Joee Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Miért nem öltöztél te is? Kérdezték pedig, de akkor még nem tudtam róla hogy megúsznám a melót. Mondhatni, hogy későn kapcsoltam :unsure: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Kérdezték pedig, de akkor még nem tudtam róla hogy megúsznám a melót. Mondhatni, hogy későn kapcsoltam :unsure: :blink: ;) Pedig milyen mókás lett volna....kopasz MIKULÁS ;) :P ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Pedig milyen mókás lett volna....kopasz MIKULÁS :unsure: :blink: ;) ;) :lol: :lol: Ma az volt a vagány, amikor 3 mikulás beszélgetett :P ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 kicsit furi, bár akár még igaz is lehet, nade Vermontból autót venni? ott még tél meg hó is van....!!! eladó kb. 600 autó, csak együtt http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAP...0055955367&rd=1 ja: a pontosság kedvésrt: nem is 600db, hanem 4 hektár autó eladó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Pedig milyen mókás lett volna....kopasz MIKULÁS :unsure: :blink: ;) ;) Leestem a székről. :P ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Leestem a székről. :unsure: :blink: ;) ;) na ezt most elképzeltem... :P ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 A mikulások is okozhatnak meglepetést: nagymamámat ma elverte egy mikulás a piacon :blink: a télapó egy kosárka édességet osztogatott és mikor jó sokan már körbeállták elővette a virgácsot és gyereket, időset nem kímélt. és ez nem vicc :unsure: most mesélte. Karácsonykor meg mesemondó télapó+krampusz van felbérelve mamáméknál a gyerekeknek. 2 éve már hulla részegen érkeznek, persze kis unokatesóm tejjel és kalácssal kynálja őket.Képzeljétek mit művel a tej a borral............... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Leestem a székről. :unsure: :blink: ;) Most már én is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Endyka, jó volt a kép! :unsure: Én is sok Mikit láttam ma Kőrösön, volt köztük robogós-autós-biciklis is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Endyka, jó volt a kép! :unsure: Én is sok Mikit láttam ma Kőrösön, volt köztük robogós-autós-biciklis is. Én meg láttam a kocsitokat ma! Végre veszel düzelt! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 Nem is meséltem, de tegnap késő délután, míg kint takarítottam az autót az udvaron, addig Orsi lenyelt egy papírdarabot, aztán kijött belőle, míg nagyokos Flóra lányom Francia drazsét dugott az orrába, ami murvanehezen akart kijönni! :unsure: :blink: ;) ;) Lüke kölkök! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 Kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond, két gyerek..... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 Ezek a gyerekdolgok aranyosak, bár nem árt figyelni, 16 évvel fiatalabb nálam a kisöcsém .Pár éve a frissen előbújt kiscicákat előszeretettel dugta bele apukám tanyasi melós gumicsizmájába :blink: valamint a kidobott régi centrifugába úgy , hogy teljes erőből megforgatta azt. Pár cicaelájulás után bírtuk vele megértetni, hogy ez nem jó a macseknak :unsure: , mikor oxigénhiány után még 5g gyorsulásnak is kiteszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 Racsing trabi kontra kutya=árok Képgalériát is meg lehet nézni........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 Ezt ma találtam, lehet, hogy láttátok már, de nekem tetszik, mert nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóó! :P EZT NÉZZÉTEK MEG! :unsure: ;) Persze közben jót röhögtem... :blink: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 Azért ez se rossz: http://video.xfree.hu/?n=fater6404|01d8b04...310cb2538039574 :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 A többi hasonló videót legyetek kedvesek ide. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 A többi hasonló videót legyetek kedvesek ide. Köszi. Bocsi! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 Ezt ma találtam, lehet, hogy láttátok már, de nekem tetszik, mert nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóó! ;) EZT NÉZZÉTEK MEG! :unsure: :lol: Persze közben jót röhögtem... :blink: ;) ;) Kegyetlen jó!!:P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 Kegyetlen jó!!:unsure: Megvan a telószáma Barnának!A KOMA keze hozzá is elér! ;) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 Én meg láttam a kocsitokat ma! Végre veszel düzelt! :blink: Reméljük, hamar elkel HAMika.... És én is berregős-kerregős leszek :unsure: Igaz, hogy gyorsul olyan jól az 1.7-es diesel, mint az én lomha 1.6osom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 Igaz, hogy gyorsul olyan jól az 1.7-es diesel, mint az én lomha 1.6osom? Versenyezni is akarsz? Mert akkor opc-t vegyél inkább. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 Igaz, hogy gyorsul olyan jól az 1.7-es diesel, mint az én lomha 1.6osom? Szerintem egy picit "okosítva" mint Pajáé simán odaveri! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 Áááááá, nem akarok versenyezni, de lehessen vele előzni. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 Voltam ma a Szigetiéknél az Ady Endrén.Kicsierélték a jobb oldali kormányösszekötő gömbőcöt is, amit ugye a múltkori toronyszilent cserénél valahogy elfelejtettek.Jókat szotorizgattunk közben, meg nézegettük az 1970-es járó motorú Peugeot 407-est.Az udvarban állt egy Mitshubishi Colt, az újabb fajtából.Éppen lakatolás után volt, lambo ajtók, KW futómű, Schroth övek, 205/40-17-es kerekek!! A meló végén illendőségből megkérdeztem, hogy mennyivel tartozom.5e., jött a válasz.A torkomon kissé elakadt a levegő.Az Ő figyelmetelnségük miatt szívtam 3 hétig, meg vettem a nemolcsó Lemförder kormányösszekötőt, és még fizetnem is kellett, hogy kicseréljék. :unsure: Asszem itt be is fejeztem a hozzájuk való járkálást.Más kérdés, hogy az Astra eleje teljesen újjá varázsolódott ebben az évben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts