J0hnny Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Engem is kiakasztott,de talán sikerült jó írányba terelni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Engem is kiakasztott,de talán sikerült jó írányba terelni! Mit vesz?Csak nem Dákót? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Úgy legyen J0hnny! :lol: De szerintem őt nem lehet terelni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Düzelt és talán VW poló vagy astra G! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Düzelt és talán VW poló vagy astra G! :) Inkább az elsőt vegye, mert ahhoz éppen 3X drágább minden alkatrész, és pontosan ugyanolyan sűrűn kell cserézni, mint az opelben! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 De nagy ma a pangás, kicsiny házunk tájékán............ Hölgyeim és uraim, korábban terveztük, hogy La Verdében pinza megrendel, aztán Pajánál elfogyaszt! Minő véletlen, ma éppen olyan nap van, hogy ezt megtehetjük......... :) Vélemények? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 De nagy ma a pangás, kicsiny házunk tájékán............ Hölgyeim és uraim, korábban terveztük, hogy La Verdében pinza megrendel, aztán Pajánál elfogyaszt! Minő véletlen, ma éppen olyan nap van, hogy ezt megtehetjük......... :) Vélemények? :lol: Én a mai pizzázást kihagyom. Tegnap este volt egy kis előszilveszter itthon pár kollégával és nővérkékkel. Szóval most örülök, hogy élek. Ma melózni sem sok kedvem volt, de szerencsére egy pizza fejébe megléphettem fél 10-kor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Én a mai pizzázást kihagyom. Tegnap este volt egy kis előszilveszter itthon pár kollégával és nővérkékkel. Szóval most örülök, hogy élek. Ma melózni sem sok kedvem volt, de szerencsére egy pizza fejébe megléphettem fél 10-kor. Papírhuszár! Aki éjszaka király,legyen nappal is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Tegnap délután voltunk Kecskeméten de előttem Gregin és mögöttem uhu Ákosékon kívül senkit nem láttam. Nálatok kijárási tilalom van délután? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Papírhuszár! Aki éjszaka király,legyen nappal is! :lol: Királyként aludtam :) :) Csak elugrom egy pizzáért ma, meg a szilvesztert is meg kellene vitatnunk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Tegnap délután voltunk Kecskeméten de előttem Gregin és mögöttem uhu Ákosékon kívül senkit nem láttam. Nálatok kijárási tilalom van délután? Én pl. Kkf.házán voltam. Királyként aludtam :lol: :) Mesélj csak! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Tegnap délután voltunk Kecskeméten de előttem Gregin és mögöttem uhu Ákosékon kívül senkit nem láttam. Nálatok kijárási tilalom van délután? Szabin van mindenki,punnyadás van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Tegnap délután voltunk Kecskeméten de előttem Gregin és mögöttem uhu Ákosékon kívül senkit nem láttam. Nálatok kijárási tilalom van délután? Én meg pont tegnap délután pesten voltam, de szintén nem találkoztam senkivel, mármint klubtaggal... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Szabin van mindenki,punnyadás van! Csak a magad nevében beszélj, én ma is dolgoztam :lol: Fél9 körül még mehetünk La Verdébe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Csak a magad nevében beszélj, én ma is dolgoztam :) méghogy dolgoztál... :lol: :) :) Fél9 körül még mehetünk La Verdébe? Miért ne jöhetnétek, akkor még 100%, hogy ott (L)eszünk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Tegnap délután voltunk Kecskeméten de előttem Gregin és mögöttem uhu Ákosékon kívül senkit nem láttam. Nálatok kijárási tilalom van délután? Én napok óta ki sem álltam a garázsból :lol: Véletlen most bent vagyok a cégnél :) de már megyek is... Ha meg legközelebb jöttök tessenek szólni és küldjük a K.O.M.A. KPM-es részlegét mint fogadó bizottságot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 nekem kééne a csárda cííme a honlapjukon csak azt találtam, hogy M5től 2percre a csalánosi erdőnél vagy gps koordináta is jó ma nem mögyök talizni, majd csak holnap Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 nekem kééne a csárda cííme a honlapjukon csak azt találtam, hogy M5től 2percre a csalánosi erdőnél vagy gps koordináta is jó ma nem mögyök talizni, majd csak holnap Felsőcsalános., akárhány... :) De ha mész kifele az izsáki úton, csak egyenesen menj tovább dunaföldvár felé, és ha elhagyod a város táblát, kb 1 km-re jobb oldalon lesz... :) gps koordináta: É46.8878494 D46,8878494 K19.6105546 Ny19.6105546 vagy valami ilyesmi, de ez nem pontos, mert ezt itthonról próbáltam betájolni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Kifelemenet a varosbol az elso csarda jobbra, el se lehet rontani ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 Nem tudok belépni a CS-re.Aszongya, hogy nincs ilyen felhasználó! :) Faxa! :lol: Aki betud, nézze mánn' meg, hogy létezek-e! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 Nem tudok belépni a CS-re.Aszongya, hogy nincs ilyen felhasználó! :) Faxa! :lol: Aki betud, nézze mánn' meg, hogy létezek-e! :) Nekem is azt irja,hogy nem létezik ilyen!Lexarom!Amúgy is egy lassú szar az oldaluk a sok flash genyó miatt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 Tegnap is csinalt ilyet most megint csinalja ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 Tegnap is csinalt ilyet most megint csinalja ! Floodot neki! :lol: Ha már lassú a server lassuljon le rendessen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 Akkor majd legközelebb.1X csak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 ok köszi , így odatalálok tegnap véletlen vettem egy újságot /nem tudtam ott hagyni/ bááázzz olyan Corvette van benne, hoooogy! megtalálták az alvázszám szerinti last Stingray-t, fölújították sokadszorra most Showcar minőségben. minden porcikája karcmentes, sidepipes még nincsenek elszineződve beépített hányózsák, amit akarsz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts