Kacsero Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 .... nem tudtok valahonnan szuperócsó használt téligumit 175/70-es 13-as méretben? Kéne a 3. autóra... Nekem van 4 db gumim, igaz a méret nem ugyanaz ( 155/80 R13) PIRELLI 3000-es, M+S, kb. 18 ezer km.-t futott... 2 telet használtam... Ha érdekel, akkor dobj 1 pü.-t ;) Ilyesmit én is keresek apum Renyójára............ Neked is, ha érdekel dobj pü.-t :blink: Öléggé foghíjas volt a dolog............ Johnny, Kacsero, Dénesék...........meg szerénységem.Aztán annyi. :unsure: Na meg MORGÓ Cartárs.... ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Na meg MORGÓ Cartárs.... :blink: :P Khm...........nosháát............ öögen! ;) :unsure: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 kéne nekem némi üllönek való vas, ilyen-olyan alakú tömör fém Kecsón hol találok méh telepet? eddig ilyet nem kerestem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 kéne nekem némi üllönek való vas, ilyen-olyan alakú tömör fém Kecsón hol találok méh telepet? eddig ilyet nem kerestem... Konkrétan a MÉH telep a Kiskőrösi Út-on van! A konzervgyár után jobb oldalon... :unsure: (vagy csak volt konzervgyár?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 kéne nekem némi üllönek való vas, ilyen-olyan alakú tömör fém Kecsón hol találok méh telepet? eddig ilyet nem kerestem... akkus flex MÁV síndarab Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Konkrétan a MÉH telep a Kiskőrösi Út-on van! A konzervgyár után jobb oldalon... ;) (vagy csak volt konzervgyár?) II. sz. Konzervgyár volt telepe! :blink: Most van ott minden, de főleg a Dobos lakber. raktára.Ami nemkicsi...... akkus flex MÁV síndarab Sajátságos megoldás, de kétségtelenül költséghatékony! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Mi is szeretnénk menni meetre a hétvégén. ha lehet.... :unsure: Jó lenne Tomi 023-assal találkozni, üzleti ügyben. Kacsero, érdekel a guma, ha nem csaptak még le rá. Írok pü-t. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 II. sz. Konzervgyár volt telepe! :blink: Most van ott minden, de főleg a Dobos lakber. raktára.Ami nemkicsi...... na szóval az után a jobb oldalon van a MÉH telep, de előtte vannak sinek is...... ;) Kacsero, érdekel a guma, ha nem csaptak még le rá. Írok pü-t. :unsure: Írj! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 II. sz. Konzervgyár volt telepe!... Az most Kündig Food néven él tovább és a volt főmérnöke vezeti. De igen, azon a környéken van a méh telep. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Ma voltam futóműállításon, és hát tényleg hozzá kellett egy kicsit nyúlni. A lényeg, hogy ha valaki kuplungot cserél akkor az után is kell a futóművet ellenőriztetni. Az árakról: a centírozás 800Ft volt a futóműállítás 3500Ft borravalókkal együtt összesen 5000-et költöttem. Az anyázós topicot olvasva azt hiszem nem is olyan rossz ár ez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 sín az köö nekem! egy 20 centi a normal nyomt ávból meg 2szer 50 centi a keskenyböl csak a akad köszi skacok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Ma voltam futóműállításon, és hát tényleg hozzá kellett egy kicsit nyúlni. A lényeg, hogy ha valaki kuplungot cserél akkor az után is kell a futóművet ellenőriztetni. Mivel kiszedik a féltengelyeket, lekötik hozzá a talpasokat, így a futómű meg lesz bontva......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 A csecsemőnek is minden vicc új. Nekem is az volt. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 A csecsemőnek is minden vicc új. Nekem is az volt. ;) Értem én értem.Csak úgy mondtam.......... :unsure: Na lépek haza.Elég volt a mai délutánból.Nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, mert melózni kellett! ;) Undorító! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Nekem holnaptól szabi köv hétfőig! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Nekem holnaptól szabi köv hétfőig! :blink: S, mivel töltöd?Mit kell hebrákolni Dezsőn? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 S, mivel töltöd?Mit kell hebrákolni Dezsőn? :blink: Aszem körbenézek itthon és ha van anyag csinálok egy toronymerevítőt! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 sín az köö nekem! egy 20 centi a normal nyomt ávból meg 2szer 50 centi a keskenyböl csak a akad köszi skacok! Nekem van egy sín darabom amit kölcsön tudok adni de vissza várom mert jön a reggeli gyors és nem szeretném ha kisiklana mert a végén a garázsomban landol :unsure: Ha kell csörögj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Joe! Iwiw meghívót én nem tudtam küldeni, mert odaadtam Tominak. A pénteki meetet kihagyom, a szájsebészeten fogok feküdni. A mai foghúzás nem jött össze mert beletört. Pénteken reggel befekszem, és elvileg szombaton haza is jöhetek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Joe! Iwiw meghívót én nem tudtam küldeni, mert odaadtam Tominak. A pénteki meetet kihagyom, a szájsebészeten fogok feküdni. A mai foghúzás nem jött össze mert beletört. Pénteken reggel befekszem, és elvileg szombaton haza is jöhetek. Már sikerült szerezni meghívót! Azért köszönöm! Pénteken még mielött leadsz valahova akármilyen papírt, keress meg!!!! Segítek amiben tudok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Pénteken reggel befekszem, és elvileg szombaton haza is jöhetek. Jobbulást nagy fehér szenszej! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 A pénteki meetet kihagyom, a szájsebészeten fogok feküdni. A mai foghúzás nem jött össze mert beletört. Pénteken reggel befekszem, és elvileg szombaton haza is jöhetek. Akkor a pénteki CP meet sztem a Honvéd korház előtti talponfetrengőben lesz megtartva! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Akkor a pénteki CP meet sztem a Honvéd korház előtti talponfetrengőben lesz megtartva! :unsure: Honvédba fekszik be? Ott nem tudok segíteni :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Szegény Gepard..... :unsure: Jobbulást.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Honvédba fekszik be? Ott nem tudok segíteni ;) Őszintén megmondom, nem tudom hogy melyik kórházban csinálnak szájsebészeti beav.ot............. :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts