Speed Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 vaaaaaaaaaaaazzzzzzzeeee... kértem a Don Pepe-s Magyaros pizzámra (ami alapból is csipős - időnként erősen) egy kis pepperoni feltétet. Hát konkrétan nem érzem a pizza ízét! :lol: :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 vaaaaaaaaaaaazzzzzzzeeee... kértem a Don Pepe-s Magyaros pizzámra (ami alapból is csipős - időnként erősen) egy kis pepperoni feltétet. Hát konkrétan nem érzem a pizza ízét! :lol: :) :) :) Mi van Süsü?Lehelj rám! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Mi van Süsü?Lehelj rám! :lol: Hülye vagy? a számon szedem a levegőt, mert lepörkölném a szőrt az orromban! :) (sikeresen benyomtam a pizzát! huh. Kemény volt! :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Megfázásra tuti az ilyen pizza! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Hülye vagy? a számon szedem a levegőt, mert lepörkölném a szőrt az orromban! :) (sikeresen benyomtam a pizzát! huh. Kemény volt! :D) Shíma gyomorfekély........... :lol: :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December15, 2006 Megoszt Elküldve December15, 2006 Hülye vagy? a számon szedem a levegőt, mert lepörkölném a szőrt az orromban! :lol: (sikeresen benyomtam a pizzát! huh. Kemény volt! :)) Kifele is harcos lesz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December15, 2006 Megoszt Elküldve December15, 2006 Don Pepe - csípős cowboy pizzája az még harcosabb tud lenni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve December15, 2006 Megoszt Elküldve December15, 2006 tudna nekem hozni vki a Unix-ból egy tradeline telepítölemezt? 1 ft klubnévre amit tegnap kaptam sajna gyáti hibás lemez este átvenném kösze ha esetleg kb 5ig vannak asszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 Yo volt a tegnapi Meet! :) De ugye, hogy csúszott az út? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 Yo volt a tegnapi Meet! :D De ugye, hogy csúszott az út? :Dááááááá :lol: :) :) Én nem tudom... én mindig óvatosan vezetek! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 http://www.mesasoftware.com/images/merryxmas.swf :lol: :) :) :) Ide is tettem egy képet, így néz ki megyeszékhelyünk karácsonyi hangulatban: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 szééééééép! Jó lenne már élőben látni.... :lol: na de hamarosan :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 szééééééép! Jó lenne már élőben látni.... :lol: na de hamarosan :) Minnyá' szerda, aztán mikor hazaértél, arra kanyarodsz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Minnyá' szerda, aztán mikor hazaértél, arra kanyarodsz! :) jah...főleg, hogy csütörtökön este érek haza... :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 jah...főleg, hogy csütörtökön este érek haza... :) :) :) Nem úgy volt, hogy szerdán? :) De így legalább Paja lámpái is oda tudnak érni.......... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Jonyííí!Mittaláltam a CS.-n!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Johnnyííí!Mittaláltam a CS.-n!!! :) http://www.carstyling.hu/pic/usercar/car_27039.jpg :lol: Nem rossz,de túl csicsás! :) Meg amúgy is,ez csak egy benyás,V8-as Ural. Nekem egy ilyen kell: Ez az igazi szusiroppantó! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Nem úgy volt, hogy szerdán? :) De így legalább Paja lámpái is oda tudnak érni.......... :lol: :D NEM-NEM !!! A szerda az a csomag érkezésére vonatkozott,mert ha addig nem jön meg, akkor én már csütürtökön nem tudom átvenni, mert munka után egyből irány magyar... :D és csüt. éjjel érek haza!!! meg ha csütörtökön jön a csomag, akkor azt a posta nem adja ki csak másnap! :) Tetszik érteni? :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 IDŐJÁRÁS-JELENTÉS: Ma dálelőtt esett itt a hó! :) De szerencsére nem sok, és délutánra el is olvadt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 IDŐJÁRÁS-JELENTÉS: Ma dálelőtt esett itt a hó! :) De szerencsére nem sok, és délutánra el is olvadt! :lol: Itt csak amolyan redva idő van.Szhép őszies........ :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Hogy ez a Gáspár család mekkora TIRPÁK!!! El sem hiszem... ----- Egyébként igazán eshetne már valami rendes adag hó végre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 a szabolcsiak a tirpákok... :lol: pl én :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 .......s, lőn nagy csöndesség kicsiny házunk táján.......... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 Ez az igazi szusiroppantó! :) Ez derék. :) Asszem a GSi gondban lett volna itt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts