warwolf Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 A jo futomu a gatlaoknal kezdodik, azt is cserelsz ? Helyesebbnen az ültetés, megfelelő keménységű gátlók nélkül mitsemér.Kisebb bukkanóknál, útegyenetlenségeknél gyönyörűen belibeg az autó sejhaha.Ritka rossz érzés........... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 Hű, miket írtatok össze tegnap kora este.....!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 A jo futomu a gatlaoknal kezdodik, azt is cserelsz ? Azzal kezedem!Mind a 4 csere! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 Azzal kezedem!Mind a 4 csere! Helyes! :unsure: Aztán mehetnek alá az ültetőrugók! ;) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 Pimp your Dezső! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 Helyes! :blink: Aztán mehetnek alá az ültetőrugók! ;) ;) Addig fűzöd az agyam,hogy csak jösz Te betonozni! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 Addig fűzöd az agyam,hogy csak jösz Te betonozni! :unsure: Éppen írni is akartam, hogy természetesen megyek betont vésni, meg minden.De van 1 kikötésem.Főznöd kell marhapörit. Mindennek ára van! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 ... Mindennek ára van! :blink: az ültetésnek is. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 Szóval most már linkeljen valaki egy képet erről a lányról! A Vectra hátsó ülésén meg igenis jó! :unsure: Betonozni nálam is kéne míg jó az idő, ki jön? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 karaj lesz, 60-as ultetest nekije :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 Szóval most már linkeljen valaki egy képet erről a lányról! A Vectra hátsó ülésén meg igenis jó! ;) Betonozni nálam is kéne míg jó az idő, ki jön? nem hazudtoltad meg önmagad! :P ;) amúgy azon az oldalon amit Losi is linkelt, nem ő van a nyitóképen? Igaz kicsi, meg nem egész alakos... de ő az nem? :unsure: :blink: karaj lesz, 60-as ultetest nekije ;) J0hnny sosem adná erre a fejét. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 Szerintem GSI rugó is elegendő lenne nekie...:unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 amúgy azon az oldalon amit Losi is linkelt, nem ő van a nyitóképen? Igaz kicsi, meg nem egész alakos... de ő az nem? :unsure: :blink: Igen Ő az...mármint a Bea Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 Szerintem GSI rugó is elegendő lenne nekie...:unsure: Ezen agyaltam én is,de Losi lebeszélt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 Ha mar rakolt egy vagyont akkor nezzen ki jol is, 60-ast neki :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 Ha mar rakolt egy vagyont akkor nezzen ki jol is, 60-ast neki :blink: Akkor Johnnynak nem pincegarázs kell majd, hanem egy liftes bunker! :unsure: Sikerült Szaszával beszélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 Ha mar rakolt egy vagyont akkor nezzen ki jol is, 60-ast neki :unsure: Használni is szeretném,nem csak nézegetni! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 Használni is szeretném,nem csak nézegetni! :unsure: Lehet.Csak kell mindig egy útvonalterv! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZAG Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 Bea oldalán,a vendégkönyvben láttam egy-két csöpögös üzenetet.. "Elég régóta ismerem Beát a munkahelyéről,de sosem gondoltam volna,hogy ilyen szép képeket fest! Csak így tovább!"=Jók a dudái,szívesen megnézném! :unsure: :blink: ;) A másik cartársé még durvább: "Csak kétszer találkoztam a hölgyel a munkahelyén, és bevallom töredelmesen, túlságosan sokat adtam arra, amit a szemem lát." ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 Bea oldalán,a vendégkönyvben láttam egy-két csöpögös üzenetet.. "Elég régóta ismerem Beát a munkahelyéről,de sosem gondoltam volna,hogy ilyen szép képeket fest! Csak így tovább!"=Jók a dudái,szívesen megnézném! :unsure: :blink: ;) A másik cartársé még durvább: "Csak kétszer találkoztam a hölgyel a munkahelyén, és bevallom töredelmesen, túlságosan sokat adtam arra, amit a szemem lát." ;) :P MimárcsakilyenYOfejsrácok vajunk! :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 Bea oldalán,a vendégkönyvben láttam egy-két csöpögös üzenetet.. "Elég régóta ismerem Beát a munkahelyéről,de sosem gondoltam volna,hogy ilyen szép képeket fest! Csak így tovább!"=Jók a dudái,szívesen megnézném! :blink: ;) ;) A másik cartársé még durvább: "Csak kétszer találkoztam a hölgyel a munkahelyén, és bevallom töredelmesen, túlságosan sokat adtam arra, amit a szemem lát." ;) :lol: Most nem értem mi van! :unsure: Valamilyen dumával közel kell férkőzni azokhoz a fantasztikus dudákhoz! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Gepárd, ha ma beértem melózni szólj már égyszi rám, hogx Mackósajt infrakütyüjeit adjam már oda.Vagy 2 hete kocsikáztatom őket, mióta Csabi ideadta.............. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Lehet.Csak kell mindig egy útvonalterv! ;) Pontosan, nehany utcat ki kell huzni a terkeprol :blink: Beszeltem Szasza-val is meg Zsoltival is Van weboldala Beacsaknak ? :unsure: Mi is az URL ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Gepárd, ha ma beértem melózni szólj már égyszi rám, hogx Mackósajt infrakütyüjeit adjam már oda.Vagy 2 hete kocsikáztatom őket, mióta Csabi ideadta.............. izéke.... sikerült az átadást megoldani? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 izéke.... sikerült az átadást megoldani? :blink: Igen, már nálam van a kérdéses cucc. Lehet, hogy be is szerelem szombatig. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts