paja Elküldve December26, 2006 Megoszt Elküldve December26, 2006 Kicsit melóztam a nagy Karácsonyi semmitevés közben... Meg közben ittam 1-2 kupicával az Istvánok egészségére ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Paja! Gratulálok a beépítéshez már csak 1 Opel16V féle BC kellene bele. :) Istvánok nevében köszönöm a jókívánságokat! J0hnny-nak meg jó J0hnny napot kívánok ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Ha még azt is rak bele a cartárs... hát... lehet kiderül, mikor eszik 10-12 litert! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Isten éltesse a Jánosokat biza' ! :lol: Paja, jó lett az install, már tényleg csak a BC kellene bele! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Isten éltesse a Jánosokat és megkésve bár de törve nem: az Istvánokat is!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 3., Joee - Csalánosi csárda (tapasztalat :)) Na az van nekem is...mármint tapasztalat, most is ott ettem az előbb, és úgy jól laktam, hogy alíg bírok megmozdulni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Kicsit megkésve, de szeretnék mindnekinek BOLDOG KARÁCSONYT és SIKEREKBEN GAZDAG ÚJ ÉVET kívánni! + Isten éltesse az Istvánokat és Jánosokat!!! Joee & Reni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Kacsero! Sikerült a magyarosítás ROM csere kellett hozzá, SE béta verzió, speedcam adatbázis feltöltve tesztelés alatt áll a gépezet. :) KÍÍÍÍRÁÁÁLY!! :) Akkor ezek szerint csak a német szoftverrel volt a bibi... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Paja! Gratulálok a beépítéshez már csak 1 Opel16V féle BC kellene bele. :) Udimester,köszönet néked is az instrukciókért... :) Paja, jó lett az install, már tényleg csak a BC kellene bele! :D 1 Suzukiról beszélünk ám... :) Már így is full-full.... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 1 Suzukiról beszélünk ám... :) Már így is full-full.... :lol: :) Teszel bele egy 1.5D motort, és már jó is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Lehet hogy most megkoveztek de nekem nem tetszik :lol: Egyreszt res van kijelzo egyseg es a keret kozt, masreszt meg masfajta a kijelzo muanyaga mint a box-e es nagyon elut. Gyarilag nincs semmilyen kijelzo ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Lehet hogy most megkoveztek de nekem nem tetszik :) Egyreszt res van kijelzo egyseg es a keret kozt, masreszt meg masfajta a kijelzo muanyaga mint a box-e es nagyon elut. Gyarilag nincs semmilyen kijelzo ? Ízlések, és ficamok.Jól van ez így............. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Gyarilag nincs semmilyen kijelzo ? Viccelsz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Viccelsz? :lol: Ott van pl. a km.óra,pl............... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Lehet hogy most megkoveztek de nekem nem tetszik :) Egyreszt res van kijelzo egyseg es a keret kozt, masreszt meg masfajta a kijelzo muanyaga mint a box-e es nagyon elut. Gyarilag nincs semmilyen kijelzo ? A második képen ezek az apróságok fel sem tünnek... :D :D A gyári kijelzó csak időt mutat, és ha csak ez az 1 rés lenne a verdán nagyon örülnék... :) :lol: :) Tavasszal beutalója van a kasznishoz... :D Nekem tetszik... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 A második képen ezek az apróságok fel sem tünnek... :) :D A gyári kijelzó csak időt mutat, és ha csak ez az 1 rés lenne a verdán nagyon örülnék... :) :lol: :) Tavasszal beutalója van a kasznishoz... :D Nekem tetszik... :) Az étvágyát is elkéne neki venni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Az étvágyát is elkéne neki venni! Meg szerválni kellene bele egy 1.3-as blokkot, GTI hengerfejet, kicsit reszelni rajta, és kész is van a 125LE-s verzió! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Meg szerválni kellene bele egy 1.3-as blokkot, GTI hengerfejet, kicsit reszelni rajta, és kész is van a 125LE-s verzió! :) :) Vazee téged elkapott a tuningmánia! :lol: Te mindennel száguldani akarsz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Vazee téged elkapott a tuningmánia! :lol: Te mindennel száguldani akarsz! :) Azé' gy 700kg-os kasztni, hozzá egy 125LE-s motor............ gondókozzá mánn' :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Azé' gy 700kg-os kasztni, hozzá egy 125LE-s motor............ gondókozzá mánn' :lol: Jah meg olyan papírkasztni,hogy ahhoz képes a corsa egy nehézcirkáló! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Jah meg olyan papírkasztni,hogy ahhoz képes a corsa egy nehézcirkáló! :) Nem sokkal nehezebb, de legalább gyárilag stabilabb :) Amúgy azzal a délutáni barátoddal nem szeretnék többet beszélgetni.Azaz ember............ furcsa :lol: :) A projekt one pedig Top Secret :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Amúgy azzal a délutáni barátoddal nem szeretnék többet beszélgetni.Azaz ember............ furcsa :lol: :) A projekt one pedig Top Secret :) Én senem akarnék vele dumálni, ha nem gond... ha ugyanarról beszélünk... csak egyszerűen nem normális a gyerek... és én is tartom a szám! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 ha ugyanarról beszélünk... csak egyszerűen nem normális a gyerek... Igen! :lol: S, ez még egy enyhe jelző rá! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Enyhe???? szerintem túlzás amit akar... miután leléptél, még boldogított minket egy darabig. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Enyhe???? szerintem túlzás amit akar... miután leléptél, még boldogított minket egy darabig. :lol: Szted miért pattantam meg.......már nem bírtam cérnával a hüleségét....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts