J0hnny Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Köszönöm Udi Mesternek a mai közreműködést! Elkészült a másik gépem is, igaz még nem 100-as de legalább megy. Mit bütyköltetek? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 A Mester meggyógyította a számítógépemet amit a kishugom csöppet megfertőzött :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 A Mester meggyógyította a számítógépemet amit a kishugom csöppet megfertőzött :blink: Miért nem zárod el a hugod elöl? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 Nemsemmi :unsure: .Érdemes megnézni a képgalériát is.Sztem egy elég elcseszett kereszteződés az ott, és sajnos nem az egyetlen.Már jó ideje reformálni kellett volna kicsiny vársounkban a közlekedést, de idáig mindig csak kényszermegoldásokat láttam/látok.Mindenki, vagy legalább is az illetékes xarik rá. Tegnap este a Bem utcán sétáltam.Nemkicsit fel van túrva.Az egyik legjobb útburkolattal rendelkező utca volt. Gondolom szépen befoltozzák majd, aztán néhány év alatt az arra közlekedő buszok szaxerűen hazavágják majd.Mint sokfelé................. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 Nemsemmi ;) .Érdemes megnézni a képgalériát is.Sztem egy elég elcseszett kereszteződés az ott, és sajnos nem az egyetlen.Már jó ideje reformálni kellett volna kicsiny vársounkban a közlekedést, de idáig mindig csak kényszermegoldásokat láttam/látok.Mindenki, vagy legalább is az illetékes xarik rá. Tegnap este a Bem utcán sétáltam.Nemkicsit fel van túrva.Az egyik legjobb útburkolattal rendelkező utca volt. Gondolom szépen befoltozzák majd, aztán néhány év alatt az arra közlekedő buszok szaxerűen hazavágják majd.Mint sokfelé................. Arról nem is beszélve,hogy 2 hete szinte semmilyen munkát nem végeznek már rajta és mégsincs kész! ;) :unsure: Az aluljáró kereszteződésnél lévő lámpa pedig ugyanúgy müködik,mint eddig,tehát a bem u. felé is,ergo iszonyat nagy dugók alakulnak ki ott reggel és délután! Alapossan seggbe kellene rugni,aki ezt a munkát intézi! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 Cartársak, egy kis segítséget szeretnék kérni.Úgy alakult, hogy a Corsa eddigi garázsa megszűnt, és szeretném fedett helyen tudni. Bármilyen megoldás érdekel, nem ragaszkodom a belvároshoz, sőt még Kecskeméthez sem.lehet ez a garázs Katonaptelepen, Hetényben, Műkertben, Alsószéktóban, bárhol, csak megbízható legyen, olyan, ahol tutira nem nyúl hozzá rajtam kívül senki, és adott esetben a környezetvédelmi előírások szigorú betartásával szerelni is lehet olykor. A bérleti díjat pedig egy évre előre kifizetném, némi papiros keretében, hogy azért én is be legyek biztosítva. Szóval: Megbízható helyen garázst keresek.Please help! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 Cartársak, egy kis segítséget szeretnék kérni.Úgy alakult, hogy a Corsa eddigi garázsa megszűnt, és szeretném fedett helyen tudni. Bármilyen megoldás érdekel, nem ragaszkodom a belvároshoz, sőt még Kecskeméthez sem.lehet ez a garázs Katonaptelepen, Hetényben, Műkertben, Alsószéktóban, bárhol, csak megbízható legyen, olyan, ahol tutira nem nyúl hozzá rajtam kívül senki, és adott esetben a környezetvédelmi előírások szigorú betartásával szerelni is lehet olykor. A bérleti díjat pedig egy évre előre kifizetném, némi papiros keretében, hogy azért én is be legyek biztosítva. Szóval: Megbízható helyen garázst keresek.Please help! Beszélek mamáékkal! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 Beszélek mamáékkal! :unsure: Előre is köszönöm.Az árat is kérdezd meg légyszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 Mennyire sos? Ha kell tűzoltásban jó vagyok. A cégnél is van egy garázs, de az meg kellene nézned. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Mennyire sos? Ha kell tűzoltásban jó vagyok. A cégnél is van egy garázs, de az meg kellene nézned. Köszönöm, de megvárom Johnny ajánlatát, és ha nem jön be a dolog, akkor megdumáljuk....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Wolfi! Ha Kecsón nem találsz garázst akkor szóljál és szétnézek nálunk mi a helyzet....hangárban még van hely a Senator mellett. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Wolfi! Ha Kecsón nem találsz garázst akkor szóljál és szétnézek nálunk mi a helyzet....hangárban még van hely a Senator mellett. :unsure: Köszönöm! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Nemsemmi :unsure: .Érdemes megnézni a képgalériát is.Sztem egy elég elcseszett kereszteződés az ott, és sajnos nem az egyetlen.Már jó ideje reformálni kellett volna kicsiny vársounkban a közlekedést, de idáig mindig csak kényszermegoldásokat láttam/látok.Mindenki, vagy legalább is az illetékes xarik rá. Tegnap este a Bem utcán sétáltam.Nemkicsit fel van túrva.Az egyik legjobb útburkolattal rendelkező utca volt. Gondolom szépen befoltozzák majd, aztán néhány év alatt az arra közlekedő buszok szaxerűen hazavágják majd.Mint sokfelé................. Sajnos egyik barátom édeasapja volt a trabantos. Agyrászkódáson kívül talán semmi komoly. Amúgy meg jön a Mikulás! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 Sajnos egyik barátom édeasapja volt a trabantos. Agyrászkódáson kívül talán semmi komoly. Hatha ezutan odafigyel :blink: Egyebkent nekem is jonnek spam-ek Reni-tol ! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 Mikulásra tőlem-nektek!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 Figyeltétek a mai Mikullancs inváziót?Ezek megszállták a várost........... :blink: ;) ;) Mi jöhet még? :unsure: Legyünk résen! :P Amúgy úgy tűnik, hogy Tomi023 jóvoltából, ha minden paraméter passzol, akkor megoldódott a Corsa téli tárolása.Előre is örök hála neki érte........ ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 Figyeltétek a mai Mikullancs inváziót?Ezek megszállták a várost........... ;) ;) :P Mi jöhet még? :unsure: Legyünk résen! :lol: Amúgy úgy tűnik, hogy Tomi023 jóvoltából, ha minden paraméter passzol, akkor megoldódott a Corsa téli tárolása.Előre is örök hála neki érte........ :D Tényleg voltak kint jó sokan,holnap meg ZK és forgalmi nélkül kell rohangálnom délutánig,levelezőn van a papír! :lol: KOMA RLZ ;) Én próbálkoztam nagyapámmal,de rossz emlékei vannak az autótárolásról! :blink: Voltam ma Bazsinál fényszoróállításon.Alig kellett rajta korigálnia,egész jól belőttem szemmel otthon! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 az enyemmel kuzdhetne egy darabig :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 az enyemmel kuzdhetne egy darabig :unsure: Hát ahogy néztem nyáron,lehet hogy a tiédre is ráférne egy müszeres beállítás! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Nem az a baj hogy nincs beallitva, minimumon van, hanem hogy nem erdeti projector es igy mashol van a gyujtopont nem ahova gyarilag terveztek, igy kisse szorja a fenyt a bura. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Tomi023 jóvoltából, ha minden paraméter passzol, akkor megoldódott a Corsa téli tárolása.Előre is örök hála neki érte........ :blink: Passzol!! ;) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Passzol!! ;) :unsure: Majd a hosszú téli estéken teszünk rá Sztár Reklámos dekorációt :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Majd a hosszú téli estéken teszünk rá Sztár Reklámos dekorációt :unsure: Csak síndarabot ne rakjatok majd rá, a többit elvileg elbírja! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Figyeltétek a mai Mikullancs inváziót?Ezek megszállták a várost........... ;) ;) :P Mi jöhet még? :unsure: Legyünk résen! ;) Amúgy úgy tűnik, hogy Tomi023 jóvoltából, ha minden paraméter passzol, akkor megoldódott a Corsa téli tárolása.Előre is örök hála neki érte........ :lol: Ne is mond, pár kollegám is beöltözött ma, én meg dolgozhattam helyettük :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Ne is mond, pár kollegám is beöltözött ma, én meg dolgozhattam helyettük :unsure: Miért nem öltöztél te is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts