mackosajt Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Igen, már nálam van a kérdéses cucc. Lehet, hogy be is szerelem szombatig. :unsure: na azt megnézném! :blink: ui: Udi is küldene valamit... meg Joee is! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Kacseró a KOMA szállítója. :unsure: Én csak megbízott vagyok jelen esetben, de persze elviszem. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 köszike! :blink: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 na azt megnézném! ;) ui: Udi is küldene valamit... meg Joee is! :P Mi ez?V.mi jótékonysági egybesülés??? :unsure: :blink: Itt mindennek ára van kéremszépen! :lol: ;) Ez egy ilyen hely............. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Kedves KOMA! Ez már le van vajazva! ;) de ha kell még valami, majd szólok! :unsure: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Kacseró a KOMA szállítója. :unsure: Én csak a KÜLFÖLDI SZÁLLÍTÓ vagyok... :blink: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Sziszi bocsi a mai forgalmi afférért de nem szoktam meg, hogy csak így felelőtlenül kikanyarodnak elém, ismerős is volt a kocsi de nem a szép szőke lány vezette... Mi is a link a Beához? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Hoppá! :blink: öööö...izé... ;) ez kinek is az ótója? mert látom, hogy szekciós, de ha jól emléxem, akkor nem Paja Cartársé, mert az övé sötétzöld...de akkor kié? BITTEDANKE segítsetek... :unsure: csak mert én meg pont ilyenbe gondolkodom... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Hagalex Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Hagalex Köszi Laci! Akkor azért nem ismerős az ótó, mert én Őt nem ismerem személyesen, csak hallásból... :blink: HÁT... ha még meg lesz a jármű,amikor megyek haza, akkor lehet, hogy majd megkeresem. a remény hal meg utoljára... ;) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Köszi Laci! Akkor azért nem ismerős az ótó, mert én Őt nem ismerem személyesen, csak hallásból... ;) HÁT... ha még meg lesz a jármű,amikor megyek haza, akkor lehet, hogy majd megkeresem. a remény hal meg utoljára... :P :unsure: Egynek bizti jó, mert Haga nem az a száguldozós fajta, sztem nem tette tönkre a Caravant.Legalább is amíg aktív klubtag volt, nem volt a géppel különösebb probléma......... Amúgy van-e v.mi hír a kinézett felnikről? ;) Beszeltem Szasza-val is meg Zsoltival is V.mmi eredmény?Ráférne arra a Corsára egy újászületés! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Egynek bizti jó, mert Haga nem az a száguldozós fajta, sztem nem tette tönkre a Caravant.Legalább is amíg aktív klubtag volt, nem volt a géppel különösebb probléma......... Köszi Wolfi... ;) Amúgy van-e v.mi hír a kinézett felnikről? ;) A felniken rajta tartom a szemem, de még várok, mert még van 4 nap addig, és nem akarnám felverni az árat... :P De ha jól értelmeztem a pü.-det, akkor Téged csak 4db érdekel...mert az egyik licit, csak 2 db.-os :lol: V.mmi eredmény?Ráférne arra a Corsára egy újászületés! :blink: Ezzel a projektel még nem tudtam érdemben foglalkozni, de nincs elfelejtve... :unsure: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Köszi Wolfi... :blink: A felniken rajta tartom a szemem, de még várok, mert még van 4 nap addig, és nem akarnám felverni az árat... :unsure: De ha jól értelmeztem a pü.-det, akkor Téged csak 4db érdekel...mert az egyik licit, csak 2 db.-os ;) Ez így igaz.Csak a 4db-os kivitel érdekel. Amúgy meg lehet, hogy Szasza Corsáját életre tudják kelteni.Mohácson, és egy Calibraklubbos ember segítségével.......... De ez még nem 100%.................. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Na most beindult az agyamban a CARAVÁN projekt... :blink: jó lenne ha a kivitelezés is sikerülne... ;) Remélem mire hazamenek, még aktuális lesz Hagáéknál..... Ez így igaz.Csak a 4db-os kivitel érdekel. Amúgy meg lehet, hogy Szasza Corsáját életre tudják kelteni.Mohácson, és egy Calibraklubbos ember segítségével.......... De ez még nem 100%.................. Rendben... ;) Akkor csak a 4db-os cuccra figyelek :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Na most beindult az agyamban a CARAVÁN projekt... :blink: jó lenne ha a kivitelezés is sikerülne... ;) Remélem mire hazamenek, még aktuális lesz Hagáéknál..... Ki tudja?Széép ótó, és Diesel, meg Caravan, szal bármi lehet.Ja, meg az ára is baráti, hiszen ezek a gépek sztem drágábbak szoktak lenni Rendben... ;) Akkor csak a 4db-os cuccra figyelek :unsure: Oks.Írj, ha fejlemény van......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Ki tudja?Széép ótó, és Diesel, meg Caravan, szal bármi lehet.Ja, meg az ára is baráti, hiszen ezek a gépek sztem drágábbak szoktak lenni Hát épp ez az ami miatt gondolkodóba estem, de nagyon... ;) csak mennék már haza.... :blink: Főleg, hogy még Ti, ismeritek is az autót, meg a gazdáját.. ;) És ha összejön, akkor tényleg lehet majd cuccolni--->KOMA TRANS :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Hát épp ez az ami miatt gondolkodóba estem, de nagyon... ;) csak mennék már haza.... ;) Főleg, hogy még Ti, ismeritek is az autót, meg a gazdáját.. ;) És ha összejön, akkor tényleg lehet majd cuccolni--->KOMA TRANS :blink: De mi lesz az 1.0-val? :unsure: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 De mi lesz az 1.0-val? :blink: ;) Sajnos akkor megy a háztól... ;) De valamit -valamiért.. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Sajnos akkor megy a háztól... :blink: De valamit -valamiért.. :unsure: Értem.Hát tuti, hogy gyorsban lesz gazdája.Még akkor is, ha leszedsz róla minden tuningot.Kipuff/felnik/villamoscsengő! ;) Ha priviben tolnál árat, akkor lehet, hogy tudnék rá embert.Unokahugim éppen autót keres.S, ez egy jó alternatíva lehetne............... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Sajnos akkor megy a háztól... ;) De valamit -valamiért.. :unsure: Traktorod lesz? :blink: Rájöttél végül is,hogy csak jobb ez hosszútávokra! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Értem.Hát tuti, hogy gyorsban lesz gazdája.Még akkor is, ha leszedsz róla minden tuningot.Kipuff/felnik/villamoscsengő! :lol: Ha priviben tolnál árat, akkor lehet, hogy tudnék rá embert.Unokahugim éppen autót keres.S, ez egy jó alternatíva lehetne............... Nos, asszem kipuff. maradni fog rajta,a felnit, meg majd még meglátom, hogy kell-e majd a vevőnek... DE a CSENGŐT NEM ADOM!!!! :unsure: :blink: De komolyra fordítva, még nem gondolkoztam az árán, majd csak akkor, ha a Caraván projekt összejön... :lol: De megy azért 1 pü. :D Traktorod lesz? ;) nem traktor ---> olajkályha ;) :P traktorja a kollegámnak van, aki most vett 1 Seat Otronbát, 1.4 ,3 hengerrel ;) :lol: Rájöttél végül is,hogy csak jobb ez hosszútávokra! :D Erre én már rég rájöttem, csak még eddig nem volt komoly az elhatározás...talán majd most B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Nos, asszem kipuff. maradni fog rajta,a felnit, meg majd még meglátom, hogy kell-e majd a vevőnek... DE a CSENGŐT NEM ADOM!!!! :unsure: :blink: De komolyra fordítva, még nem gondolkoztam az árán, majd csak akkor, ha a Caraván projekt összejön... ;) Oks.Akkor majd jelzed, ha okés a pálya. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 MIféle csengőt emlegettek ti itt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Oks.Akkor majd jelzed, ha okés a pálya. Jeleztem, ment a pü! ;) :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 MIféle csengőt emlegettek ti itt? Hamar megöregszel... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts