paja Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 azt nem értem, hogy sokan miafenéért a szembejövő lámpáját csekkolják ahelyett, hogy az utat figyelnék... sok birka... engem ezért ritkán szokott zavarni a szembejövő lámpája. :) Azért ezt nem gondoltad komolyan ugye.... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Azért ezt nem gondoltad komolyan ugye.... :) :lol: A fényviszonyok miatt a rosszul beállított lámpa zavaró lehet, de tényleg célszerű inkább az utat figyelni, mert előkerülhet pl. egy nemvárt kivilágítatlan bicajos, míg a szembejövő levillogásával vagyunk elfoglalva.... Viszont kétségtelen, hogy akaratlanul is belebámulunk a szembejövő lámpájába........ Uncsitesóm pl. olyankor kezdő vezetőként arra is húzta a kormányt.Ma már szerencsére nemcsinálja.......... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Azért ezt nem gondoltad komolyan ugye.... :) :lol: engem tényleg csak a nagyon durva lámpák zavarnak (pl. kamion reflektorral, fullon csomagokkal kocsi csillagvizsgáló üzemben. Amúgy meg ha az út szélét figyeled, miközben jönnek szemből, egyrészt a lámpa sem zavar annyira, másrészt az esetlegesen az út szélén cangázó kivilágítatlan biriglist is észreveszed. :) nekem már volt szerencsém hozzá... megúsztuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 nekem már volt szerencsém hozzá... megúsztuk. S, a bringás? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 S, a bringás? :lol: a többesszám rá is vonatkozott. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 a többesszám rá is vonatkozott. :) Értem én na, csak viccótam teeeee........ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Értem én na, csak viccótam teeeee........ :) Én is! :lol: :) :) :) Vagytok msn-en? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Én is! :lol: :) :) :) Vagytok msn-en? Én elérhető vajok, de a többiek kallódófélben............. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Amióta a Bosch Plus 60-as izzókat beraktam azóta villognak nekem is...de még a hátsó ködlámpával is... mi lesz ha Xeon lesz benne :) Akkor stipstop a Bosch izzó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Akkor stipstop a Bosch izzó :lol: mé nem a xenon? :) Wolfi! Te vagy fent vagy az asszonyod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 mé nem a xenon? :lol: Wolfi! Te vagy fent vagy az asszonyod? Én! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Vagytok msn-en? ez kicsit érdekes kérdés...ha fellépsz úgyis látod, ki van fent! :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Nekem bejött ez a Bosch 60 plus!Nem tudom elégszer megköszönni Udinak! Egy valamit elb@ctunk Bazsival,amikor a lámpát belőttük müszerrel! Nekem be kellett volna ülni hátulra közben középre! Mondjuk eddig nem villogott senki sem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 ez kicsit érdekes kérdés...ha fellépsz úgyis látod, ki van fent! :lol: :) :) Téged duplán is láttalak... pedig nem is ittam! :) Amúgy szokott olyan lenni, hogy Wolfi helyett Timi köszön vissza. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 0 Amúgy szokott olyan lenni, hogy Wolfi helyett Timi köszön vissza. :) Ez ilyen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Ez ilyen! :) Amitől ideges leszek néha,mert épp azt beszéljük ki hogyan vágtunk 3 malájt gerelyvégre és hogyan pusztítottunk el közben 3gramm havat,erre jön az asszony! :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Amitől ideges leszek néha,mert épp azt beszéljük ki hogyan vágtunk 3 malájt gerelyvégre és hogyan pusztítottunk el közben 3gramm havat,erre jön az asszony! :lol: :) :) Jaja, hogy a fene enné meg azt az indián varázslót! :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Nekem minden 2. kocsi szokott csak belerefizni a kepembe, ilyenkor en is felnyomom a xenon refit, igy aztan mind a ketten szaguldunk a feny fele :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 .... de előbb be kellene szereznem 1 navit! :lol: :) Asszem sikerült! :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Nekem minden 2. kocsi szokott csak belerefizni a kepembe, ilyenkor en is felnyomom a xenon refit, igy aztan mind a ketten szaguldunk a feny fele :lol: Elegáns... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 Elegáns... :) ..................Calibrás........az ilyenek nem félnek a haláltól! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 Aki tud este 8 körül msn-en lenni, és érdekli ablakmosó koncentrátum jó áron az keressen meg ma, vagy holnap. Esetleg fel is hívhat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 Voltam ma Bazsinál este, mert reggel ölég furi hangokat adott ki az önindítóm az Astrán.Hogy érdekes legyen a dolog, amíg Ő az önindítót szedte szét és tisztította, mert kosz az volt benne rendesen, addig én kifúrtam a kartervédő egyik beleszakított csavarját.V.miért eeeszakadt! :) Aztán Kiskaszától kaptam egy kis ajándékot a 256-os fékprojekthez. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 ..................Calibrás........az ilyenek nem félnek a haláltól! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Beszélgettem ma egy kollégámmal..Van egy eléggé leharcolt C16NZ Astrája.92'-es.Azt kérdezte, hogy mennyit kaphatna így érte.Szakadt a kuplungbowdene, és nemsokára lejár róla a műszaki is.Mondtam neki, hogy így biza' nemsokat.De ha kicsit törődik a verdával, akkor akár sztem olyan 5K körül is el lehet passzolni. Szó szót követett, aztán a végén oda jutottunk, hogy írtam SMS-t Demónak, hogy mennyibe lenne a kolléga gépének NE-sítése! :) Tolom neki a boltot, bár nem írt még konkrét összeget............ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts