berlina Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 elnézést kérek a szekciótól, hogy gyakorlatilag nem is foglalkoztam veletek, nekem elég szoros volt a program, annyi emberrel tudtam beszélni akikre nem is számítottam szerintem egyszerűen rövid volt a tali. :( nekem se megy az MSN egyébként, már regisztráltam náluk, de nem küldték a jelszavas emilt amit igért a reggelő oldal, aztán hagytam. másik topicból: De Haga azt már lehet, hogy nem hallottad: az alapjárati 2,32 CO-val zöldkártyát biztos nem kapnék...., az emelt fordulati tényleg veszettül jó, de ez lenne benne a só, sikerül-e addigra összefinomítani, hogy 850 és 2500 fordulaton is veszettül jó legyen, meg még a fogyasztásnak is örüljek a kútnál, meg még erő is legyen. Ésésés köszönöm a CD-t!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Bammeg Pista! :( Pont azon agyaltam, hogyan kellene az Opelos csajok dumacsatornájába bevinni Őt is! :lol: ..de akkor itt a megoldás, tud menni locsi - fecsizni, pletyizni! :roll: :( :prayer: Mélykék Istvan Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Sziasztok. Regisztráltam magam én is. Ezentul néha benézek ide.(ha nem baj.) Szia Reni!! Bár az fóti talin valahogy elkerültük egymást,én is szeretettel üdvözöllek!!! :( A dumcsit meg legközelebb majd bepótoljuk!!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Ésésés köszönöm a CD-t!!!!!! Igazán nincs mit! :( Kínomba raktam rá Totalcaros Opelteszteket is... :roll: Van rajta Ascona is! :( Joee aszongya Uhu kb. 5 -6 rugóba fáj az alkatrész ami kell nekem! :lol: Hogy örülök.....és áll a víz a kocsimban! ...holnap Minden kiderül! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 HAGA: 10-20 %-ot tudok intezni ha gondolod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 úúúúúúúúúúúú neked van a kék asztrád, csinált hűtőráccsal????????? az tök széééépppppppppp!!!!!!!!!!! csináltam is róla egy csomó képet..... Ne ba....z! :( :lol: :D Komolyan? :D :D :D Köszi! :oops: :roll: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reni Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Szia Reni!! Bár az fóti talin valahogy elkerültük egymást,én is szeretettel üdvözöllek!!! :( A dumcsit meg legközelebb majd bepótoljuk!!! :wink: Beszéltünk pár szót. Jösz e a vadkerti találkozora? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Hát persze, hogy gondolom, csak Uhu szerint ki kell szedni azt a cart, mer kétfélét csinált GM, és nem tudni milyen valósi az enyimbe. Ez kicsit megkomplikálja a dolgokat, mert ugyi ad egy: ki kell szerelni az egész közép konzolt, mügüle a hűtőt...és amögött van ez a műanyagbizbasz! Ad kettő: Kivesz, megvizslat, bebusz városba, alkatrész megvesz, vissza,összerak, örül! ..Szóval nem eccerű, mer Uhu szerint a konzol kiszerelése se eccerű annak aki nem csinálja mindennap! Tehát nekem momentán egy nap! :roll: :oops: 8) Mindegy...holnap reggel menek le a garagéba, oszt melódia! Délutánra okosabb leszek! Oszt akkor majd rádcsörögök ha kell! Okay? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Csörögj nyugottan, és ne buszozzál!!!! Kimegyek én érted és elviszlek alkatrészért , ha segíthetek :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Csörögj nyugottan, és ne buszozzál!!!! Kimegyek én érted és elviszlek alkatrészért , ha segíthetek :( Hát ha ezt te bevállalod?!?! :oops: De csak akkor kereslek, ha valami dűlőre jutottam a szereléssel - bontással! Mert amíg nem látom pontosan adolgokat addig ugyi minek! Maraggyunk annyiban, ha ott tartok kereslek! Okay? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Rendben van klubtárs. Hívj nyugodtan, persze hogy bevállalom :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Nah...menés aludás, mert már a szemem leragad, és anyu is a seggembe rúg! Akkor ha keresnélek Joee ne lepődjél meg! :shock: :( :( Csao! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Jó éjt nektek! Lehet elég lesz az a képmennyiség ami van. 300db felett járok. Ha többet rakok rá-----> az egy kicsit túlzás nem? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reni Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Jó éjt mindenkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Jó éjt mindenkinek. SZia Reni! Üdv! :( Hogy ti mennyit tudtok irni, mikor minden rendes(?) ember már rég szunyókál!!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Ez én vagyok a fóti talin! A Lacitól csórtam a képet! http://kep.tar.hu/laci4/50039853/11680657#2 Csak a szemed színe nem látszikelég jól :( :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Én fel tudok ajánalni egy ftp-t ami igen nagy kapacitással bir kb 2-5Gb És joval gyorsabb mint dc! bármit át lehet rajta huzni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Na ez jol jonne szerintem. Szivesen felnyomom a képeket ami megvan eddig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Beszéltünk pár szót. Jösz e a vadkerti találkozora? Reményeink szerint igen,de addig sok víz lefolyik még a Dunán...Bár,ha megyünk akkor is csak egy napra..Majd meglátjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Szia HAga! Ha nmegmondod, mi kell a dízelbe, megnézem én is . mennyiér tudom megszerezuni. Ha nagyon megéri, akkor valahogy eljuttatom. Dászvidánnyija! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Köszönöm a segítőkészségedet, de már egy helyi skac (Joee) jön és segít megoldani! :wink: így hamarabb lesz kocsim! ..remélhetőleg már holnapra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Hát sajnos sok mindent nm tudtunk megoldani A legjobb ár arra a kis nyavajára 23500 volt. Úgyhogy ha tud valaki olcsóbban , Hagalex biztos halas lenne :( Majd jön Haga és leírja hogy mi ez pontosan, mert hülyeságet nem akarok idevésni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Hát sajnos sok mindent nm tudtunk megoldani A legjobb ár arra a kis nyavajára 23500 volt. Úgyhogy ha tud valaki olcsóbban , Hagalex biztos halas lenne :( Majd jön Haga és leírja hogy mi ez pontosan, mert hülyeságet nem akarok idevésni :wink: A Csóka utcán voltatok érdeklődni? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Bontóban? Igazán újjat szeretne , de most elgondolkozi Haga. Megprobalja megbütykölni vagy ilyesmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Bontóban? Igazán újjat szeretne , de most elgondolkozi Haga. Megprobalja megbütykölni vagy ilyesmi. Hát egy olyan csapot bajságos lesz.Annak kaput. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts