Kacsero Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 MIféle csengőt emlegettek ti itt? Kis kiváncsi... :unsure: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Kis kiváncsi... :unsure: :blink: ;) ha mástól nem, hátt ettől majd megöregszem! :P Hamar megöregszel... ;) engem ez nem izgat... én még fiatalnak érzem magam! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 engem ez nem izgat... én még fiatalnak érzem magam! ;) Idővel kinövöd! :unsure: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Idővel kinövöd! :unsure: :blink: ;) lehet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 MIféle csengőt emlegettek ti itt? Olyan csengője van, mint a villamosnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Olyan csengője van, mint a villamosnak. ahham.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 ahham.... Nem is olyan régen állkunk a Cp-ben, jön Csabi, szól a csengő, mi röhögünk, a sok helyi HVCS meg nézelődik jobbra/balra, hogy honnan a 3.14csából jön ez a hang!Jópofa kis móka! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 azt lehet ha majds nem kell... átveszem/átvenném! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Nem is olyan régen állkunk a Cp-ben, jön Csabi, szól a csengő, mi röhögünk, a sok helyi HVCS meg nézelődik jobbra/balra, hogy honnan a 3.14csából jön ez a hang!Jópofa kis móka! :unsure: Hát még amikor itt kint, a villamos sínen keresztül menő gyalogosra csöngetek.... :blink: ;) ;) van ám rohanás.... :lol: :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 hú de gonosz vagy!!!! :unsure: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 azt lehet ha majds nem kell... átveszem/átvenném! ;) NEM ADOM! :P :blink: ;) ezt még a trabimba is beszereltem...szóval, akármilyen ótóm is lesz :unsure: , abba kerül majd bele... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 hú de gonosz vagy!!!! ;) ;) :P most mié?? :unsure: :blink: tök jó móka...csöng a csöngő--->futás---> villamos meg sehol... ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 most mié?? :unsure: :blink: tök jó móka...csöng a csöngő--->futás---> villamos meg sehol... ;) ;) :P szerinted én miért gondolkozom rajta? ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Valami orult amokfuto feher Caravan Vectra-s csavo verte neki padlogazon a Matyason en meg kikanyarodtam ele a kis streetfighter-el :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Valami orult amokfuto feher Caravan Vectra-s csavo verte neki padlogazon a Matyason en meg kikanyarodtam ele a kis streetfighter-el :unsure: Nem Tomi volt? :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 kikanyarodtam ele a kis streetfighter-el :unsure: :blink: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Valami orult amokfuto feher Caravan Vectra-s csavo verte neki padlogazon a Matyason en meg kikanyarodtam ele a kis streetfighter-el :unsure: Eredmény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 semmi kulonos, megelozott :unsure: Tomi volt jolsejtettetek Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 Kitaláltam tegnap, hogy nekem kell K&N sportlégszűrő az Astrához, mert ugye az profi cucc, és hiányzik a kocsi vehemecnciája.Fel is hívtam egy bp.i tuningcéget, ahol forgalmazzák ezt a szűrőt.A fiatalember nagyon készséges volt, de elmondta, hogy rendelést csak faxon, ímélben, vagy pedig SMS! :blink: - ben vesznek fel, mert az ilyen telefonhívásos dologgal párszor megjárták. Hát írtam mailt, amiben minden szükséges adatot megadtam, motorkód, évjárat, autó tipusa, miegymás. Kis idővel később jött a telefon, hogy minden okés, de mondjam már meg, hogy ?ccm-es az autóm, mert az kimaradt.Megjegyezném, motorkódot megadtam, amiből az ilyesmi kiderül.......szal kicsit elbizonytalanodtam..... ;) :unsure: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 Kitaláltam tegnap, hogy nekem kell K&N sportlégszűrő az Astrához, mert ugye az profi cucc, és hiányzik a kocsi vehemecnciája.Fel is hívtam egy bp.i tuningcéget, ahol forgalmazzák ezt a szűrőt.A fiatalember nagyon készséges volt, de elmondta, hogy rendelést csak faxon, ímélben, vagy pedig SMS! :blink: - ben vesznek fel, mert az ilyen telefonhívásos dologgal párszor megjárták. Hát írtam mailt, amiben minden szükséges adatot megadtam, motorkód, évjárat, autó tipusa, miegymás. Kis idővel később jött a telefon, hogy minden okés, de mondjam már meg, hogy ?ccm-es az autóm, mert az kimaradt.Megjegyezném, motorkódot megadtam, amiből az ilyesmi kiderül.......szal kicsit elbizonytalanodtam..... ;) :unsure: :P Miez Frigate tuning? ;) Az 57i-t veszed? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 Wolfi! Én inkább személyesen mentem be és előre kifizettem így a postaköltséget is átvállalták. Maximálisan elégedett vagyok K&N szűrővel tényleg profi cucc, előtte volt mindenféle de ez vált be a legjobban. Ha gondolod hétfőn járok Pesten eltudom hozni neked ha van raktáron. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 Wolfi! Én inkább személyesen mentem be és előre kifizettem így a postaköltséget is átvállalták. Maximálisan elégedett vagyok K&N szűrővel tényleg profi cucc, előtte volt mindenféle de ez vált be a legjobban. Ha gondolod hétfőn járok Pesten eltudom hozni neked ha van raktáron. Köszi Udi, de hétfőn már háznál lesz, legalább is azt ígérték.......... Miez Frigate tuning? :unsure: Az 57i-t veszed? Ez egy fogas kérdés........ :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 Ez egy fogas kérdés........ :unsure: :blink: Az egy komplett szett, rezonátor csővel, szűrővel, beépítési cuccokokkal, meg valami minimális motortértől elválasztó megoldással. És jó drága. ;) Itt vannak a kittek, ezek típus-specifikusak többnyire. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 Az egy komplett szett, rezonátor csővel, szűrővel, beépítési cuccokokkal, meg valami minimális motortértől elválasztó megoldással. És jó drága. :unsure: Itt vannak a kittek, ezek típus-specifikusak többnyire. Jaaaa!Nemnem.Én olyat kértem, amit a gyári papírszűrő helyére lehet beletenni, a gyári légszűrőházba.Azért választottam ezt a megoldást, mert az előző kombóval az volt a gáz, hogy amikor átmelegedett a motortér, akkor szabályosan erőtlen lett, az amúgy sem BIKA 100LE-s :blink: motor.De amíg kellően hideg volt, vagy nagy sebességgel mentem hűvös időben, akkor érezhetően fickósabb volt az autó.Soxor rá is csodálkoztam! ;) Úgyhogyígyhát........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 Nem Tomi volt? :unsure: :blink: Siettem csöppet ;) előfordul Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts