warwolf Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Ez a Post a K.O.M.A-val kapcsolatosan hangzott el néhány hete... (hogy már csak nekik kell kitalálni valamit nevet) ezek szerint én nem vagyok tag? :unsure: Nem Speed, TE NEM vagy tag.Te kakukktojás vagy! :blink: Lüke!! ;) K.O.M.A. $$ szakasz. :lol: EGYSZER LESZ EGY BUBU-m!!! :lol: Az ku..a élet!!! :D És akkor reggeltől estig azt fogom hallgatni, ahogy a full nyitott kipuff rendszerből kiabál, hogy BU-bubububububu!!! ;) 1X majd nekem is.Csak előtte kellene egy Lotto 5-ös, és esk. minden bandatagnak vennék 1t.Akinek kombiban kell, az olyat kapna, de csak és kizárólag WRX STi verziókat vennék.Hátha lenne rá flottakedvezmény.Johnnyé természetesen Dízel lenne......... :P ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Kicsit én is átírtam az avatar alatti részt. :unsure: Kacseró te mikor vagy net közelében? Csak azért mert ha tudnál, akkor kellene hozni nekem olyan kis piros fehér cukor sétapálcát, ami az amerikai karácsonyfákon is szokott lógni. :blink: Meg azt is jó lenne tudni, hogy meddig leszel itthon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Joe! Kaptam Spam-et. Feladó: "skodacsaj" <skodacsaj@.......> Nézz már rá a gépére, nem rágcsál-e valami ott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Joe! Kaptam Spam-et. Feladó: "skodacsaj" <skodacsaj@.......> Nézz már rá a gépére, nem rágcsál-e valami ott? Jah...én is kaptam egy ilyet... ;) ;) :P Csak nem tudtam hova rakni...és nem foglalkoztam vele! :unsure: Kacseró te mikor vagy net közelében? Csak azért mert ha tudnál, akkor kellene hozni nekem olyan kis piros fehér cukor sétapálcát, ami az amerikai karácsonyfákon is szokott lógni. ;) Meg azt is jó lenne tudni, hogy meddig leszel itthon. Most net közelben vagyok... :lol: :lol: Rendben, majd nézek, de írhatsz pü-t is, hogy mennyi kell... B) vagy képet róla, biztos ami biztos... nem láttam még amerikai karácsonyfát :blink: :lol: Most péntek estétől leszek, és kedd délután :D már indulok vissza! Legközelebb meg karácsonytól leszek kb. 2 hétig otthon! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Ilyesmire gondoltam én is... csak senki nem jelezte, hogy... :unsure: Akkor tess átírni... ;) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Joe! Kaptam Spam-et. Feladó: "skodacsaj" <skodacsaj@.......> Nézz már rá a gépére, nem rágcsál-e valami ott? Intézkedem! :unsure: Leállítom asszonyt :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Intézkedem! :unsure: Leállítom asszonyt :blink: ;) ;) Joee! Sikerült valamit megtudnod, nekem? pls--->pü :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 :unsure: :blink: Joee! Sikerült valamit megtudnod, nekem? pls--->pü ;) Én láttam egy nagyon korektnek látszó Astra G Caravant, 2003-as, 1.7CDTi, és elég korektül tele volt extrával.Az ára pedig 2.4M volt, ha jól emléxem.Láttál olyan izét, amit nézegettünk anno? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Én láttam egy nagyon korektnek látszó Astra G Caravant, 2003-as, 1.7CDTi, és elég korektül tele volt extrával.Az ára pedig 2.4M volt, ha jól emléxem. Ez elég korrekt...kecsón láttad? :blink: Láttál olyan izét, amit nézegettünk anno? mit is? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 1X majd nekem is.Csak előtte kellene egy Lotto 5-ös, és esk. minden bandatagnak vennék 1t.Akinek kombiban kell, az olyat kapna, de csak és kizárólag WRX STi verziókat vennék.Hátha lenne rá flottakedvezmény.Johnnyé természetesen Dízel lenne......... :unsure: :blink: ;) Ém LPG-set kérek kombiban WRX STi-t, kicsit ültetve, Bordót, véknya fehér csíkpárral oldalt. és kampóval, hogy a trélert elbírja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Harangozó Zoli megszólalt. ;) :unsure: :blink: Csabi ilyenre gondoltam: A mennyiséget nem tudom, szerintem ár függő lesz a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Ez elég korrekt...kecsón láttad? :blink: mit is? :unsure: Abban az autoker.ben, ami a TESCO-tól visszafelé van, amikor jössz be a városba, jobb kéz felé, és az elsőben.Elég sok jó kis kocsika van ott. Amúgy meg a GSi felnikre gondoltam.Most néztem ugyan őket, de Astráé csak 1 garni van, az is drágán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Ém LPG-set kérek kombiban WRX STi-t, kicsit ültetve, Bordót, véknya fehér csíkpárral oldalt. és kampóval, hogy a trélert elbírja. teccik! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Ém LPG-set kérek kombiban WRX STi-t, kicsit ültetve, Bordót, véknya fehér csíkpárral oldalt. és kampóval, hogy a trélert elbírja. Akkor nincs mese, vennem kell lottót! :unsure: Egyébként Orsinál megan az első szó, amit használ.Anyukáját hívja úgy, hogy MEME! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZAG Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 "Egyébként Orsinál megan az első szó, amit használ.Anyukáját hívja úgy, hogy MEME! " Megan?? Renault-párti?? :unsure: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Joe! Kaptam Spam-et. Feladó: "skodacsaj" <skodacsaj@.......> Nézz már rá a gépére, nem rágcsál-e valami ott? Konzultátlam az asszonnyal, és érdekes a tényállás. Azt mondja, hogy az email címeteket sem tudja, és ebből adódik, hogy nem küldött semmit :unsure: :blink: Szóval nemtom mi van ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 "Egyébként Orsinál megan az első szó, amit használ.Anyukáját hívja úgy, hogy MEME! " Megan?? Renault-párti?? :P ;) :lol: Csak nem! :unsure: :blink: ;) Amúgy murvajó az avatarod! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Konzultátlam az asszonnyal, és érdekes a tényállás. Azt mondja, hogy az email címeteket sem tudja, és ebből adódik, hogy nem küldött semmit :unsure: :blink: Szóval nemtom mi van ;) Akkor kezd a saját gépeden Joee! Mert ezek szerint nyilván Tőled indult a dolog! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Akkor kezd a saját gépeden Joee! Mert ezek szerint nyilván Tőled indult a dolog! ;) Legalább magyarázatot kap arra, hogy kikapcsolt gépnél, miért hall éjszaka is csámcsogást! :unsure: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Akkor kezd a saját gépeden Joee! Mert ezek szerint nyilván Tőled indult a dolog! :unsure: Elképzelhető, mert szerintem szokogatta használni kedvesed a gépedet, mert gyorsabb. Én már volt, hogy azt hittem te vagy msn-en, aztán ugye nem te voltál.... szóval.... a csámcsogót tessék kiírtani. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Szóval nemtom mi van :unsure: Én is nézelődtem, hogy nem-e az én címlistámból származhat a dolog, mert ugye vannak alattomos virnyákok is. Szóval nem sajátgépről néztem az emailt hanem cégesről, és webes eléréssel, ergo a saját gépem listájához onnan nem férhet hozzá vírus, mert nincs fizikai kapcsolat. Persze ettől függetlenül régebben vihette a listát bármi, és bármelyikünk gépéről, amelyiken msn is van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Akkor kezd a saját gépeden Joee! Mert ezek szerint nyilván Tőled indult a dolog! ;) Ne féltsd az én gépem, én sem féltem :blink: A gond az, hogy sem az én outlock címlistámban és sem a a Reniében sincs benne Gepárd és Kacseró. Én sem és Reni sem küldött nekik mostanában semmit az tuti. Október 3-ig vannak meg az elküldött levelek, de abban nincs semmi nekik címezve. Szóval ezt nem értem, hogy hogy kaptak levelet :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Én a levelezésemből az olyan levelet,ami első ránézésre nem tetszik azonnal törlöm,ergo no virnyák veszély! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Ne féltsd az én gépem, én sem féltem :blink: A gond az, hogy sem az én outlock címlistámban és sem a a Reniében sincs benne Gepárd és Kacseró. Én sem és Reni sem küldött nekik mostanában semmit az tuti. Október 3-ig vannak meg az elküldött levelek, de abban nincs semmi nekik címezve. Szóval ezt nem értem, hogy hogy kaptak levelet :unsure: Van olyan is, amikor letölti a címlistát és onnan kiválaszt egy címet és annak a nevében küldi tovább magát. Tehát simán lehet hogy nem Joee gépe a beteg, sőt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Csabi ilyenre gondoltam: http://images.worldofstock.com/slides/PCU1557.jpg A mennyiséget nem tudom, szerintem ár függő lesz a dolog. oké, majd szétnézek.... :unsure: Abban az autoker.ben, ami a TESCO-tól visszafelé van, amikor jössz be a városba, jobb kéz felé, és az elsőben.Elég sok jó kis kocsika van ott. Köszi...majd lehet, hogy 7végén benézgelődök oda is... :P Amúgy meg a GSi felnikre gondoltam.Most néztem ugyan őket, de Astráé csak 1 garni van, az is drágán. Jaja...néztem, de sajnos mindegyiket személyesen lehet átvenni ;) :blink: eddig nem találtam olyat ami kb.100 km-en belül lett volna...az a múltkori is, cirka 560 km-re volt innen... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts