Kacsero Elküldve November13, 2006 Megoszt Elküldve November13, 2006 Mos'montad el a tarifákat.........ez csak v.mi emeltdíjas telefon lehet!!! :blink: ;) ;) :P hát sajnos nem, ez a külfüldi percdíj... :unsure: ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November13, 2006 Megoszt Elküldve November13, 2006 Volt nálam Paja az emberével ;) rendbekapták a fűtésünket ;) Nagyon köszönöm! Alig megy a kazán, naponta többször megnézem, meg van-e még :P Azért remélem nem nagykabátban kell a gép elött ülnöd... ;) :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve November13, 2006 Megoszt Elküldve November13, 2006 nekem kéne transzpotálni egy ilyet pl: Positionierer Balancer für Werkstattkran Motor 750kg de nem most izibe, hanem majd úgy 25 juróba megállna köbö lessétek mán meg jó-e arra, amire szánva vagyon? láncot kampót ne nézzétek, mer úgyis gurtnival köll körbefogni Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 Érdekes időjárkálás van mostanság nemde?Hol hideg, hol pedig meleg.CSütörtökre 17 fokot ígérnek.Korekt nem? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 Gondolom, ismerős sokatoknak a hölgy. Én személy szerint nagyon bírom, ahogyan táncol. :blink: A sok kétballábbal szemben neki a vérében van a tánc. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 Nekem nem ismerős, ki ő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 Ha valamelyőtök, vagy ismerős parkolt ma délelőtt a Kálvin tér környékén, és esetleg megőrizte a parkolócéduláját, ami a 09:54-es időpontot lefedi az szóljon Érdekelne a jegy, mert különben vennem kell egy mikulás csomagot. :unsure: 8 percért 2000Ft, jó arány. J0hnny! Szerdán nem beszerelni, hanem leszerelni kell a cuccot, és alkalomadtán majd beépítjük nálam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 Érdekelne a jegy, mert különben vennem kell egy mikulás csomagot. :unsure: 8 percért 2000Ft, jó arány. Ejny-bejnye, Pisti! Nem korai még a mikuláscsomag? Van még 3 hét addig... ;) ;) :P és csokit adnak hozzá? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 Ha a héten nem lesz jegy akkor befizetem, mert 8 nap után 3000, 30 nap után 8000-re változik az összeg. Csoki sajnos nem volt, de nagyon elbújtak, mert sem előtte sem utána nem láttam parkolóőrt. Mikulás csomagot viszont ma városszerte láttam több autón is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 ...., de nagyon elbújtak, mert sem előtte sem utána nem láttam parkolóőrt. Mikulás csomagot viszont ma városszerte láttam több autón is. Biztos, hogy mikulásruhában voltak ;) :P ezek szerint, Ők is készülnek a mikulásra, ha így osztogatják a csomagokat... :unsure: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 Zacsit elraktam, poénnak jó lesz még valmire. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 Nekem nem ismerős, ki ő? Karsai Zita.A Megatáncban szerepel mostanság, és úgy is táncol mint ahogyan kinéz. :unsure: Ha valamelyőtök, vagy ismerős parkolt ma délelőtt a Kálvin tér környékén, és esetleg megőrizte a parkolócéduláját, ami a 09:54-es időpontot lefedi az szóljon Érdekelne a jegy, mert különben vennem kell egy mikulás csomagot. ;) 8 percért 2000Ft, jó arány. Abba a parkolóba többet ne menyj! ;) Túl drága.Én már 2X kaptam mikulás csomagot.Először mert a Megyei kórház előtt a fűre álltam meg, lévén ott volt parkolóhely, és a feleségem éppen elsőszülött lányunkat várta, miközben begörcsölt a veséje.Majd biztos megnézem, hogy hol van parkolóhely nem?Bunzi banda. ;) 2. alkalommal meg sügér voltam, mert a Budai utcán sikerült pont a parkolótársaság előtt megállnom, és eszembe sem jutott, hogy vegyek.Hiba volt.Ott én is 2e.-ért parkoltam.................. :D :D Amúgy a Volánnál volt egy emberke, aki rondán megszív@tta a parkoló ellenőröket.Éppen tették volna a kocsijára a csomagot, mikor odaért.Elkezdett kiabálni, hogy miért rongálják az autóját, és kihívta a rendőröket, hogy el akarták lopni a VW Passátot.Azok meg jöttek, jegyzőkönyv, miegymás...... Persze elsímult a dolog, de látni szerettem volna a parkolóellenőrök arcát, miközben a rendőrök kis híján bilincsbe verve el akarták vinni őket...... :P ;) :lol: A büntetést persze semmisé tették rögvest.Mrt ez volt a feltétele annak, hogy ne jelentse fel őket a móger rongálásért! :lol: :lol: :D Én is csináltam már, hogy megálltam a színház előtt, kipattantam, és tűztem jegyet venni, erre mir visszaértem, az ürge már elkezdte videózni a gépet.Én meg erélyesen kérdőre vontam, hogy hogy meri levideózni az autómat, mert én NEM adtam erre engedélyt.Persze nézett bambán, aztán nagy nehezen kinyögte, hogy nincs rajta parkolójegy.Én meg kaján vigyorral az arcomon meglobogtattam előtte, hogy éppen most vettem, úgyhogy jó lenne, ha nem videóznák az autómat, mert a végén még azt is hihetem, hogy el akarják lopni, és egy rendőri intézkedés senkinek sem hiányzik........... :blink: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 De jó, hogy itt nincs parkolódíj..... Néha a rendőrök büntetnek, ha a buszmegállókba állnak (ahol már évek óta nem jár busz...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 De jó, hogy itt nincs parkolódíj..... Majd lesz... :unsure: Semmi jó nem tart örökké... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 Tuti, elér hozzánk is. Már a forgalom is elért! Meg az útfeltúrás! Az utcánban akkora lyuk van, mintha itt építenék a 4-es metrót! :unsure: A 60 ezermillió körforgalomról nem is beszélve........ Némethonban is ennyi van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 Tulajdonképp nagyon nem vagyok mérges, mert kb 2 éve nem veszek parkolójegyet, csak ott ahol nem lehet kikerülni. (malom) Ennyi meg belefér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 A 60 ezermillió körforgalomról nem is beszélve........ Némethonban is ennyi van? Van itt is, de csak elvétve 1-2... Kicsit másabb itt a közlekedési morál...igaz itt is vannak parasztok...de elenyésző... Tulajdonképp nagyon nem vagyok mérges, mert kb 2 éve nem veszek parkolójegyet, csak ott ahol nem lehet kikerülni. (malom) Ennyi meg belefér. Akkor ezt veheted most úgy, hogy utólag egy összegben fizetsz... :unsure: :blink: ;) De azért nem kellene erre a módra nagyon rászokni... ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 Tulajdonképp nagyon nem vagyok mérges, mert kb 2 éve nem veszek parkolójegyet, csak ott ahol nem lehet kikerülni. (malom) Ennyi meg belefér. Majd a köv.nél már mérges leszel! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 Ma sikerüt eladni a Smoorokat.Az Eötvös Tibi vette meg a C Kadettje alá.Picit alkudozott, én meg rugalmas voltam, mert ugye azok a felnik bármennyire is ritkák, eléggé megviseltek voltak itt-ott, meg az egyik elég konkrétan ütött is, amit majd görgőztetni kell.Mert annyira......... Hát így. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 Gondolom, ismerős sokatoknak a hölgy. Én személy szerint nagyon bírom, ahogyan táncol. :blink: A sok kétballábbal szemben neki a vérében van a tánc. :unsure: Bejövős a leány. Jól tartja magát ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 csak azt nem tom, hogy Wolfi hol néz ilyeneket? Mert szerintem nem otthon! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 csak azt nem tom, hogy Wolfi hol néz ilyeneket? Mert szerintem nem otthon! ;) Itthon éltveszélyes! :unsure: De a melóhelyen, belefér olykor-olykor.S, hogy mikor van olykor-olykor? ;) Hát olykor-olykor......... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 Tuttam... tutttttammmmmmm. :unsure: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Végre a melóhelyen! :unsure: Még több kép Karsai kisasszonyról! :blink: Jó képek! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Végre a melóhelyen! :P Sztahanovista..... :lol: :blink: ;) ;) Még több kép Karsai kisasszonyról! ;) Jó képek! :D De tényleg jó képek! :lol: :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts