Kacsero Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 J0hnny! Köszi! :unsure: Gyors voltál... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Kecsekméti vagy? Kerítő! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Kerítő! :P Egyrészt :blink: ,másrészt ha kecskeméti a srác segíthetünk neki itt is nem? :unsure: K.O.M.A. service segít! ;) (on pillangó street) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Egyrészt :blink: ,másrészt ha kecskeméti a srác segíthetünk neki itt is nem? :unsure: Ezt nemvonta kétségbe senkisenem.De mivan, ha mégsem? ;) Holnap anyukám átveszi a sportszűrőbetétemet.Nem jár v.ki pl. Johnny? ;) Kiskőrös felé?Mert mi csak kb. 2 hét múlva tervezzük a lemenetelt.Addig meg nem bírom ki......... Ha nem, akkor csakazértis le fogok menni érte, de ha áthidalható a dolog, akkor............ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Ezt nemvonta kétségbe senkisenem.De mivan, ha mégsem? :unsure: Holnap anyukám átveszi a sportszűrőbetétemet.Nem jár v.ki pl. Johnny? :blink: Kiskőrös felé?Mert mi csak kb. 2 hét múlva tervezzük a lemenetelt.Addig meg nem bírom ki......... Ha nem, akkor csakazértis le fogok menni érte, de ha áthidalható a dolog, akkor............ Vadkertre tuti megyek a héten még,ha megyek körösre csörizni fogok! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Vadkertre tuti megyek a héten még,ha megyek körösre csörizni fogok! :unsure: Előre is téháiksz............ Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 A K.O.M.A. az egyik legjobban felszerelt Opel szerviz :unsure: Van villanyos, van lakatos, van műhelyes, van szállító, van vizes-gázos, van bontós, meg van naon sok okos szakember:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Tomi!Beszéltem az biztosításos emberemmel! :blink: Minden rendben lesz! :unsure: K.O.M.A. Forever! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gzuci Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Kecsekméti vagy? Nem, szegedi vagyok de szegedi klubot nem láttam. Gza Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Nem, szegedi vagyok de szegedi klubot nem láttam. Gza Mantababy, és barátja szegedi, valamint korábban volt egy srác, ő Blackcat nicken futott egy darabig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Üdv! A Harta meg Kecskeméti Szekcio akkor Szeged is lehet az! ona meg egyszerűbb és sokkal gyorsabb kecskemétre érni! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 ....Nem jár v.ki pl. Johnny? :lol: Kiskőrös felé?Mert mi csak kb. 2 hét múlva tervezzük a lemenetelt.Addig meg nem bírom ki......... Wolfi, lehet, hogy "MI" megyünk a 7végén! Mármint TE+Én! :lol: :blink: ;) Vagy mégse? mert mintha úgy emlékeznék, hogy azt beszéltük.... :unsure: A K.O.M.A. az egyik legjobban felszerelt Opel szerviz ;) Van villanyos, van lakatos, van műhelyes, van szállító, van vizes-gázos, van bontós, meg van naon sok okos szakember:) +még 1 DEKOROS! :lol: ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 +még 1 DEKOROS! :P :blink: ;) Az meg ki? :unsure: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Az meg ki? :unsure: :blink: Hát Ő ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Wolfi, lehet, hogy "MI" megyünk a 7végén! Mármint TE+Én! ;) :blink: ;) Vagy mégse? mert mintha úgy emlékeznék, hogy azt beszéltük.... :unsure: 1M-ben lett meghatározva a limit.Pedig én marketingeltem eleget........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 1M-ben lett meghatározva a limit.Pedig én marketingeltem eleget........... jaahhh..na látod, én erről lemaradtam, vagyis nem tudtam... :blink: hát akkor nem megyünk kőrösre... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Hát Ő :unsure: :blink: ;) Jaaa Őszike? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Elmentünk sétálni kicsit nagyobbik jányommal, aztán a Jókain igen-igen érdekes motorhangra lettem figyelmes. Bubububububu.Aztán egy fekete Subaru Impreza csőgázon elhúzott kb. 5 autó mellett.Az előzést a Kada Elek vonalában kezdte, és a köv. mittoménmilyen jobbos utcánál be is fejezte.Félelmetes volt még látni is, ahogy az a gép gyorsul.Mikor 2-ből 3ba tolta a váltókart, jól hallható KSHHHH volt.Szal sztem azon még finomítani kell, de a többi kib@szottul rendben volt. ;) EGYSZER LESZ EGY BUBU-m!!! :blink: Az ku..a élet!!! ;) És akkor reggeltől estig azt fogom hallgatni, ahogy a full nyitott kipuff rendszerből kiabál, hogy BU-bubububububu!!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Már csak Tomit kell rávenni v.mi m@rhaságra, meg hát a fájós arcú vezíírünket! :blink:Ez a Post a K.O.M.A-val kapcsolatosan hangzott el néhány hete... (hogy már csak nekik kell kitalálni valamit nevet) ezek szerint én nem vagyok tag? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Ez a Post a K.O.M.A-val kapcsolatosan hangzott el néhány hete... (hogy már csak nekik kell kitalálni valamit nevet) ezek szerint én nem vagyok tag? :unsure: Dehogynem! K.O.M.A. Bankára vagy K.O.M.A. pénzügyi részleg vagy bármi amit jónak ítélsz meg! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Dehogynem! K.O.M.A. Bankára vagy K.O.M.A. pénzügyi részleg vagy bármi amit jónak ítélsz meg! :blink: Ilyesmire gondoltam én is... csak senki nem jelezte, hogy... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Ilyesmire gondoltam én is... csak senki nem jelezte, hogy... :unsure: Jaj ne legyél má... TAG VAGY VAZEEE! ;) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Jaj ne legyél má... TAG VAGY VAZEEE! ;) :blink: Te Johnny! Miért van Trabant jel a KOMA logo-ban? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Te Johnny! Miért van Trabant jel a KOMA logo-ban? :unsure: Paintben neház szép grafikát csinálni! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Te Johnny! Miért van Trabant jel a KOMA logo-ban? :unsure: A Trabant jel a körbezárt villám az Opel meg kilóg a körből! Az előbbi felsorolásból kihagytam hogy a KOMA-nak van Los Padlos - a is :blink: . . . Majd pénteken megmutaton a kupé tükrében a Trabijelet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts