerinti last Stingray-t, fölújították sokadszorra most Showcar minőségben. minden porcikája karcmentes, sidepipes még nincsenek elszineződve beépített hányózsák, amit akarsz Hozd este az újságot! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 Nekem most megy a CS. Bár nekem a CS kicsit kétértelmű... 2 cimborám épp az imént ment el! CS-ztünk hálóban! :) Mármint hogy --> Counter Strike! :) Még mindig nagyon facca ez a game! :lol: Szóval a CarStyling... nekem most megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve December31, 2006 Megoszt Elküldve December31, 2006 Nagykirály a buli a Joeeeeeeeeeeeeeeeknal! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December31, 2006 Megoszt Elküldve December31, 2006 B.Ú.É.K.!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve December31, 2006 Megoszt Elküldve December31, 2006 Boldog Opeles Új Évet mindenkinek!!! és elnézést hogy nem tudtam megjelenni az összejövetelen tudom hogy csak én hiányoztam de pont akkor volt a záró a cégnél! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január1, 2007 Megoszt Elküldve Január1, 2007 Én is Boldog Újévet kívánok minden kedves sexció és klubtársamnak!Az Opel legyen velünk ebben az évben is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január1, 2007 Megoszt Elküldve Január1, 2007 BÚÉK mindenkinek! Jol sikerült a tegnapi parti a Joeeknal! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január1, 2007 Megoszt Elküldve Január1, 2007 B.Ú.É.K.! Minden szekciótársamnak, és családtagjánk! Az idei évre még több jó talit, és összejövetelt... :) AZ OPEL ERŐ LEGYEN VELETEK! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január1, 2007 Megoszt Elküldve Január1, 2007 B.Ú.É.K.! Minden szekciótársamnak, és családtagjánk! Az idei évre még több jó talit, és összejövetelt... :) AZ OPEL ERŐ LEGYEN VELETEK! :lol: Sok boldogságot mindenkinek! Bort, búzát, békességet! :) BUÉK! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január1, 2007 Megoszt Elküldve Január1, 2007 BÚÉK mindenkinek! Jol sikerült a tegnapi parti a Joeeknal! :) Kezdek magamhoz térni :lol: :) B.Ú.É.K. Mindenkinek!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Akor mindenki életben maradt..........a jelek szerint. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Akor mindenki életben maradt..........a jelek szerint. :lol: Gepárd még nem jelentkezett... :) vagy csak én nem láttam... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Igazad volt Wolfi...mindenki túlélte... :lol: :) Gepárd is, már láttam, egy hsz-ét, valamelyik totyikban... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Igazad volt Wolfi...mindenki túlélte... :lol: :) Gepárd is, már láttam, egy hsz-ét, valamelyik totyikban... :) Náluk most pizsama party volt.Gepárdné szinte már mindennapos lehet............... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Gepárdné szinte már mindennapos lehet............... :) A család újabb taggal bővül!A család az első! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Gepárdné szinte már mindennapos lehet............... :) Erre allergiás vagyok mostanában. :lol: Van még ideje bőven, Február 23-ra van kiírva. De amúgy megvagyunk meg ilyenek, csak a gyomor vacakol nálam egy hangyányit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Erre allergiás vagyok mostanában. :lol: Van még ideje bőven, Február 23-ra van kiírva. De amúgy megvagyunk meg ilyenek, csak a gyomor vacakol nálam egy hangyányit. Milyé' asszociáltam én január végére? :) :D A gyomor........jah' kérem, ugye karácsony, szilveszter, aztán meg jóó sok natúr joghurt, meg 2X sült! Papagájkaja......... :) :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 A gyomor........jah' kérem, ugye karácsony, szilveszter, aztán meg jóó sok natúr joghurt, meg 2X sült! Na meg ugye, a vacsi... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Na meg ugye, a vacsi... :lol: :) Bagoly mondja...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Kepekhez hogy lehet hozzajutni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Kepekhez hogy lehet hozzajutni ? Ennyi van!Esetleg még Pajánál van pár! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Szerintem nem 1db kep keszult :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Szerintem nem 1db kep keszult :lol: Esetleg még pár... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Bagoly mondja...... :) De nekem nem is "vacakol" a gyomrom... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Esetleg még pár... Ebben a topicban kerestem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts