Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Kecskemét és környéke -CHAT

redline

Recommended Posts

elnézést kérek a szekciótól, hogy gyakorlatilag nem is foglalkoztam veletek,

nekem elég szoros volt a program, annyi emberrel tudtam beszélni akikre nem is számítottam

szerintem egyszerűen rövid volt a tali. :(

nekem se megy az MSN egyébként, már regisztráltam náluk, de nem küldték a jelszavas emilt amit igért a reggelő oldal, aztán hagytam.

másik topicból:

De Haga azt már lehet, hogy nem hallottad: az alapjárati 2,32 CO-val zöldkártyát biztos nem kapnék...., az emelt fordulati tényleg veszettül jó, de ez lenne benne a só, sikerül-e addigra összefinomítani, hogy 850 és 2500 fordulaton is veszettül jó legyen, meg még a fogyasztásnak is örüljek a kútnál, meg még erő is legyen.

Ésésés köszönöm a CD-t!!!!!!

Megosztás:

Ésésés köszönöm a CD-t!!!!!!
Igazán nincs mit! :( Kínomba raktam rá Totalcaros Opelteszteket is... :roll: Van rajta Ascona is! :(

Joee aszongya Uhu kb. 5 -6 rugóba fáj az alkatrész ami kell nekem! :lol:

Hogy örülök.....és áll a víz a kocsimban! ...holnap Minden kiderül!

Megosztás:

Hát persze, hogy gondolom, csak Uhu szerint ki kell szedni azt a cart, mer kétfélét csinált GM, és nem tudni milyen valósi az enyimbe. Ez kicsit megkomplikálja a dolgokat, mert ugyi ad egy: ki kell szerelni az egész közép konzolt, mügüle a hűtőt...és amögött van ez a műanyagbizbasz! Ad kettő: Kivesz, megvizslat, bebusz városba, alkatrész megvesz, vissza,összerak, örül!

..Szóval nem eccerű, mer Uhu szerint a konzol kiszerelése se eccerű annak aki nem csinálja mindennap! Tehát nekem momentán egy nap! :roll: :oops: 8)

Mindegy...holnap reggel menek le a garagéba, oszt melódia! Délutánra okosabb leszek! Oszt akkor majd rádcsörögök ha kell! Okay? :wink:

Megosztás:

Csörögj nyugottan, és ne buszozzál!!!!

Kimegyek én érted és elviszlek alkatrészért , ha segíthetek :(

Hát ha ezt te bevállalod?!?! :oops:

De csak akkor kereslek, ha valami dűlőre jutottam a szereléssel - bontással! Mert amíg nem látom pontosan adolgokat addig ugyi minek! Maraggyunk annyiban, ha ott tartok kereslek! Okay?

Megosztás:

Hát sajnos sok mindent nm tudtunk megoldani

A legjobb ár arra a kis nyavajára 23500 volt.

Úgyhogy ha tud valaki olcsóbban , Hagalex biztos halas lenne :(

Majd jön Haga és leírja hogy mi ez pontosan, mert hülyeságet nem akarok idevésni :wink:

A Csóka utcán voltatok érdeklődni? :?:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.