Dini Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 Hello! Aki hasznal IGO navigacios rendszert annak ez fontos lehet! jelenleg kb 300 pont van bejelölve az országban ahol szoktak trafizni és van egy adatbazis ami beviszi azIGO ba hogy szoljon neked! http://www.w-lantech.hu/speedcam/ inne letölthető Megvan teljes europa Ajánlom a KOMA Transznak :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 Megvan teljes europa Ajánlom a KOMA Transznak ;) Köszi, de előbb be kellene szereznem 1 navit! :unsure: ;) Már nézgettem, de nem tudom eldönteni, hogy melyik is lenne a jó, na meg ugye az ára... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 Köszi, de előbb be kellene szereznem 1 navit! :unsure: ;) Már nézgettem, de nem tudom eldönteni, hogy melyik is lenne a jó, na meg ugye az ára... :blink: Van a KOMÁNAK egy ilyesmivel foglalkozó embere Kkf.házán.Bizti ismized! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 Van a KOMÁNAK egy ilyesmivel foglalkozó embere Kkf.házán.Bizti ismized! :P :unsure: jaja, azt tudom, de akkor is most még az árával van a gondom... ;) :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 :unsure: jaja, azt tudom, de akkor is most még az árával van a gondom... ;) :blink: ;) Konkrétan?Sok?kevés? ;) Pont jó? Hm? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 Konkrétan?Sok?kevés? :blink: Pont jó? Hm? ;) :unsure: konkrétan, most sok... meg asszem, hogy CARAVAN projekt lesz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 Pisti! Ilyet kerestél? ;) Mert találtam! :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 Ahogy Gerinc mondaná: Szopóka nyalóka! :unsure: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December9, 2006 Megoszt Elküldve December9, 2006 húúú, de pangás van itt.... :blink: IDŐJÁRÁS-JELENTÉS: reggel óta havaseső esik +1 fok van...BRRRRRRRRRRRR ;) ;) naon nem szeressem az ilyen időt :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December9, 2006 Megoszt Elküldve December9, 2006 Voltam ma Hajóson, Demóéknál....halljátok, ezeknél mindenben C20Xe van.... :blink: Meg egy Ford transit platóján éppen akkor gördült be ugyanis Mor16V, szal azon meg egy C30SE volt....... Nemsemmi figurák! ;) :unsure: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve December9, 2006 Megoszt Elküldve December9, 2006 itt kegyetlen jó ido volt egész nap, nem is számitottam rá úgyhogy kivágtam a jobb A oszlop alját a zöldböl, meg gyártottam stiftkihúzót (ha kell vkinek sikiiitson) meg javítóelemeket, meg kifújtam üregvédövel, ha már olyan könnyen befértem a küszöbbe úgyvolt, h csak tavasszal lesz legközelebb ilyen jó idö Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December9, 2006 Megoszt Elküldve December9, 2006 Őszike !!! :unsure: Ment pü! S.O.S! :blink: Bittedanke... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 húúú, de pangás van itt.... :) IDŐJÁRÁS-JELENTÉS: reggel óta havaseső esik +1 fok van...BRRRRRRRRRRRR :) :) naon nem szeressem az ilyen időt :lol: Kiskőrös, eső esik, határozottan hideg van, és.....ésésésés.....szóval hideg van..... :) Amúgy nem is meséltem, de pénteken úgy döntöttem, hogy Svadkert felé mejünk haza Kiskőrösre, lévén 16:00 körül indultunk, és úgy gondoltam, mire átvergődnék az Izsákin, az nagyon sokáig tartana. Szóval vígan elértük az 54-est, aztán már az elején láttam, hogy hiba volt.Egy elég komoly kis autósor közepén sikerült autóznom, mert piszok sokan voltak az úton akkortályt, és a tetejébe a menet elején egy kisteher cammogott, amin szépen szaxerűen fel volt rakva pár szálanyag.Na ezta kistehert ami ment vagy 65km/h-val, sikerült Bócsa előtt nemsokkal megelőzni.Nah, elkezdhettem volna "sprintelni", de Flóra lányom megszólalt: pisilni kell............ :D Na itt elúszott minden reményem.Sikerült közel 1 óra leforgása alatt leérni Kiskőrösre.Amúgy az út, ha szépen, és normálisan mejek, max. 42 perc.Ha nemszépen, lévén akkor valszeg egyedül vagyok, na akkor max. 28 perc! :D Amúgy az úton rengeteg iduiótával találkoztam, akik ön, és közveszélyesek is voltak.Hihetetlen.A legérdekesebb, pl.kanyarban, kamiont előzött.a nemnormálisa........... De a lényeg, inkább legközelebb a megszokott útvonalon mejek, még ha Izsák után nemsokkal kirázza az út az autó lelkét, akkor is.Mert a cél az lett volna, hogy ezt az ultraxar szakaszt elkerüljem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Kiskőrös, eső esik, határozottan hideg van, és.....ésésésés.....szóval hideg van..... :) Amúgy nem is meséltem, de pénteken úgy döntöttem, hogy Svadkert felé mejünk haza Kiskőrösre, lévén 16:00 körül indultunk, és úgy gondoltam, mire átvergődnék az Izsákin, az nagyon sokáig tartana. Szóval vígan elértük az 54-est, aztán már az elején láttam, hogy hiba volt.Egy elég komoly kis autósor közepén sikerült autóznom, mert piszok sokan voltak az úton akkortályt, és a tetejébe a menet elején egy kisteher cammogott, amin szépen szaxerűen fel volt rakva pár szálanyag.Na ezta kistehert ami ment vagy 65km/h-val, sikerült Bócsa előtt nemsokkal megelőzni.Nah, elkezdhettem volna "sprintelni", de Flóra lányom megszólalt: pisilni kell............ :) Na itt elúszott minden reményem.Sikerült közel 1 óra leforgása alatt leérni Kiskőrösre.Amúgy az út, ha szépen, és normálisan mejek, max. 42 perc.Ha nemszépen, lévén akkor valszeg egyedül vagyok, na akkor max. 28 perc! :) Amúgy az úton rengeteg iduiótával találkoztam, akik ön, és közveszélyesek is voltak.Hihetetlen.A legérdekesebb, pl.kanyarban, kamiont előzött.a nemnormálisa........... De a lényeg, inkább legközelebb a megszokott útvonalon mejek, még ha Izsák után nemsokkal kirázza az út az autó lelkét, akkor is.Mert a cél az lett volna, hogy ezt az ultraxar szakaszt elkerüljem. Semmivel sem jobb vadkert felé az út,én hetente többször is járok arra,szal ismerem a sok idiótát!Eddig legjobb az volt,amikor a román busz kanyarban előzte a kamiont előttem nem sokkal!Én a féket nyomtam,mert igen passzosra sikerült az előzése!A szembejövő autósnak nem lettem volna a helyében!Kamoin és egy emeletes busz szemből! :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Köszi, de előbb be kellene szereznem 1 navit! :lol: :) Már nézgettem, de nem tudom eldönteni, hogy melyik is lenne a jó, na meg ugye az ára... :) Ebayon azert vannak finomságok!!! én mar találtam csak most nem merek mar Nemet oba varolni amig nem tuddo biztosna mikor mesz vissza és meddig maradsz!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Asszem állítani kell lefelé az Angeleken.Ma is sok ismerőssel taliztam.Páran beszívták a dolgot, mert bár rárakták a távolságit, de ciki volt látni az ÉN távolságimmal, hogy milyen bárgyúan néznek kia fejükből. Szinte odasültek a szélvédőre! :lol: :) :) :) Beleégtek! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Hajnali élmény.Induláskor mikor bekapcsoltam az ablaktörlőt, mondom letörlöm az ablakról a párát, erre jégkása lett belőle mire le is ért. Lehet, hogy nulla körüli a hőmérséklet?Lehet, hogy lassan itt a tél? :lol: Brrrrrrr....... :) Mijé'? :) Már kezdtem rákészülni a kaliforniai típusú télre! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Asszem állítani kell lefelé az Angeleken.Ma is sok ismerőssel taliztam.Páran beszívták a dolgot, mert bár rárakták a távolságit, de ciki volt látni az ÉN távolságimmal, hogy milyen bárgyúan néznek kia fejükből. Szinte odasültek a szélvédőre! :lol: :) :) :) Beleégtek! :) :D A hétvégén én is megtapasztaltam, hogy jobb az angel eyes, mint a gyári. Villogtak jópáran, hogy kapcsoljam le, de ugyebár nálam is nemrég lett belőve tehát tökéletesre. A hétvégén megvolt a disznóölés (én szúrtam le, és volt rajtam sapka is). :D Útközben hazafelé elütöttem egy kutyát, kb:30 körüli tempóval mentem amikor a szűk úton szembe megláttam egy kerékpárost. Mivel a kutyája az út közepén kísérte, az amúgy is keskenyúton nem gyorsítottam. Erre mikor közel ért a hülye kutyája beugrott a kocsi alá, szerintem az egyik lába eltört, mert nagyon furcsán tartotta. Mondtam a gazdájának, hogy legközelebb talán kösse meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Amióta a Bosch Plus 60-as izzókat beraktam azóta villognak nekem is...de még a hátsó ködlámpával is... mi lesz ha Xeon lesz benne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Ebayon azert vannak finomságok!!! én mar találtam csak most nem merek mar Nemet oba varolni amig nem tuddo biztosna mikor mesz vissza és meddig maradsz!!! Sajnos ez a jövő titka, :) ,de úgy néz ki, hogy még jövök vissza januárban! ;) Viszont az e-bayos dolog akkor majd engem is érdekelni fog! :lol: ;) Hajnali élmény.Induláskor mikor bekapcsoltam az ablaktörlőt, mondom letörlöm az ablakról a párát, erre jégkása lett belőle mire le is ért. Lehet, hogy nulla körüli a hőmérséklet?Lehet, hogy lassan itt a tél? :) Brrrrrrr....... :) Mijé'? :D Már kezdtem rákészülni a kaliforniai típusú télre! :D Hát itt is ilyen furcsa idők vannak, csak itt már nem párának látszott ma reggel,hanem keményen jégnek! :) (-4 fok volt) A hétvégén megvolt a disznóölés (én szúrtam le, és volt rajtam sapka is). :P :D :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Amióta a Bosch Plus 60-as izzókat beraktam azóta villognak nekem is...de még a hátsó ködlámpával is... mi lesz ha Xeon lesz benne :) azt nem értem, hogy sokan miafenéért a szembejövő lámpáját csekkolják ahelyett, hogy az utat figyelnék... sok birka... engem ezért ritkán szokott zavarni a szembejövő lámpája. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 azt nem értem, hogy sokan miafenéért a szembejövő lámpáját csekkolják ahelyett, hogy az utat figyelnék... sok birka... engem ezért ritkán szokott zavarni a szembejövő lámpája. :lol: Akkor a tiédtől sem látnak semmit a szembejövők? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Akkor a tiédtől sem látnak semmit a szembejövők? :lol: ha elkezd villogni, akkor ..hogy idézzek tőled: odasülnek a szélvédőre! :) A távolsági általában elveszi a kedvüket a villogástól. És közben meg csodálkoznak, hogy milyen sz.rul látnak a sötétben... mert csak be kéne nekik is állítani a lámpicseket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 ha elkezd villogni, akkor ..hogy idézzek tőled: odasülnek a szélvédőre! :) A távolsági általában elveszi a kedvüket a villogástól. És közben meg csodálkoznak, hogy milyen sz.rul látnak a sötétben... mert csak be kéne nekik is állítani a lámpicseket. Vagy haladni a korral, és ha nem is tuniglámpát, de legalább új gyárit venni.Igenigen el lennének csodálkozva a különbségtől. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Cigizgetek kint a teraszon, és nézem, hogy milyen érdekes, hogy pont olyan, mint ha v.mi füstölne a PIÁR környékén, a fényviszonyok szerint.Aztán egyre sötétebb van.V.mi határtalan gyorsasággal leszállt a köd.Ilyet még nem láttam mostanság.......... :) Gepárd! Egyébként Laci hívott, hogy a gépével minden okés, de szombaton indultak barinővel v.hová, és barinő benézett rondán egy fekvőrendőrt, aztán a Mazdán v.mi keresztheveder elszállt, és elég furán rezeg minden, amikor jár a motor, úgyhogy most szerelőnél van a gépállat.Ciki............. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts